Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de din 25 sep 2010 22:46 de Alexutssa
Nu a zis nimeni ca merge mai greu .
Atata timp cat ne intelegem bine , e perfect . Dar daca are masina,e si mai bine :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masi din 25 sep 2010 22:32 de chinezu_alpinist
si daca nu exista masina, relatia merge mai greu din anumite puncte de vedere nu ?
Re: Foarte foarte timid :( din 25 sep 2010 22:22 de blue4ngel
si eu sunt o persoana mai timida, nu chiar cum esti tu, dar in unele momente si unele decizi ma simt ca tine: mi-e frica ca poate se supara cineva sau poate nu fac bine si ar fi mai bine sa-i ascult pe alti. In astfel de momente imi spun de mult ori ...
Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 22:03 de sweety16
Bine pusa problema...si sincer nu stiu.Am mai zis undeva aici pe forum ca intr-adevar nu as iesi cu unu' care nu are bani nici macar de un suc.Vorba vine...
Inca nu am fost pusa in situatia asta...pentru ca eu in general ma uit la aspectul ...
Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 21:54 de sweety16
Mai am zis ca nu ma intereseaza chiar asa mult...adica nu e un criteriu esential pentru alegerea partenerului.As iesi si am iesit si cu baieti care nu aveau masina.
Adica daca mie imi place foarte mult de el nu o sa il refuz doar pentru ca nu ...
Re: Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 21:16 de Alexutssa
DA . Are un plus daca are masina . Cat despre drumuri lungi .. Da , as face . Insa asta probabil ar insemna "relatie la distanta" , ceea ce am avut de curand,si nu a dus la nimic bun :ok:
Re: Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 21:07 de victoria_ok
Nu zic..., as vrea sa am alaturi un baiat cu o masina luxoasa, dar oricum nu asta e principalul. M-as mandri mai mult cu un baiat care e bine imbracat, manierat si ESENTIALUL: sa aiba sentimente puternice catre mine. Atat.
In privinta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or din 25 sep 2010 20:44 de Diana_
Personal nu agreez deloc ideea de sex oral(mai ales sa fac:~*).Sa primesc...poate doar daca nu as oarecum constransa sa returnez "serviciul".:~*:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: ati avorta? din 25 sep 2010 20:31 de McLove
Din cate am citit din posturile tale, si sweety16 e mai matura decat tine. :.
Re: Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 19:48 de fixativ
da dar te simti mai bn cand are "iubitu" masina ca asa nu iti mai tocesti sandalele si cu cat masina lui e mai scumpa cu atat mai atragator e pt voi fetele si baiatul,ce mandre sunteti cand vine "iubitul" si va ia cu masina de acasa sau de la scoala ...
Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 19:31 de sweety16
Pe mine personal nu ma intereseaza chiar asa mult.Adica pana la urma e a lui, nu a mea, deci n-as avea mare lucru de castigat.
Re: fetele sunt atrase de masini ? din 25 sep 2010 19:28 de victoria_ok
Este un plus cind barbatul are masina proprie. Dar nu pot zice ca anume asta le atrage pe femei. Daca o fata apreciaza masina vre-unui tip nu inseamna ca e profitoare (nu in toate cazurile). Eu as face drumuri lungi pentru un baiat anume, dar ...
Re: dungi verticale sau orizontale din 25 sep 2010 19:27 de sweety16
Te anatajeaza cele cu dungi pe orizontala.Insa inainte de toate, daca vrei sa pari mai grasut poarta haine largi.Pantaloni cu turul lasat, nu neaprat cei cu turul pana la genunchi, ca poate nu-ti plac.Si tricouri mai lungute si mai largi.
Fetele sunt atrase de masini? din 25 sep 2010 19:18 de chinezu_alpinist
buna seara.
revin dupa ceva vreme si vad ca multe lucruri nu s-au intamplat.
am din nou o intrebare dar nu este legata de prietena mea sau de mine. este o intrebare la general mai mult pt fete pe care le rog sa fie sincere.
sunteti atrase de ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alt din 25 sep 2010 19:15 de ella0790
macar eu recunosc ca ma uit cand vad un tip dragut.dau o privire nimic altceva.dar sunt altele care merg m-ai departe si dau din prepelita ca ele sunt sfinte ca bla bla bla.nu stiu zau care e m-ai lesinata si obisnuita cu urati dintre noi
Re: Re: ce parere aveti? din 25 sep 2010 19:13 de indianu
pai stai ca acolo nu sunt implicati gay,e vb de o relatie barbat-femeie
Re: Re: Iubire, despartire, test de sarcina din 25 sep 2010 19:08 de Bozgoru
ce zici tu s-a resemnat in 5-6 ani asa?
Re: Iubire, despartire, test de sarcina din 25 sep 2010 19:04 de ella0790
e clar ca pt el a fost o aventura.si tu cam ce ai vrea sa ii pui copilul dupa cap si sa ramana cu tine.nu ai ce face daca baiatul nu vrea un copil de la tine sau nu se simte pregatit.dragoste cu forta nu se poate.resemneaza-te
Re: Re: Re: Re: ati avorta? din 25 sep 2010 18:59 de Diana_
Mda,vad ca esti ironic ca de obicei! Nu vorbesc sa ma aflu in treaba,ci pt ca sunt indreptatita sa fac asta. Nu stiu daca ai citit pe forum,dar sunt insarcinata si desi sunt putin speriata,in acelasi timp sunt şi constienta de ...
Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 25 sep 2010 18:04 de Bozgoru
si daca zicem noi "da".. o sa va despartiti de prieteni si o sa va combinati?.. daca zicem noi "nu" o sa traiti fericite in continuare alaturi e iubitii vostrii...;)
Pagina 619 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |