Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: M-am indragostit de un tigan

din 20 sep 2010 16:13 de ThT

Daca tie nu-ti place house-ul,trance-ul etc. asta nu inseamna ca e de proasta calitate.:ninja:O:)

Re: despre prezervativ..si altele

din 20 sep 2010 16:11 de ursaru

Ramai insarcinata daca se rupe prezervativul sau nu este pus corect.N-ar trebui sa-ti faci griji.:mellow:

Re: Re: Re: Re: Primul act sexual

din 20 sep 2010 16:11 de victoria_ok

Inseamna ca la tine ceva nu a mers corect. N-are cum dupa dezvirginare sa-ti curga atata sange (si nu ma refer la fluviu). Cat sange poate sa curga de la o pielicica amarata? ;)

din 20 sep 2010 16:07 de ThT

Chestia asta depinde de la baiat/barbat la baiat/barbat. Depinde de persoana de langa tine..nu te mai da atat de atot-stiutoare.

Re: Re: Re: M-am indragostit de un tigan

din 20 sep 2010 15:57 de Alexutssa

Nu toti tiganii sunt la fel . Etnia nu conteaza , daca e om in adevaratul sens al cuvantului , daca stie sa se comporte intr-o societate .. Cred ca e mai bun decat un roman care te injura si te bate :ok: Pentru mine nu conteaza , si nu cred ca asta ...

Re: De unde imi dau seama daca este insurat?

din 20 sep 2010 15:41 de Psyche

se ascunde,e normal,evita sa te prezinte persoanelor apropiate,nu se afiseaza cu tine,poarta verigheta:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 sep 2010 15:32 de Diana

Parintii vor reveni la sentimente mai bune, sunt sigura. Momentan nu ii bagati in seama, faceti-va bagajele si plecati. Isi vor da seama in ceva timp ca vor fi bunici, ca voi sunteti siguri pe ce vreti si aveti nevoie de ajutor si se vor inmuia, mai ...

De unde imi dau seama daca este insurat?

din 20 sep 2010 15:15 de Loredanna

Am cunoscut acum 2 saptamani intr-un bar,un barbat de 27 de ani,de atunci am continuat sa vorbim eu nu prea il cunosc asa bine si nici nu am prieteni care sa-l cunoasca,dar am senzatia ca imi ascunde ceva,cateodata se intampla sa-l sun si sa aiba tel ...

din 20 sep 2010 14:12 de victoria_ok

Ma bucur ca pastrezi copilul. El nu-ti va fi o povara, copilul e cel mai frumos dar. Si daca il nasti la o asa varsta bebelusul o sa fie mult mai sanatos si mai puternic decat unul nascut la 30 de ani. Multa fericire si curaj ca sa treceti peste ...

din 20 sep 2010 13:40 de Psyche

Am eliminat din calcul problema sarcinii din cu totul alte considerente decat ale tale. Pe motivul ca e ilogic sa crezi ca fara penetrare ramai insarcinata. Ai nevoie de sperma,sperma are nevoie de un drum prielnic ca spermatozoizii sa fecundeze. ...

din 20 sep 2010 13:36 de Psyche

Nu ti-am raspuns pentru ca am considerat ca am dat destule detalii ca sa-ti raspunzi singura. Daca citesti postul meu cu nr. 2 la acest subiect,vei observa.

Re: Re: M-am indragostit de un tigan

din 20 sep 2010 13:33 de Psyche

Connect-R e un ratat atat din punct de vedere etnic,ca e evident un hibrid ce nu mi-l pot explica,cat si din punct de vedere al carierei muzicale pentru ca promoveaza un gen de proasta calitate si nici nu e nu stiu cat de talentat. Asta daca la ...

din 20 sep 2010 13:29 de ursaru

Foarte tare!:D Connecte-R chiar e mandru ca e tigan cebotar!B)

din 20 sep 2010 13:20 de Nekunoskuta

Daca exista un substrat sentimental ce se clatina ("nu se inteleg") va alege mereu facultatea/cariera in detrimentul persoanei iubite. Exact ce banuiesc si eu.

Re: Re: Re: Primul act sexual

din 20 sep 2010 13:12 de Nekunoskuta

Da, barbati, nu baietei care dezvirgineaza o fata ;) Daca venea si povestea aici un tip de 30 de ani poate il credeam. Cat despre sangerare, nu cred ca a spus nimeni ca ii curge ca un fluviu! Sangerarea in cantitate neingrijoratoare dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sani mari sau mici

din 20 sep 2010 13:09 de McLove

Logic ca exista sani naturali, frumosi, perfecti. Acum, celelalte, daca vor, trebuie sa completeze: cu un sutien, cu un silicon, cu un balon etc. (sau cum am vazut, cu ofticatul) :rolleyes:

din 20 sep 2010 13:08 de Nekunoskuta

Parintii vor reveni la sentimente mai bune, sunt sigura. Momentan nu ii bagati in seama, faceti-va bagajele si plecati. Isi vor da seama in ceva timp ca vor fi bunici, ca voi sunteti siguri pe ce vreti si aveti nevoie de ajutor si se vor inmuia, mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 20 sep 2010 13:05 de McLove

Daca atunci mai exista si un copil... trebuie sa ii ofere totul lui, si logic ca va alege cariera, pentru a-l intretine. In situatia aceea, sotul nu mai conteaza. (atunci cand ei nu se inteleg)

din 20 sep 2010 13:01 de McLove

Un om handicapat le-a pus "numele" rrom. Ca sa ce? Sa arate ca noi, romanii, avem specimene de genul in tara noastra? Se numesc tigani, cautati tigan in DEX, si o sa vedeti. Asta e denumirea lor, asta e natia lor... Si, pentru cea care a ...

Re: M-am indragostit de un tigan

din 20 sep 2010 12:55 de Nekunoskuta

Nu toti rromii sunt tigani! (daca ma intelegeti). Una e sa fii nespalat, sa locuiesti in satra si sa cersesti la colt de strada, una e sa fii de familie buna si sa faci scoala. Nu neg faptul ca tiganii ne-au facut renumele pe care il avem in lume dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 629 din 3731
«   1 ... 626   627   628   629   630   631   632 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare