Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 19 sep 2010 13:01 de 1994andrei
Pai ii zici mami nu mai sunt virgina o sa te pedepseasca un pic daca nu aveti minte si cu cine pica repede ca o c****
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac :(? din 19 sep 2010 12:54 de drooz
poate ca ai dreptate adik vad ca mai face aceleasi gesturi pe care le fac si eu na a trecut un an .. nu e de cateva zile dar tin la ea asta e problema
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac :(? din 19 sep 2010 12:51 de SORIN28
Ala nu era un raspuns ironic. E o realitate. Pun pariu ca daca nu ii spui "pa" o sa iti cumpere slapi.:ok:
Fata a dat de viata si nu-i mai ajungi, vrea mai mult.
Re: Primul act sexual din 19 sep 2010 12:33 de Incepator
Iti meriti soarta.
Dureri ingrozitoare la nivelul pelvisului.. din 19 sep 2010 12:25 de Vanessababy
De 3 zile, prezint niste dureri destul de acute la nivelul pelvisului.Ma doare inauntru..Cred ca am ovarele umflate, e incomod atunci cand merg sau ma asez si cand ma ridic.Daca apas ,durerea se duce aproape de anus..Sunt speriata.Poate fi vorba de ...
Re: Primul act sexual din 19 sep 2010 11:50 de victoria_ok
E posibil sa fie sperma pentru ca daca ai facut preludiu (si erai uda)partenerul a ejaculat, spermatozoizii puteau ajunge in vagin. Sa-ti curga sange atat de mult deja e ingrijorator. Poti sa ai o leziune a vaginului. Asa ca mergi la medic ...
Re: indragostitu din 19 sep 2010 11:25 de Incepator
Nu tre' sa ii zici, lucrurile vin de la sine...un sarut, si mai departe vezi ce iese...
Cum o conving pe prietena mea sa faca sex? din 19 sep 2010 09:30 de iubesk
salut dragi utilizatori al acestui forum.am si eu o intrebare la voi..am o iubita mai mare ca mine cu 4 ani eu am 17 ani si ea invata la univ si in wekend vine acasa si sincer sa fiu nu am expeienta de a intrebao fata daca vrea sa faca sex nu pot.pur ...
Ajutati-ma si pe mine din 19 sep 2010 07:28 de Adinna
buna..imi place enorm de un baiat am 16 ani.Ma atrage pur si simplu cand il vad ma excit simt fierbinteli in tot corpul...si imi doresc sa il sarut sa il mangai nu ma pot stapani...sta cu mine in bloc si il vad in fiecare zi ne intalnim cand venim de ...
Re: poti scapa de cosuri cu spirt? din 19 sep 2010 05:19 de Bozgoru
mda e posibil sa treaca cu timpul... dar din ce spun unii... care au postat mai sus... habar nu au ce vorbesc.... spirtul usuca tenul.. alcoolul din spirt usuca tenul.. usuca in prima zi.. usuca in a doua zi... dar mereu dandu-te cu alcool pe fatza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le plac din 19 sep 2010 02:06 de Alexutssa
Ba da,in cele mai multe cazuri . Pentru ca atunci cand doresti sa te afirmi , vrei cadouri din ce in ce mai scumpe , pentru a le arata celorlalti "noile achizitii" :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru f din 19 sep 2010 01:26 de Machiavelli
Corect.Dar aceasta stabilire,a relatiei trebuie facuta in primele zile.Asa se elimina direct ivirea unor "sperante desarte" ...
Daca o fata imi spune ca ii place de mine iar sentimentul este reciproc si din partea mea crede-ma ca nu trece nici ...
Re: Primul act sexual din 19 sep 2010 00:49 de ThT
Ma lasi pe mine sa fiu nasul copilului daca ai asemenea noroc?:heart:
P.S.
cum poti sa te dezvirginezi si tu sa nu stii nimic despre acest lucru? Si NU ,nu este normal sa-ti curga si acum sange,mergi la un doctor.
Re: Re: Re: Re: Ma doare indiferenta lor din 19 sep 2010 00:47 de Alexutssa
Daca nu incerci sa vorbesti cu ei nu cred ca o sa reusesti ceva . Sau macar cu unul din ei,cel cu care te intelegi mai bine . Poate ei nu observa asta , nu realizeaza ca vremurile s-au schimbat extrem de mult ,iar tu ai ramas in continuare o fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fe din 19 sep 2010 00:45 de sweety16
Daca doresc sa se afirme nu inseamna ca sunt materialiste.
Primul act sexual din 19 sep 2010 00:32 de Meli
Buna! Sunt noua pe aici si am cateva intrebari.
Azi mi-am inceput viata sexuala. Dupa petting si atingerea organelor genitale am simtit niste secretii insa nu stiu de la care din noi au provenit (tin si sper sa cred ca nu de la el). Dupa, a urmat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cariera sau dr din 18 sep 2010 23:32 de sgc
se pare ca gandim la fel. cel putin asupra acestui subiect. ma bucura acest lucru, insa decizia iti apartine fara doar si poate. sau mai bine spus va apartine%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru f din 18 sep 2010 22:08 de sweety16
Totusi 3 ani fara sex pentru un baiat/barbat e prea mult...din moment ce au stat atat de mult impreuna se presupune ca se iubesc deci de ce trebuie sa stea atata pana sa accepte?Ce naiba ii ia 3 ani ca sa fie pregatita?
Re: poti scapa de cosuri cu spirt? din 18 sep 2010 21:27 de Nekunoskuta
Spirtul usuca tenul. Nu este deloc indicat. Foloseste creme speciale luate din farmacie, sapun sau solutie speciala sau, daca ai acnee grava, du-te la un dermatolog. Si stai linistit/a, esti la varsta la care e normal sa ai cosuri, vor trece.
NU ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cariera sau dr din 18 sep 2010 21:25 de Nekunoskuta
Daca el este marea iubirea ce inseamna 3-4 ani de facultate in alt oras? Exista posibilitatea sa va vedeti macar la o luna-doua, exista atatea metode de comunicare, exista vacante, practic va puneti cu ocazia asta si relatia "la incercare". Eu nu ...
Pagina 632 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |