Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2010 18:02 de Bozgoru
ai dreptate romanu ar trebui sa nu aiba dreptul la democratie.. e un animal prin definitie... trebuie tinut in ham si biciuit ..( nu glumesc)
Re: PROBLEME PENIS !!! din 15 oct 2010 17:58 de Bozgoru
1. n-ai ce face
2. n-ai ce face
3. Roaccutane
4. nu inteleg ce vrei sa spui
5. doctor operatie
6. aici trebie sa depui si tu un minim efort acolo de concentrare.. daca stii ca te afecteaza lucrul asta nu mai te masturba ca animalu doar sa ...
Re: Ce mai pot sa fac acum? din 15 oct 2010 17:54 de Bozgoru
mu din cauza accientului ai ajuns cum ai ajuns.. tu oricum ai fi avut probleme psihice... oricum prima oara cauta ajutor specializat.. si dupa aia incearca sa convingi lumea din jurul tau... good luck..
Re: Re: Singuratic din 15 oct 2010 17:48 de Bozgoru
cum dracu sa nu conteze mah pe unde iese.?. ce ii zici tu aici.. este sa inceapa sa agate de nebun pe strada...
Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 17:46 de Bozgoru
am mai auzit cazuri... oricum e o chestie josnica... dar daca asta va place sa faceti voi..
Re: Singuratic din 15 oct 2010 15:43 de Balkan
Nu stiu daca are mare importanta pe unde iesi(*bine, la fotbal in general merg doar baietii:rolleyes:), dar in rest, uita-te in jurul tau. Fete sunt peste tot. Trebuie doar sa stii ca nu toate sunt abordabile si nu trebuie sa iei un refuz ca pe un ...
Re: PROBLEME PENIS !!! din 15 oct 2010 15:25 de Balkan
Tot nu m-ai inteles. Ejacularea prematura este de cele mai multe ori o problema de natura mentala; foarte rare sunt cauzele in care problemele sunt de natura fizica.
Oricum, in ambele cazuri, situatia e rezolvabila.
Ai spus ca esti virgin; nu e ...
Re: Re: PROBLEME PENIS !!! din 15 oct 2010 14:43 de mystak3
nu cred ca e atat de simplu. ma simt complexat. mi-e rusine sa nu dau fail. nu sunteti voi in locul meu sa vedeti cum e :)
Re: Re: Relatie cu un barbat insurat!!! din 15 oct 2010 12:33 de antheos
pardon,carutza:lol:
Re: Relatie cu un barbat insurat!!! din 15 oct 2010 12:32 de antheos
Dap...are si nevasta-mea o prietena al carei singurul criteriu de selectie este ca tipul sa fie insurat,nu conteaza ca e batran,schiop...:lol::lol::lol:
daca iti place sa fii a 5 a roata la acrutza,da-i bataie...
Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten din 15 oct 2010 11:43 de antheos
sincer,am facut si eu odata asta,si nu am nicio scuza...
in plus,simt ca mi-am stirbit din increderea pe care o avea in mine,de barbat care ar trebui sa o protejeze..
daca as putea as da timpul inapoi...:(
Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 15 oct 2010 11:40 de antheos
daca mama ta zice nu la orice,poti sa o intrebi:
mami,ai avea ceva impotriva sa ma f***?:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 15 oct 2010 11:32 de suchi
de ce oare is asa multi inculti in lumea asta?
Re: Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 11:06 de roza01
Am spus ca il excita,nu invers..M-am referit ca ii place enorm,si se simte foarte bne
Re: Sex Oral in anus din 15 oct 2010 10:58 de Rolando
pai si atunci de ce o mai faci?daca nu il excita?:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2010 02:57 de Bozgoru
intr-adevar. asa cum ne amuzam noi de tine..
Re: Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti ...si pros din 15 oct 2010 02:54 de Bozgoru
sa stii..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romanii sunt prosti .. din 15 oct 2010 02:53 de Bozgoru
ne-am impacat.. o tampenie ... nu a fost cearta de despartire definitiv:).. e absurda cearta.. mi-e si rusine sa zic de ce:lol:
Re: ajutoor? din 15 oct 2010 00:54 de dorinda
Poti sa-ti faci un test de sarcina si maine. Indicat este sa-l faci dimineata. Oricum, pentru cei 17 ani pe care ii ai nu-ti trbuie acordul parintilor pentru avort.
ajutoor? din 14 oct 2010 23:47 de natasa
hello.. eu am o problema mai delicata... o sa fac un scurt rezumat... tata e plecat din tara iar mama ar fi trebuit sa aiba grija de mine aici.. a intrat intr-o depresie urata cand s-a trezit singura si cu toate pe cap! Eu am 17 ani si 11 luni... am ...
Pagina 592 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |