Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

din 15 sep 2010 00:01 de Machiavelli

Ok,Ok...in fine...am inteles care e combinatia cu metoda respectiva.Hai sa nu ne mai atacam unii pe altii spunand fiecare cum era mai bine sa faca celalalt utilizator chiar daca are un an sau 2 zile de cand sta pe forum. Nu e vorba ca unul are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 sep 2010 23:51 de McLove

Eu cred ca sweety e frag... Asa, sa iti explic. Nu ii permit unui cioaca, sa jigneasca mii de oameni. Acum, intelegi de ce i-am vorbit asa? Daca il ducea mintea, imi zicea mie ca sunt prost, nu ca sunt oltean de nu stiu de care. Ma doare fix ...

din 14 sep 2010 23:51 de femme

Eu nu am intrat arbitru intre voi, mi-am zis doar parerea! Eu i-am atras atentia lui Frag ca expresia "oltean prost" nu trebuia folosita, am sarit sa-mi apar "zona geografica"; plus ca mie nu-mi plac generalizarile de niciun fel! In ceea ce ...

din 14 sep 2010 23:49 de sweety16

Tu esti fixat pe parintii mei?Care e problema ta? Si stai calm nu locuiesc cu parintii, deci mi-ar fi cam imposibil sa-i trezesc.

din 14 sep 2010 23:47 de sweety16

Femme eu i-am vorbit asa doar lui!Eu daca am jignit, l-am jignit doar pe el! Am folosit acelasi linbaj ca si el, doar ca el se ascunde in spatele unor posturi impecabile.Daca injuram si aruncam cu cacat, hai sa o facem asa cum se face! Unde ne ...

din 14 sep 2010 23:47 de McLove

Ei, i-am vorbit cat se poate de frumos... ca am mai facut-o idioata, eh, trece, e ceva normal. Acum, daca ea ma injura in fata monitorului, trezindu-si parintii, nu sunt eu de vina! :, Ok, sweety. Facem un "pact"... fie ca tine, sunt ... sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM

din 14 sep 2010 23:43 de McLove

La cerere, cu placere....nu stiu daca stii vorba din armata: " Daca-i ordin, cu placere" :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI

din 14 sep 2010 23:39 de femme

Sincer, nici tu nu vorbesti mai frumos!!:ermm: Daca in gura unui baiat un cuvant urat arata rau, in gura unei fete arata ca dracu!!:ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

din 14 sep 2010 23:26 de McLove

Iti spun sincer, daca Machiavelli nu intreba, jumatate din cei care a intrat pe topicul asta, nu stiau ce reprezinta acest lucru. (dar, nici nu cautau pe google.) In plus, nu se poate explica mai usor... se poate spune ca nu e o metoda sigura.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT

din 14 sep 2010 23:19 de McLove

Patetic... :ermm: Tu nici in 100 de ani, nu o sa inveti cat am invatat eu. Si da, mai ai pana ma ajungi. Cand o sa incetezi sa respiri aerul degeaba, sa traieste pe banii parintilor, sa ma cauti. Pana atunci, gura mica. In postul ala de mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRG

din 14 sep 2010 23:16 de sweety16

"Bagamias" ala de acolo e scris corect? :)) uite cine tine lectii de gramatica :)) Si de cand te cobori tu la un nivel asa jos sa injuri ca la usa cortului? Parca ziceai candva de mine ca ma agit singura si ca ma enervez ca proasta cand ma apuc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN E

din 14 sep 2010 23:10 de McLove

Frag, permite-mi sa-mi bag pula-n ma-ta! Ai impresia ca vorbesti cu un copil din fata blocului? Inaptule, te violez mintal pana isi bate mintea ta joc de tine. Oltean prost cu gura mare? Bagamias pula in natia ma-tii de virgin pistruiat... Eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

din 14 sep 2010 23:06 de Leroy

Mdea, puteai sa specifici ca vrei un limbaj simplist, oricum banuiesc ca si google iti da un link spre un site in limba romana, daca ai minim 8 clase sigur vei intelege... Daca intrebai despre "candida albicanis" cu siguranta nu te mai indrumam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcina

din 14 sep 2010 23:01 de Leroy

Poftim cultura... Viitorul Romaniei... :ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?

din 14 sep 2010 22:52 de femme

La 16 ani n-ar trebui sa faca sex daca nu stie cum sa se protejeze!!

din 14 sep 2010 22:22 de femme

Ce fata normala vrea sa fie smechera?!:blink: Nu avem noi destui smecheri printre reprezentantii sexului tare! Cum e vorba mea: Prea multa smecherie pentr-o mica Romanie!! (TM; nu copiati)B)

din 14 sep 2010 22:20 de sweety16

http://www.youtube.com/watch?v=gixI2thU-8A

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 14 sep 2010 22:11 de sweety16

"Gadjicile" ar trebui sa fie mereu mai "descuiate" si sa nu mai faca pe moronositele cand aud cuvantul "p***".Nu doar atunci cand se imbata ca proastele si se fac de ras( stiu ca voua va place asta).Daca stiu ca nu rezista la bautura n-ar trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE

din 14 sep 2010 22:07 de SORIN28

Uimeste-ma prostane.;) Tu nu ai invatat ca [b].[/b](punctul) se foloseste doar la terminarea unei propozitii sau fraze? Sau ti se pare ca, [b]-[/b](cratima) este optionala? Uite ca imi permit sa judec pe cine vreau eu, cum vreau si asta doar ...

Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?

din 14 sep 2010 22:04 de victoria_ok

Pai daca ati facut-o fara prezervativ...poti ramane desigur. Un test de sarcina e binevenit.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 639 din 3731
«   1 ... 636   637   638   639   640   641   642 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare