Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy! din 25 sep 2010 05:02 de ExoticDream
Desi nu pare, eu admit ca fiecare are propriile lui idei, conceptii, propriul fel de a vedea lucrurile si de a actiona. Atat timp cat asta nu ii afecteaza pe altii, este ok. De aceea am si spus ca daca tu, sa zicem, iti inseli partenera, iar ea, ...
Re: Re: Superfunnyyyyyy! din 25 sep 2010 04:16 de Arayas
Cine emite teoreme, eu? Uita-te mai sus! Deci daca reusesti sa cauti o cale de compromis esti un caracter slab...bla, bla, bla. Cine esti tu sa categorisesti astfel pe cei care au gasit o alta cale decat aia singura pe care o ai tu infipta in ...
Homo Sapiens sau Cretinoidus Perpetuum din 25 sep 2010 03:41 de Arayas
Homo Sapiens si publicitatea.
S-ar presupune ca omul, in maretia lui, este in varful piramidei trofice, capatul de lant trofic. Dar care capat?
Nu cred ca exista pe lumea asta mamifer mai dobitoc decat OMUL.
Sa luam de exemplu minunata ...
Re: Superfunnyyyyyy! din 25 sep 2010 03:26 de ExoticDream
Ma bucur ca din inaltimile abisale din care ne privesti, intre o partida de sex cu nevasta altuia si o lectie de morala bazata pe viata adevarata, te amuza posturile noastre. Ironizandu-ne cum ca am avea pretentia de a detine adevarul absolut ...
Re: Re: Re: Re: clinic din 25 sep 2010 02:51 de Arayas
Pai da, logica lui de contorsionist e simpla daca expui o idee aia e gandire. Drept urmare el si-a dat seama cum gandesc eu. In inertia logicii lui, cand pasaroi se sterge la fund, tot gandire este (sa nu-si murdareasca pampersul). Deci, si eu ...
Re: Re: Re: Re: clinic din 25 sep 2010 02:40 de Arayas
Exact. M-ai facut misogin speriat de superioritatea femeilor, nu ca tine "open minded". Deci, nu ti-e clar ca in cazul meu, ce sadesti asta culegi? Poate chiar cu adaos si TVA?
Exotico, poate am dreptate sau nu. Poate din vina mea si-a ...
Re: Re: Re: clinic din 25 sep 2010 02:35 de valentine
*cough *cough
Nu stiu daca ai dreptate sau nu, dar trebuie sa-ti spun ca nu esti primul care-i spune ceva de genul asta. Bine, cu o exprimare ceva mai defectuoasa, dar au mai fost persoane care au vrut sa exprime acelasi ...
Pregateste-te sa iei o binemeritata pauza! din 25 sep 2010 01:26 de ExoticDream
Eh, [i]darling[/i], se pare ca iar ai uitat sa-ti iei medicamentele. Am avut prea multa intelegere fata de tine, insa inutil, continui sa injuri ca la usa cortului, desi ti-am explicat si ti s-a explicat de sute de ori ca nu am nici o tangenta cu ...
Re: Re: Re: clinic din 25 sep 2010 00:55 de Pasaroi_Cuminte
Eu mi-am expus rationamentul cu privirea la activitate de a gandi.
Atunci cand numai ai argumente si vezi ca cineva [b]vede[/b] manipularile tale incepi sa-ti construiesti un atac sperand ca vei speria ce ?
Insulta este argumentul ...
Re: Superfunnyyyyyy! din 25 sep 2010 00:16 de genovia
:ok:
Re: Re: clinic din 25 sep 2010 00:14 de Arayas
Esti colosal! Din atat lucru ti-ai dat tu seama cum gandesc eu! Esti tare dom'le. Dar ce are sula cu prefectura? Nu ti se pare ca pedalezi pe langa subiect? Aha, vroiai sa-mi dovedesti ca stii tu cum gandesc eu. :D:D:D:D
Nici daca se inventeaza ...
Superfunnyyyyyy! din 24 sep 2010 23:56 de Arayas
Asaaaaa, gata cu rasul....
Deci, pe scurt, avem o pasarica masculina si un exotic nightma...pardon, dream. Dupa posturile citite pana acum am realizat ca acesti prea destepti carturari, care ne vorbesc din carti, sunt detinatorii adevarului ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2010 23:19 de Arayas
[b]Eu am expus mai sus ceea ce sta la baza feminismului, tu aici arati misoginismul ca reactie a orgoliului masculin incapabil sa admita ca mai exista o alta specie, numita femeie, ce are capacitati la fel de dezvoltate ca celalata specie numita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 24 sep 2010 23:06 de Pasaroi_Cuminte
Eu n-am zis asta. Asta e rodul imaginatiei tale.Tu te prefaci ca nu intelegi.Si joci teatru. Distractie placuta.
Nu m-am contrazis deloc. Numai ca tu intentionat te prefaci ca nu intelegi
Arayas, manipularile astea nu tin.
Gaseste-ti pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femini din 24 sep 2010 22:50 de Arayas
Si el nimic....Batman...Batman.
Esti funny. Pe bune, inca zambesc.
Deci a aparut odata cu cartea Simonei dar stai, ca de fapt nu a aparut cu cartea Simonei. A aparut oricand, numai sa nu fie ca mine. In final finetea este subtilitatea in detalii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 22:39 de Pasaroi_Cuminte
Daca citai posturile vedeai ca am zis ca feminismul provine din instinctul de supravietuire al femeii. . Eu ti-am raspuns cu date cronologice deoarece se considera punct de plecare al doctrinei , de la cartea Simonei.
Si am specificat CLAR ca pana ...
Re: foarte foarte timid :( din 24 sep 2010 22:37 de Arayas
Din pacate esti un copil/adolescent sufocat de parinti. Imunitatea ta s-a dus in momentul in care tot ei au decis ca pilulele sunt raspunsul la orice. Cei care traiesc nesanatos au un organism care lupta singur cu pericolele, au imunitate naturala, ...
Re: Intrebare pentru baieti din 24 sep 2010 22:28 de Bozgoru
mda e o intrebare idioata.. normal ca doar ii raspund la o intrebare si o las in pace:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Feminismul din 24 sep 2010 21:46 de Arayas
Cata cultura generala! Traiasca Google.
Feminismul nu este o miscare incadrata in anumiti termeni temporali. Matriarhatul a inceput daca vrei miscarea feminista. Tu ai ramas agatat de o carte. Lupta pentru dreptul la vot ce a fost? O miscare ...
Re: despre sex........ din 24 sep 2010 21:06 de Psyche
tipa de pe private spice daca e pe replay.
Pagina 621 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |