Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce ati face daca...i-ati mai da o sansa sau nu

din 13 oct 2010 10:11 de antheos

conteaza f mult cati ani are,eu zic ca daca e micutza nu prea stie ce vrea,merita sa iti calci peste orgoliu,mai ales daca v-ati simtit bine impreuna si sa mai faci o incercare..

din 13 oct 2010 09:26 de Cuprins

De curiozitate intreb.. Cati ani are fata asta?:`

din 13 oct 2010 07:40 de ThT

next! :flowers:

Ce ati face daca...i-ati mai da o sansa sau nu?

din 13 oct 2010 07:04 de laurentziulaur

dupa 8 luni de relatie...iesiri aproape zilnice cu persoana(fata) respectiva,va certati cu ea din diferite motive cum ar fi banuiala k umbla cu altcnva iar pe ea o deranja k ii spuneti faptu asta, principalul fiind, ca nu mai ieseati atat de des k la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat va rog nu stiu

din 13 oct 2010 03:20 de laurentziulaur

:))) asa e dak u zici:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat va rog nu stiu ce

din 13 oct 2010 03:19 de laurentziulaur

nu a fost prima...doar prima dragoste adevarata.ms

Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat va rog nu stiu ce

din 13 oct 2010 03:10 de Cuprins

Daca vrei sa te fac sa te simti mai bine, ia-o altfel: Acum EA e a ta si doar tu ai parte de ea. Restul doar se uita. Tot tu esti mai "jmecher". Te simti mai bine acum? :D

Re: Re: Re: Re: Re: un sfat va rog nu stiu ce sa f

din 13 oct 2010 03:06 de Cuprins

Conteaza pe ea cat o influenteaza si cine esti tu in viata ei ACUM nu inainte. Asa si tu probabil ai iubit pe altcineva inainte dar acum o iubesti pe EA si probabil, pentru tine, EA e prima din viata ta. Prima dragoste, iubire, relatie sau cum ...

Re: Re: Dragostea bate sexul? Sau invers?

din 13 oct 2010 02:51 de Bozgoru

pai.. sexul face ca dragostea sa se implineasca.. fructul dragostei este sexul.. au zis alte minti luminate ale omenirii... deci ele sunt complementare... desi.. din punctul meu de vedere dragostea bate sexul.. pentru ca iau in considerare ...

Re: Re: Cum sa-l uit?

din 13 oct 2010 02:46 de Bozgoru

intr-adevar.. bine spus..

Re: Re: un sfat va rog nu stiu ce sa fac

din 13 oct 2010 02:44 de laurentziulaur

ms de rasp.partea cu timpul asa este dar tocmai k nu vreau sa il pierd degeaba dak ar fi vb de cativa ani (am de gand sa raman cu ea pt totdeauna)ai dreptate ce zici dar nu mi-ai rasp chiar la ce eram curios :p

Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac ?

din 13 oct 2010 02:43 de Bozgoru

nu o lasa sa iasa cu alti baieti.. doar cu fete.. pai asta nu e un ghiolban? nu e doar gelozie.. e un ghiolbanism.. poti sa fi gelos si sa taci din gura...

Re: un sfat va rog nu stiu ce sa fac

din 13 oct 2010 02:36 de Cuprins

Sfatul meu: stai calm! O femeie daca vrea sa te insele, te inseala cu tine de mana. Nu are rost sa iti bati capul si sa iti faci zile fripte. Cu cat esti mai disperat, cu atat pleaca mai repede de langa tine. Sa zicem ca.. timpul le rezolva pe ...

Re: Cum sa-l uit?

din 13 oct 2010 02:33 de Dyaa

Nu cred ca ai nevoie de un psiholog..mai ales daca chiar nu vrei sa mergi..si eu am trecut prin asta..am fost indrg de un tip 2-3 ani..pentru k eram incapatanata si nu vroiam pe altcineva..Dar uite ca pana la urma..tto a venit un tip are mi-a acordat ...

Sarac, dar curat.....

din 13 oct 2010 01:54 de ExoticDream

Pentru intaia oara dupa nenumarate rasuciri de clepsidra, o senzatie albastra de liniste..... Un pas marunt, dar binevenit, in afara tablei de sah stranii, pe care se joaca piese (tragedii sau comedii?) cu masti mai multe decat cele traversand aerul ...

Re: Dragostea bate sexul? Sau invers?

din 13 oct 2010 01:30 de ExoticDream

[b]Articolul 2[/b], aparut in 2006: "Monogamia nu are o pozitie privilegiata in regnul animal: doar 3% dintre specii o practica. Referitor la umanitate, cercetatorii nu sint prea optimisti in ceea ce priveste longevitatea sau cauzele amorului ...

Re: Re: Ce trebuie sa fac ?

din 13 oct 2010 01:08 de ExoticDream

De ce l-am incrimina pe el care, de bine, de rau, se pare ca este baiat bun si cuminte ("tine foarte mult la mine si niciodata nu m-a deranjat cu nimic"), singura lui problema fiind gelozia, si nu ne-am intreba de ce ei a ajuns sa-i placa altul? ...

Re: Ce trebuie sa fac ?

din 13 oct 2010 00:36 de Dyaa

Eu cred ca ar trebuii sa mai ai putina rabdare,sa vezi cum merg lucrurile intre tn si pr tau....mai ales daca tii foarte mult la el.Daca intre tn si acest coleg e doar atractie fizica si atat? Mai gandestete.. Si vorbeste serios cu prietenul tau in ...

Re: Ce mai pot sa fac acum?

din 12 oct 2010 20:00 de victoria_ok

Mdaa... ai pierdut multisor timp. Dar daca vrei sa-ti reintorci prietenii trebuie sa fii mai sociabila, sa-ti faci noi cunostinte, sa mai iesi prin localitate. Incearca si da intr-o parte problemele accidentului, si fii mai sigura pe tine!

Re: Ce mai pot sa fac acum?

din 12 oct 2010 19:48 de Psyche

scumpa mea,daca esti nascuta in 92 esti inca la timp sa te apuci sa-ti faci liceul pentru ca(si aici nu mi-o lua in nume de rau)fara 10 clase esti privit ca un nimeni nu numai in societate ci si de catre potentialii angajatori pe viitor. nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 596 din 3731
«   1 ... 593   594   595   596   597   598   599 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare