Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: De ce 'vrem' sa facem copii? din 25 sep 2010 18:01 de Bozgoru
eu zic ca cei mai avizati sa raspunda sunt cei care nu au copii... ca cei care au copii vor folosi numai cuvinte de lauda chiar daca nu sunt multumiti de copiii lor sau de viata dupa ce copiii s-au nascut.. si nu vor recunoaste in veci ca viata e de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy! din 25 sep 2010 17:58 de Bozgoru
eu zic sa creem un topic :"Cearta" si sa va certati acolo.. nu e nimic rau in a se aduce aduce sute de contraargumente intr-un topic daca ar avea legatura cu subiectul.. dar vad ca se deviaza de la subiect...
Re: ce e in neregula? din 25 sep 2010 17:56 de Bozgoru
da e normal cateodata sa mananci prea mult.. si cateodata prea putin... oricum depine de om daca se ingrasa sau nu.. eu daca mananc f mult cateodata repetitiv pe parcursul a cateva saptamani ma mentin la aceeasi greutate.. daca manac putin ajung ...
Re: ce parere aveti? din 25 sep 2010 17:51 de Bozgoru
daca esti gay si partenerul tau e gay si impotent merge.. altcumva e o imbecilitate..
Clinic din 25 sep 2010 17:28 de Arayas
Nu trebuie sa ne mai convingi. Eu spuneam cum era tratata femeia in vremuri antice. Daca nu esti in stare sa urmaresti o fraza si o idee macar nu mai intoxica lumea pe aici cu egalurile tale si analizele tale de copil retardat. Chiar ai nevoie de ...
A manca, echilibrat sau nu din 25 sep 2010 17:22 de adelici
Buna..poate vi se va parea ciudat mesajul meu,dar totusi as vrea sa ma lamuresc..O sa incep prin a va spune ca eu am slabit aproximativ 20 de kg,si de atunci m-am mentinut perfect fara a mai lua nici macar un gram in plus.Mananc echilibrat zic ...
Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy! din 25 sep 2010 17:19 de Arayas
Daca mi-ai fi citit posturile ai fi inteles ca exista rezolvare pentru o greseala, nu pentru un comportament repetitiv. In cazul asta, pa, la revedere!
Iarasi faci greseala de a crede ca ceea ce spun e egal cu ceea ce traiesc. Nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 sep 2010 17:10 de Arayas
Uite asa, ca sa priceapa numai oamenii inteligenti. Tu vad ca nu pricepi, esti blocat pe intuneric. Nu ma mira.
Re: Re: ce parere aveti? din 25 sep 2010 17:04 de vladbodan
care-i folosul? mai bine m-as face homosexual decat bisexual daca e pana acolo :blink:
Re: Foarte foarte timid :( din 25 sep 2010 16:39 de vladbodan
Draga Claudiu... YOU ARE F$#!^D !!!
nu inteleg scurtul istoric al tau ce sens a avut... intelegeam cu totii daca te rezumai la mai scurt dar sa trecem la subiect... ia timiditatea asta a ta ca pe o provocare pentru tine, din moment ce te lauzi ca ...
Re: Trei mese pe zi – o modalitate sigura de a s din 25 sep 2010 16:21 de Bozgoru
ia spunene pentru ingrasare ce modalitati exista atunci? 20 de mese pe zi pe saturate?
Re: Vreau un sfat! din 25 sep 2010 16:16 de Bozgoru
la uii tineri e normal.. ai sa vezi ca daca mai te joci de 10-20 de ori... nu o sa se mai intample asta..
Re: Foarte foarte timid :( din 25 sep 2010 16:12 de Bozgoru
in primul tand.. ar trebui sa scapi de problemele medicale.. si de ele ai cum sa scapi decat ignorandu-le.. asta iti zic din proprie experienta... boala de care te plangi este cronica... si din asta rezulta pastile incontinuu.. pastile incontinuu ...
Trei mese pe zi – o modalitate sigura de a slabi din 25 sep 2010 15:57 de absolutep0wer
Lupta impotriva surplusului de kilograme pare a fi un scop greu de atins, majoritatea dietelor presupunand mese cat mai sarace in alimente şi kilocalorii. Un grup de cercetatori de la Universitatea Purdue din West Lafayette, Indiana, au ajuns la ...
Ejaculare dupa joc cu degetul in vagin din 25 sep 2010 14:02 de faust
salut am 17 ani si am o problema... acum cateva zile m'am jucat cu degetul in vaginul prietenei mele.....parea ca ii place...dar dupa 10 min am ejaculat in boxeri. nuj daca e ceva normal.mie frica ca nu o sa pot intretine un act sexual daca ejaculez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 sep 2010 13:43 de Pasaroi_Cuminte
De fapt tu ai demonstrat, ca al tau motoras numit creieras, gripeaza, se blocheaza, atunci cand gandeste, pardon analizeaza. :cat:
Pai daca nu are nimic cu Caragiale, atunci de ce i-a folosit o replica pe care o aplici in alt context ? ...
Re: Oare si-a dat seama ca nu mai sunt virgina? din 25 sep 2010 11:46 de victoria_ok
1. Si-a dat seama ca nu esti virgina.
2. A vrut doar sex (te-a folosit ca pe un obiect sexual).
Intrebarea mea catre tine: de ce la-i mintit ca esti virgina? :mellow:
Oare si-a dat seama ca nu mai sunt virgina? din 25 sep 2010 11:18 de Loredanna
Am fost cu un baiat timp de 3 luni dupa care ne-am despartit din cauza ca m-a inselat... de fapt sa va spun de unde s-a stricat toata relatia: m-a intrebat daca mai sunt virgina si eu l-am mintit spunand-ui ca da.
Dupa o perioada a urmat sa ma ...
Ce urati mai mult? Tiganii? sau romanii tiganizat din 25 sep 2010 10:54 de SORIN28
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=201135&act=last#last
Daca tot vorbim de tigani, vorbim aici.
Oare doar tiganii au bani facuti din furturi, talharii, cersit? Iti arat cersetor de ti se rupe inima cand il vezi...si sa vezi ce ...
Re: Re: Re: despre sex........ din 25 sep 2010 05:02 de Bozgoru
sunt extrem de multe cauze... psihologice( daca stai si te gandesti la esec).. fizice( la nivelul vaselor de sange... la nivelul testosteronului produs de testicolele tale, "antropice"( tutun, alcool, oboseala....
Pagina 620 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |