Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carier din 20 sep 2010 12:47 de Nekunoskuta
Sa fim seriosi! Aici nu e vorba de cariera. Vorbim de facultate ori facultatea nu este cariera. Despre cariera discutam peste vreo 10 ani!
Daca acum se pune problema sa aleaga intre a face facultatea in alt oras cu pretul despartirii de ...
Re: Re: Prima data la baieti ~ din 20 sep 2010 10:51 de Anonim
Frateeee...aa stai ka nu mai stiu :lol::lol::lol::lol::-`:-`:-`
Re: Re: Re: Prima data la baieti ~ din 20 sep 2010 10:50 de Anonim
Esti nebun sa mor yo :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Uh ai incercat?:((;) Oare cum o fi?:ninja::-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data la baieti ~ din 20 sep 2010 10:45 de salz
Tare asta :lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2010 10:36 de Psyche
e mult mai greu sa te faci placut dupa o anumita varsta,deci,daca tinereii te plac,considera-te norocoasa.
auzi,eu mereu am avut o curiozitate in privinta ta.
ce culoare are parul tau?
Re: Re: Primul act sexual din 20 sep 2010 10:29 de Psyche
cine spune asta? sunt barbati la care perioada refractara dureaza foarte putin si calitatea erectiei e aceiasi.
Re: Primul act sexual din 20 sep 2010 10:27 de Psyche
te-ai gandit la posibilitatea ca sangerarea sa fie menstra defapt?
am fost in situatii de felul in care trebuia,+/- o zi sa-mi vina ciclul si dupa momentul in care am facut sex sa apara,poate prematur.
nu e cazul sa-ti faci griji in privinta ...
Re: M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 10:24 de Psyche
eu sunt rasista,descendenta de-a lui Antonescu si prin urmare,ti-as zice ca tiganul e tot tigan oricate toale si-ar pune pe el. desigur,exceptii sunt,dar gloata aceea majoritara de imputiti care nu vor sa iasa din ignoranta,salbaticie si prostie ...
M-am indragostit de un tigan din 20 sep 2010 10:09 de Myhaella
Nu mi s-a intamplat niciodata pana acum,nu stiu ce m-a apucat dar sunt indragostita de un baiat de etnie roma,este de la mine din liceu,nu este unul amarat,este unul cu bani se vede asta dupa el. Il stiu din vedere,il vad tot timpul si chiar ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2010 06:12 de zapata
Mai joly...viata nu dureaza o vesnicie,la fel si problemele,ce naiba tot intrebi aici....ce te astepti sa gasesti...un fel de asigurare in cazul in care o sa fii prinsa,ha...vezi bine ce iti doresti,intinde mina si apuca bine...daca o sa fii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2010 01:51 de ursaru
Legat de Mourinho,e un mare antrenor,are valoare ..de aici si invidia si injuriile care i se adreseaza.Pacat... Noi sa fim sanatosi si sa luam titlul! Si Liga Campionilor daca se poate!:D
Legat de Steaua,am incredere ca vom castiga diseara,si nu ...
Re: mancarimi ale pieli dupa epilat din 20 sep 2010 00:05 de femme
Cu ce te epilezi? Conteaza..
Mancarimi ale pielii dupa epilat din 19 sep 2010 23:45 de ubyalex
dupa fiecare epilare pe care o fac ma mananca pielea si nu ma mananca doar atunci si dupa sa zic 1 zi 2-3 pana imi creste parul....dupa ce creste nu ma mai mananca.V-ati confruntat cu aceasta problema?cum ati tratato?astept un sfat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai din 19 sep 2010 22:30 de SORIN28
Informarea este cheia...restul e can-can. :D
Re: Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 19 sep 2010 22:23 de SORIN28
Iar tu ai atata minte ca pana si o curca gandeste mai bine ca tine.:ok:
P.S. - cel putin la faza asta, in rest nu stiu cum gandesti.
Re: Re: Re: help me.!!!! din 19 sep 2010 21:25 de kiduu
u pt ce stai cu el..fara sup esti tare fraiera:|..sa ii faci oral? nuprea cred..sunt baieti care te'ar tine in puf:-) si nu ti'ar cere nimic in schimb
Re: Re: Re: ce sa fac :(? din 19 sep 2010 20:35 de femme
Sincer, mai bine singur decat rau acompaniat!:ok:
Re: Re: Re: Re: ce sa fac :(? din 19 sep 2010 20:31 de drooz
nu am zis ca e vreun capat de lume ,incerc si eu sa gandesc realist ,ms pt rsp
Re: Re: Re: ce sa fac :(? din 19 sep 2010 20:28 de McLove
Toti ti-au zis ca sa iti gasesti pe altcineva...
Eu iti zic o alta metoda: comporta-te la fel, incearca sa o eviti, sa te joci cu mintea ei, apoi ea o sa inceapa sa renunte singura la aceasta atitudine.
Incearca sa fi mai rece, sa nu ii mai dai ...
Re: Re: ce sa fac :(? din 19 sep 2010 20:14 de drooz
am incercat sa am o relatie de lunga durata ma saturasem de rel gen 2 3 4 zile saptamani etc ,vream sa stiu cum e sa tii la cineva ,daca ma crezi cate am iertat doamneeee multe faze prea multe dar intotdeauna am lasat de la mine am zis ca poate se ...
Pagina 630 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |