Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ma doare indiferenta lor

din 18 sep 2010 13:28 de Copiluuu

Da cu siguranta intr-o buna zi imi vor afla toate nemultumirile,dar probabil atunci va fi prea tarziu pentru ei..UN imbold?ha:-j..poi daca nici parintii nu isi sprijina copilul atunci cine?E ok sa incerci sa il faci sa se simta ca intr-o ...

Re: Re: Virgina?

din 18 sep 2010 13:21 de Librescu

na nu pot sa spun ca am chiar degete de barbat...am degetele un pic mai subtiri si ea era si foarte excitata daca conteaza...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 sep 2010 12:53 de Frag

Salut baetii .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o

din 18 sep 2010 09:25 de nyku23

am o relatie de 4 luni cu prietena mea . tin foarte mult la ea dar si ea la mine . mi se pare ceva normal sa o intreb daca este virgina . ea mi-a spus ca DA este virgina . eu nu am mai facut-o niciodata cu fete virgine .. doar cu fete second hand ...

Re: Ma doare indiferenta lor

din 18 sep 2010 02:00 de Bozgoru

n-ai ce face asa au ales ei sa procedeze. cine stie.. poate nu-ti dai seama.. poate comportamentul asta a lor genu :"hai sa vedem ce faci cu facultatea..sa vedem daca etsi in stare".. poate este un imbold sa te faca sa-ti dai interesul si mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt re

din 18 sep 2010 01:36 de gabriel

Ai foarte mare dreptate...

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa

din 17 sep 2010 23:45 de Machiavelli

Eeeeena....ce ti-e si cu "divele"...Pai ce are draga?O palma la c*r e mereu sanatoasa..Incercati sa ne dati si voi noua chiar si la o saptamana de cand "ne-am combinat" ca nu ne suparam delooooccc :love:

Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 17 sep 2010 23:35 de Machiavelli

Si ce daca.Nu ai vazut acum ce papusi au iesit?:,De ti le poti baga prin toate orificiile.:ermm:

Re: Re: Sani mari sau mici?

din 17 sep 2010 23:27 de Machiavelli

E normal...Niciunui baiat nu i-ar convenii ca iubita sa sa aibe sanii mai mici ca ai lui.Cel putin eu:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 sep 2010 23:25 de Machiavelli

Sa fumeze mai nea" ...ce fumeaza din banii mei?Daca ar fii asa nu i-ar ajunge nici de o bricheta :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cariera sau dragoste

din 17 sep 2010 22:24 de sgc

;) si daca termina universitatea s-apoi schimba domeniul si asa mai departe etc., etc. etc. sau va lucra in domenii care nu prea mai au de-a face cu universitatea terminata, si mai face inca n-shpe universitatis-a dus si universitatea dusa-i si ...

Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 17 sep 2010 21:10 de teoooooooo

pai..nu ar trebui sa fie prea greu...parerea mea:-??.adica poti sa vorbesti cu ea aproape orice.de la scoala...la vreme(desi e putin cam veche faza)pana la chestii mai ..profunde ca sa zic asa.mai ales daca sunteti prieteni buni...ar trebui sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa

din 17 sep 2010 21:04 de sweety16

:wacko::blink:Absurd dupa parerea mea.De ce dupa atata timp?

Re: Re: nu

din 17 sep 2010 20:30 de femme

Subscriu la tot ce a zis Exotic Dream!!:flowers::flowers::-*:-*

Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati s

din 17 sep 2010 20:16 de femme

De ce crezi ca esti incuiata daca iti pune mana pe fund dupa juma de an?

Re: Putin ajutor?

din 17 sep 2010 20:00 de victoria_ok

Trebuie sa-ti faci cunostinta cu mai multi oameni. La sigur va gasi cineva cu tine limba comuna. Ce sa zic de colegii tai de clasa? Stii cum... nu exista oameni care nu sunt observati dar exista oameni care nu doresc sa observe unele persoane. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cariera sau dragoste

din 17 sep 2010 19:49 de victoria_ok

Cred eu ca pe primul loc e universitatea. Trebuie sa inveti acolo unde-ti place, indiferent daca va merge el dupa tine sau nu. Nici nu stii ce se va intampla, si relatia voastra piere....atunci ce faci? Ramai cu regrete...

Re: Putin ajutor?

din 17 sep 2010 19:39 de Psyche

problema ta principala e analfabetismul. nu mi-o lua in nume de rau,trebuie sa fi constient de lucrul asta si sa il repari. cu toate ca din spusele tale reiese ca esti undeva prin clasa a7a. esti inca mic,dar imi aduc bine aminte ca vorbeam ...

Probleme cu colegii de clasa

din 17 sep 2010 19:32 de claudiuu

Buna am si eu niste probleme umpic cam....dificile sau... Sa spun cam de la inceput. Totul a inceput in clasa a 5-ea cand am fost la scoala noua printre colegi care nui cunosteam...dupa mai mult timp am inceput sa ne cunoastem doar dupa nume ...

Ma doare indiferenta lor

din 17 sep 2010 17:18 de Copiluuu

Simt ca parintii mei sunt prea indiferenti si nu dau importanta la nimic in ceea ce ma priveste.Nu stiu absolut nimic despre mine,ce imi place sau nu sa fac,ce situatie scolara am,ce prieteni am etc.In schimb mereu aud tot felul de fraze,gen "cati de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 634 din 3731
«   1 ... 631   632   633   634   635   636   637 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare