Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 sep 2010 00:34 de Igor Tudor

a jucat bine steaua,chiar nu ma asteptam la un asaa joc,dar nici liverpool nu mai e o forta,Kyrgiakos ala se misca ca unu de 60 de ani,Torres si Gerrard nu au jucat,Ngog chiar daca a dat 2 goluri mie nu mi se pare prea stralucit,mai are multe de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiune

din 17 sep 2010 00:31 de beniamin.nas

inainte de doate vreau sa ma scuze fete sub 18 ani, sau fetele peste 18 ani la fel, aceste lucruri, nu este bine de vb mai ales de fatza cu ele....... bei, oameni sau mai bine zis : copilasilor : , ce va speriatzi de asa tare, sunt multzi ...

Re: Cariera sau dragoste

din 16 sep 2010 23:35 de Machiavelli

El ar trebuii sa iti cunoasca idealurile si sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a te urma in ceea ce vrei sa faci cu adevarat.Ar trebuii sa lase parintii in spate si sa iti stea alaturi daca intr-adevar te iubeste.Daca nu atunci nu iti ramane ...

Re: Re: Re: Inceput de relatie

din 16 sep 2010 22:28 de Psyche

daca te ia drept fraier cand tu te comporti natural si nu devii altceva decat tu insuti,inseamna ca esti un fraier raportat la ea. nu poti sa-ti spui "relatia asta trebuie sa fie de durata". lucrurile astea nu se programeaza,nu ai cum sa le ...

Re: Re: Re: Inceput de relatie

din 16 sep 2010 22:16 de femme

Daca te ia de fraier, nu e pentru tine! Te desparti de ea, ca doar nu vrei o fitoasa si o fata care sa nu stie sa te respecte langa tine!!:ok:

Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc

din 16 sep 2010 21:51 de femme

Ce naiba ai scris tu aici??!!!:blink::blink: E romana sau pakistaneza?:wacko:

Re: Re: Re: Cariera sau dragoste

din 16 sep 2010 21:48 de femme

Daca va iubiti, de ce nu te urmeaza el in orasul in care vrei sa pleci! Ma gandesc ca specializarea pe care vrea el s-o faca o gaseste si la universitatea unde vrei tu sa mergi! El ar face acelasi sacrificiu pentru tine?? Gandeste-te bine si vezi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala p

din 16 sep 2010 21:26 de Arayas

Cea mai reusita surpriza sexuala ar fi sa-l astepti acasa facand sex cu 1,2...baieti. Iti dai seama ce surpriza? Daca vrei sa-i faci una placuta, ha, ha, nu stiu, una clasica: neglije sexy, lumina semi, fructe, frisca petale de ce vrei tu...si ...

Re: Inceput de relatie

din 16 sep 2010 21:19 de Firefox

subscriu la ce a zis Arayas.. daca vrei o relatie adevarata fii tu insati.. daca nu.. fda-o sa traiasca diverse sentimente alaturi de tine.. nu doar bucurie si fericire.. dar si tristete.. suparare.. cam tot "ce simte un om" normal.. nu incerca sa ...

Re: Inceput de relatie

din 16 sep 2010 21:08 de Arayas

Nu pricepeti, nu? Singura relatie care dureaza e cea in care te comporti asa cum esti tu. Punct. Daca-i place aia mananca, daca nu, la gara, pa, pa, sa-mi scrii! Crezi ca daca te faci "in vreun fel", adica joci teatru o sa tina foarte mult. ...

Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l

din 16 sep 2010 20:47 de Rebeca

offffffffffffffff dai papuci de hipiot simi retrag scuzele ca nu eu am fost o fos neptamea cea ce tio raspus categric dai papuci si dal la cini ca vrea dor sa profite de tine dal in pusca lu hati delet de soricr vrea doar sa profite detine ...

Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iubesc?

din 16 sep 2010 20:34 de rebeca

cate goric nu el doar vrea sa profite de tine mai bine lasal :`daca tear iubi nutiar cere asaceva da mai ma rog ct ani ai tu pustoaicoB):rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt f

din 16 sep 2010 18:50 de EMA1201

cine zice k daca sunt virgine inseamna k is urate?:rolleyes: e cv absolut absurd!!stiu eu una studenta la medicina(deci nu e proasta),de frumoasa e chiar super frumoasa..si nu e nici speriata de bombe,invarte baietii pe degete!!toata stima mea pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

din 16 sep 2010 18:20 de femme

Ai bani de dar?:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala priet

din 16 sep 2010 18:19 de femme

Daca una din ele e fata pe care o iubesti, nu cred!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarz

din 16 sep 2010 17:36 de ursaru

Chiar daca ai vreo surpriza,poti sa ma pui nas:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere

din 16 sep 2010 17:17 de Diana

Da,ai dreptate,asa voi face. Sper sa nu am parte de o surpriza neplacuta si sa fie totul ok. Ms mult. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere ban

din 16 sep 2010 17:07 de femme

Ti-am spus: tu afirmi ca nu s-a intamplat nimic (prezervativul nu s-a rupt, nu a alunecat), un test a iesit negativ, deci nu ai de ce sa-ti faci griji! Daca nu-ti vine pana duminica, eu zic sa te duci luni la medic, ar putea fi altceva.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere banala

din 16 sep 2010 17:04 de Diana

Pai tocmai asta e problema,primul parea sa fie pozitiv!!! :| dupa 5 minute s-a vazut si a doua liniuta si m-am speriat ingrozitor! Abia acum m-am mai linistit putin. E posibil sa fi fost expirat sau nevalabil testul ala...nu stiu.

Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului m

din 16 sep 2010 17:00 de femme

Asta eu nu stiu! Eu doar i-am spus surpriza sexuala maxima pentru el, dupa 2 luni de relatie! Eu..nu as accepta niciodata un threesome!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 636 din 3731
«   1 ... 633   634   635   636   637   638   639 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare