Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy! din 26 sep 2010 05:01 de ExoticDream
Eu nu am interpretat, ci m-am referit strict la ceea ce ai scris (cele doua episoade cu profesoara si cu partenera oficiala dormind) si cum tot tu ai zis ca nu e fictiune.... te-am crezut pe cuvant. Si eu consider ca un cuplu care are o relatie ...
Re: Fetele sunt atrase de masini? din 26 sep 2010 04:05 de ExoticDream
Nu. Prefer sa am eu, este mai sanatos.
Nu. Orice chestiune materiala care poate parea insignifianta la inceput se poate transforma in cosmar mai tarziu.
Da, daca fata apreciaza tipul respectiv pentru ca are masina. Nu, daca ...
Re: Indragostita, dar dezamagita de sex (pt fete) din 26 sep 2010 03:56 de ExoticDream
Nu cred ca mi le-ar afecta in vreun fel, in fond iubesc ceea ce este omul respectiv, cu bune si cu rele, iar lipsa experientei sexuale nu este neaparat un defect, as privi asta ca pe o dovada a faptului ca baiatul a fost selectiv, nu a facut sex ...
Re: Ejaculare dupa joc cu degetul in vagin din 26 sep 2010 03:36 de ExoticDream
E normal, esti virgin, te-ai excitat, ai ejaculat. Nu te astepta sa poti controla totul de la inceput, asta se va intampla pe masura ce vei capata experienta. Secretul este comunicarea.... Daca tu si prietena ta sunteti deschisi unul cu celalalt, ...
Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 26 sep 2010 03:30 de fixativ
daca e un burtos inseamna ca ala are bani,ca daia a facut burta ,pentru ca "o duce bine" asta am observat foarte des,orice burtos are langa el o super gagica,eu am ajuns sa cred ca povestile alea ca baiatul ca sa impresioneze cat de cat o fata ...
Re: Re: De ce 'vrem' sa facem copii? din 26 sep 2010 03:25 de ExoticDream
Sunt convinsa ca din momentul in care apare un copil, indiferent cat de roz s-ar prezenta conditiile (parinti cu joburi stabile si banoase, armonie si intelegere, bunici dispusi sa sara in ajutor, casa incapatoare etc.), impactul asupra vietii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ati avorta? din 26 sep 2010 03:09 de ExoticDream
Da, DACA SI NUMAI DACA parintii se inteleg, altfel..... mai bine este crescut de un singur parinte, iar pe celalalt il vede cand si cand (iarasi daca si numai daca acel parinte isi iubeste cu adevarat copilul, altfel mai bine nu, cel mic se ...
Re: Re: Pregateste-te sa iei o binemeritata pauza! din 26 sep 2010 02:54 de ExoticDream
Desi-ti vorbesc pe inteles, tu nu ma poti pricepe..... Hai sa-ti mai explic o data.
Vorbesti foarte mult si aiurea, de prea mult timp. Aaaa, si urat, chiar foarte urat. Si eu am vorbit prea mult cu tine, mesajele mele au incercat sa te ...
Re: dungi verticale sau orizontale din 26 sep 2010 01:02 de genovia
ideea este ca dungile n-au nicio legatura cu kilogramele si cantarul, ci cu inaltimea. deci , daca problema ta sunt kilogramele si nu inaltimea poti purta dungile pe verticala, orizontala, diagola, chiar si carouri. tot ghisheftu-i sa porti, doar ...
Re: Re: Vreau un sfat! din 26 sep 2010 00:57 de Machiavelli
Pai si aia ce e vaca sa stea de 20 de ori "jucata" doar cu degetelul?:,
Re: Vreau un sfat! din 26 sep 2010 00:55 de Machiavelli
Asa si?Ce nu e normal?
Mai se intampla dastea si la case mari :~*:ok:
Pune mana si pune maciucile pe ea:,
Re: Re: Re: Primul act sexual din 26 sep 2010 00:49 de Machiavelli
Daca ai fost dezvirginata de un taran prin nu stiu ce coclau e normal ca nu are cum sa iti fii placut :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy! din 26 sep 2010 00:29 de genovia
gresesti. nu se deviaza. sunt amandoi pe subiect. imi place de exotic, ce spirit autocritic are in dansa. cica nevasta lui pasaroi alunecoasa, bla, bla, bla. da, nu zice ca ea-i fosta nevasta a lui pasaroi administratorul si implicit curva din ...
Re: INTREBARE PENTRU FETE ..... din 26 sep 2010 00:13 de genovia
poate ar trebui sa incep prin a te intreba carei grupe de varsta i-i este adresata intrebarea. dar , oricum, si-n lipsa acestui detaliu, foarte obiectiva, trebuie sa-ti spun ca filmului, sau scenarului ii lipseste ceva. in primul rand ca ...
Re: Foarte foarte timid :( din 25 sep 2010 23:55 de dorinda
In primul si in primul rand iti recomand un set de analize sa vezi daca problemele tale de sanatate sunt reale sau nu. Dupa care te sfatuiesc sa mergi si la un psiholog. Te vor ajuta destul de mult sfaturile lui.
Apoi... sa stii ca n-are rost ...
Re: Pregateste-te sa iei o binemeritata pauza! din 25 sep 2010 23:46 de genovia
vorbesti foarte mult. si aiurea de prea mult timp. mesajele sunt raspunsul meu potrivit atitudinii tale. bine, si eu vorbesc prea mult cu tine. banuiesc ca stiai deja de mult acest lucru. nu-i o chestie pe care-o faci inconstient. este premeditata. ...
Re: Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 22:59 de McLove
Eh... unii viseaza, altii dorm. Fiecare cum poate!
Cum noi ne dorim femei dotate, asa isi doresc si ele... masini dotate. :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 22:58 de sweety16
Pretentii sunt multe...important e sa fie si indeplinite :):ok:
Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 22:53 de ThT
Deci daca nu am masina din 2010 sunt taran?:huh: Unii poate nu au bani pentru astfel de masina:ok: Ai 14-15 ani si deja ai pretentii..ne mai miram ca fetele isi incep viata sexuala la 14 ani si intra aici stresate in ultimul hal intrebandu-ne daca ...
Re: Oare si-a dat seama ca nu mai sunt virgina? din 25 sep 2010 22:48 de blue4ngel
Nici nu prea conteaza daca si-a dat seama sau nu... Ii destul de clar ca a vrut doar sa se culce cu tine pt ca astfel iti cerea explicatie sau ii pasa de faptul ca l-ai mintit.
Prin faptu ca a inceput sa se comporte cu tine urat si dupa aia a ...
Pagina 618 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |