Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: probleme cu messengerul

din 14 oct 2010 21:57 de Psyche

m-am conectat aseara pe ebuddy si pe urma a mers.;) multumesc pentru raspunsuri!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 oct 2010 21:27 de antheos

aaa,ce nuantat esti,ce finete:p daca ar avea toate cuplurile experientele pe care le traim noi,sincer nu ar mai exista forumu asta unde toti frustatii posteaza toate ineptiile... dar,dne ajuta ,de vreo sapt de cand am descoperit forunu asta,pe ...

Re: El plecat, eu aici tentata de un coleg...

din 14 oct 2010 21:25 de Psyche

eu sunt de parere ca(de acum o sa zic asta ca sa nu mi se mai ia de bun ce zic neaparat): esti singura care are raspunsul. pentru ca,daca l-ai iubi pe barbatul ala,nu ti-ai pune astfel de intrebari,ai renunta tu la anumite "libertati" ca sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si pros

din 14 oct 2010 21:13 de antheos

NU se zice:viata e grea dar trece...

din 14 oct 2010 20:30 de Rolando

problema noastra nu sunt manelele....eu zic ca problema noastra este DEMOCRATIA (stiu ca suna aiurea)..... nu pot sa-mi explic cum pe vremea comunistilor la fotbal eram printre cei mai buni,la gimnastica cred ca eram cei mai buni si in general in ...

Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac ?

din 14 oct 2010 19:49 de compot

Aici vorbesti aiurea. Ea are 17 ani, minora, el pun pariu ca-i major, trecut de varsta de 20 de ani, care s-a dus in alta tara sa-si faca un viitor, si tot ea, o eleva in clasa a 11 a sau a 12 a. Nu are cum s-o ia in Spania pentru ca ea are nevoie ...

Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si prostia

din 14 oct 2010 19:33 de 7Senses

:lol: Da frate ne-am gasit bine unul pe altul ......acum tot ce ne mai trebuie e sa gasim o femeie cu care sa o facem amandoi ...:D asta ca sa ne lege mai bine prietenia:D :-` offffff ar fi un geniu ala care ar putea inventa pastile pt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si

din 14 oct 2010 19:28 de 7Senses

Daca nu deranjeaza .....ai putea spune si motivul ....sa vad daca mi-e cunoscut .... P.S. tocmai am iesit dintr-o relatie de 4 ani

Buna! Am si eu o intrebare:

din 14 oct 2010 18:39 de trice0414

am facut sex neprotejat acum doua luni si de atunci mi-a venit ciclul menstrual regulat de 2 ori. As vrea sa stiu daca ar fi posibil sa fiu insarcinata chiar daca mi-a venit menstruatia? Mentionez ca nu a ejaculat in interiorul vaginului, si am facut ...

din 14 oct 2010 18:37 de Diana_

Ai dreptate,dar eu sper sa nu se ajunga la inselat dintr-un asemenea "motiv"! La urma-urmei,sexul nu e chiar totul intr-o relatie. Si chiar daca ar fi,s-ar gasi si alte modalitati de suplinire a lui,in astea cateva luni. Poate par naiva,dar nu cred ...

Re: Singuratic

din 14 oct 2010 16:11 de Bozgoru

singurul raspuns pe care pot sa ti-l dau sa te ajute e sa-ti largesti grupu de prieteni.. incearca sa te imprietenesti cu alt gen de persoane cu are ai putea sa iesi si la intalniri unde sunt fete..

din 14 oct 2010 16:08 de Bozgoru

am zis ca nu mai reuseai sa-ti atisfaci nevasta.. nu ca nu t-i se mai scoala... adica ea nu mai simtea placere.. indiferent daca ti se scoala tie sau nu.. oricum n-ai sa recunosti niciodata..

Re: PROBLEME PENIS !!!

din 14 oct 2010 15:01 de girls2

si daca o ai numai de 12 cm crezi ca nu-i de ajuns?sunt suficiente si lungimea si grosimea care o ai daca stii sa le folosesti iar aceste lucruri le poti invata practic nu stand pe net si plangandu-te ba k o ai scurta ba k o ai subtire ba kj ...

din 14 oct 2010 14:13 de Leroy

mda, tu crezi ca nu te inseala, dar intreaba-te... Vei sti vreodata daca te-a inselat sau nu in astea 4 luni ? Daca e baiat destept atunci nu vei sti :.

Re: Atractia sexuala intre parteneri

din 14 oct 2010 14:12 de Psyche

nu fac practic nimic ca totul sa ramana asa. se intampla in mod natural si fara interventia celor doi. dorinta persista de-a lungul timpului daca intre cei doi exista mai mult decat scenariul din pat.

PROBLEME PENIS !!!

din 14 oct 2010 13:14 de mystak3

Dupa ca ce e mic mai am si alte probleme cu el .. deci sa vi le spun: 1. In primul rand e mic( ma refer in lungime) are doar vreo 12 cm si eu am varsta de 17 ani. 2. A2-a problema e ca e mic (aici ma refer la grosime) are doar vreo 11 cm ...

Re: Probleme cu messengerul

din 14 oct 2010 05:02 de Bozgoru

baga alta varianta de mess.... daca merge inseamna ca e de la combinatia windows-mess.. si trebuie sa reinstalezi windowsul sau sa stergi niste dll-uri aiurea instalate...

Re: Obsedata de greutate

din 14 oct 2010 04:59 de Bozgoru

pai foloseste matematica... daca ai kilogramele mai putin decat inaltimea cu 10 kg.. ca fata e ok.. n-ai motive de ingrijorare... si astfel trebuie sa t-i se duca si frica asta de kg in plus..

din 14 oct 2010 04:24 de Bozgoru

oare eu sunt singurul om din Romania care crede cu adevarat ca josnicul infectul de Gigi becali a primit in jur de 3-4 mil euro de la middle la pauza?.. pentru ca pe middlesbrough ii interesa faima ..bani aveau destui.. iar pt becali conteaza si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea bate sexul? Sau

din 14 oct 2010 02:40 de Bozgoru

idolii..( muzicieni.. scriitori.. fizicieni.. filozofi.. etc... sunt facuti pt oameni slabi... sunt facuti pt. oameni care trebuie sa dea mereu citate din cineva....pentru a-si pune ideile intr-un context prin prisma folosirii altui nume.. nu pe al ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 593 din 3731
«   1 ... 590   591   592   593   594   595   596 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare