Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Inaltime din 14 oct 2010 02:34 de Bozgoru
pot avea intr-adevar... n-am zis nu..
Re: Menaje a trois din 14 oct 2010 01:26 de Rolando
tu ce parere ai?? ai fost implicata pana acum?sau ai vrea sa te implici?
Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea bate sexul? Sau inve din 14 oct 2010 00:53 de ExoticDream
Mie imi plae cum scrie, nu cum traieste "cultul" acela. Daca vrei sa stii, pe vremea cand ii citeam jurnalul am avut un quasi soc: dupa ce povesteste cat de fantastic de fericit a fost peste 10 ani alaturi de sotie si copil (o fata), brusc si pe ...
Re: Re: El plecat, eu aici tentata de un coleg... din 14 oct 2010 00:37 de ExoticDream
Dar de ce sa-l lase? Un sex in 3 cu el si colegul nu-i o idee mai buna? Si moderna pe deasupra!
:D:D:D
Singuratic din 13 oct 2010 23:28 de gabi4play
Salut am 16 ani , si vreau sa spun , ca pana acuma nu am avut o prietena,si intr-un fel ma macina lucrul acesta.Acuma miam dat seama,ca motivul nu este din cauza , ca nu este o femeie in lumea asta care sa imi placa.Este ca , rar gasesc o fata , care ...
Re: Re: Re: Re: Inaltime din 13 oct 2010 23:04 de gabi4play
Bravo.Apropo si grasii infecti pot avea o gramada de fete , daca au "tupeu".Ceea ce inseamna trairea in minciuna:..
Re: Merita sa incerc sa-l cuceresc? din 13 oct 2010 22:42 de gabi4play
Cacat , el are 15 ani,si deja vad ca e expert la sex.Eu 16 si tot nam avut o prietena.
Re: Re: Re: I-am dat voie sa faca sex cu altele... din 13 oct 2010 21:45 de ThT
Mai mult decat cei 15 ai tai.:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 21:34 de oarecare
i-am facut si lick.. nu ma declar atotstiutor in astfel de lucruri dar nici nu vreau sa sune a lauda.. totusi stiu cum sa satisfac o femeie (asta nefiind o autoevaluare ci din spusele altor prietene in trecut). mi-am dat seama ca la inceput chiar ...
Re: Re: probleme cu messengerul din 13 oct 2010 21:31 de ThT
Problema e urmatoarea,cineva a incercat sa-ti giceasca parola la messenger si ti-a blocat account-ul pentru 24 ore.Ce faci ca sa-l deblochezi?:rolleyes:..simplu..logheaza-te pe mail iar apoi se va debloca si mess-ul.:flowers:
Sau..daca nu merge ...
Re: Re: Re: I-am dat voie sa faca sex cu altele... din 13 oct 2010 21:20 de suchi
iri,k sa te lamuresti tu,mai toti au 18+ ,sa stii
Re: Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 21:19 de antheos
eu cred ca o luase somnu:lol::lol:
si mai ales nu din cauza baiatului ci din cauza a ce scrieti voi pe aici frate,auzi la ei,bineinteles ca o femeie poate avea orgasm exclusiv prin penetrare,se numeste orgasm vaginal,se zice ca este mai intens ...
Re: Re: Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 21:11 de Psyche
nu tre sa te cunosti pe tine ca sa nu paralizezi cand te uzi.
si poti sa elimini lichidul respectiv,sau poti sa nu. depinde de felul orgasmului. da,orgasm vaginal si clitoridian,dar la randul lui orgasmul ala are multe caracteristici,ceea ce ...
Re: Re: Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 21:10 de oarecare
stai putin, eu n-am zis nimic de squirt :) nici nu ma asteptam la asa ceva de la ea. intrebam daca se poate ca o fata sa aibe orgasm doar prin stimulare vaginala, stimularea clitoridiana fiind insuficienta pt a ajunge la orgasm.
sau daca te ...
Re: probleme cu messengerul din 13 oct 2010 21:04 de Balkan
afla domeniul pe care e id-ul de mess
de obicei e y_id@yahoo.com, dar in functie de setarile personale poate varia: y_id@yahoo.co.uk , etc.
dupa ce afli, incearca sa te conectezi scriind la user inclusiv domeniul
la mine nu merge sa ma conectez ...
Re: Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 20:59 de suchi
conteaza prin ce intelegi tu orgasm,orgasmul nu se refera doar prin eliminare de "squirt" ,el poate fi si fara,doar prin penetrare si atat,prietena mea are orgasm fara eliminarea lichidului,iar la prietena ta a fost normal sa ramana asa deodata ...
Re: Re: prietena mea din 13 oct 2010 20:22 de oarecare
pai constientizezi atunci cand ai un orgasm.. nu ai cum sa nu-ti dai seama de asa ceva. ea nu a avut orgasm.
vreau sa stiu daca o fata poate avea orgasm doar prin penetrare iar prin stimularea exclusiva a clitorisului nu. sau exista fete care ...
Re: Obsedata de greutate din 13 oct 2010 19:57 de sweety16
Pai e normal intr-un fel sa ai grija de silueta insa ia lucrurile mai calm.Multi or sa spuna ca 200 de grame nu conteaza...dar conteaza! @00 azi 200 maine si tot asa pana pui la loc cele 20 de kg.Daca vezi ca ai luat putin in greutate manaca in ...
Probleme cu messengerul din 13 oct 2010 19:56 de Psyche
nu stiu daca problema e adresa pe care o folosesc sau rahatul asta de yahoo.
datele problemei mele sunt:
-nu ma pot conecta pe messenger cu ID-ul meu,insa pot cu al altora;
-nu e cazul sa nu fie parola valabila,caci ma pot conecta la mail(crezand ...
Re: Re: Re: Re: Inaltime din 13 oct 2010 19:29 de Firefox
de acord !:flowers:
Pagina 594 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |