Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului meu(p

din 16 sep 2010 16:57 de ursaru

Pai daca el s-ar simti mai atras de fata adusa,ar vrea sa fie campion nu cred ca iubitei i-ar conveni asta...

Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului meu(pentr

din 16 sep 2010 16:55 de femme

Scandal? De ce? Daca amandoi isi doresc un threesome, nu vad de ce ar iesi scandal.:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau.

din 16 sep 2010 16:54 de femme

Daca 2 teste au iesit negative, nu prea ai de ce sa-ti faci griji! :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau... S

din 16 sep 2010 16:53 de Diana

Am facut si al doilea test. Se pare ca e negativ. Nu a mai aparut a doua liniuta,nici macar f vag. Sper sa fie totul bine. Voi astepta pana duminica sa-mi vina menstruatia si daca va intarzia in continuare,voi mai face un ...

Re: Cariera sau dragoste

din 16 sep 2010 15:35 de femme

Sincer, eu as pleca sa-mi urmez visul! Daca te desparti de el, poti ca peste 10 ani sa regreti ca nu ai facut ceea ce iti doresti. Trebuie sa faci ceea ce-ti place, mai ales la varsta asta! Eu, de exemplu, regret ca mi-am ascultat parintii in ...

Re: Cariera sau dragoste

din 16 sep 2010 15:29 de McLove

Viitorul... momentan, desi stiu ca nu o sa ma crezi, nu il iubesti. Aceasta "dragoste" vine, si trece. Daca e sa fie, o sa formati un cuplu si dupa ce terminati facultatea. Dar, cum ai zis... ai timp destul inainte. Nu te lasa influentata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 sep 2010 13:58 de compot

Eu sper ca Steaua sa nu ia multe goluri. Un rezultat bun pentru Steaua e 0-1, asta daca suntem realisti. Desi au plecat ceva jucatori de la ei (Liverpool), eu zic ca a ramas in continuare o echipa buna si ca va pune probleme in Premiere League ...

Re: Dragoste aratata prin avatarul de la mess???

din 16 sep 2010 13:16 de iAndreo

Dacă abia vă cunoaşteţi şi deja pui poză cu ea la avatar o să vadă ca eşti cam disperat dupa ea ... fetele nu vor un caţel,vor un iubit :flowers: ,poţi să o impresionezi şi prin alte metode mai mature :rolleyes: .Şi cum zicea ...

Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau... Sarcina?

din 16 sep 2010 12:02 de McLove

A.C. = aer conditionat? Se numesc anticonceptionale, si nu se prescurteaza. Vine unu', citeste, si apoi crede ca daca face sex cu aerul dat drumu', nu o mai lasa pe aia insarcinata.

din 16 sep 2010 00:30 de femme

Desi imi pare rau ca a plecat, ma bucur ca o sa intri mai des pe forum!! :-*:-*:flowers::flowers:

din 16 sep 2010 00:07 de Pischot

Speram sa nu plece, dar raman iar eu cu mine! Iar o sa bantui seara de seara site`ul si o sa va tin de urat unora! so... in seara asta vreau sa vorbesc despre mine putintel... o caracterizare ce mi-am facut-o de mult unui bun prieten. "Ma ...

Re: Mituri despre zahar Z

din 15 sep 2010 23:49 de sgc

%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti

din 15 sep 2010 23:33 de Machiavelli

Aici nu e nimeni medic dermatolog...tot ce iti ramane de facut iti este sa iti ingrijesti tenul cat mai corespunzator (apa si sapun) fara alte baliverne si nu ar fii rau sa dai o tura pe la medic.:ok: Daca nu poti face astea atunci Domnul fie cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea penisului dupa 16 an

din 15 sep 2010 23:29 de Machiavelli

Se vedeee:lol: Te-a fu*ut tac-tu muuult in c*ur de ai fantezii dastea :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le

din 15 sep 2010 23:13 de Alexutssa

Dar de ce ar trebui neaparat sa vada cineva cadoul meu ? E pentru mine , si nu as avea nevoie de parerile celorlalti daca pentru mine ar fi cadoul potrivit :, Cat despre felul de a-l oferi : poate fi dat dintr-o oarecare obligatie , sau poate ...

Re: Re: Re: iti dau eu sex

din 15 sep 2010 22:07 de femme

ei este tineri si este laudarosi! La 17 ani nu cred ca a scapat inca de ejaculare precoce, dar, deh, incearca si el, poate poate pica ceva.

Re: Re: iti dau eu sex

din 15 sep 2010 22:05 de SORIN28

La faza asta ai fost rea :P ...adica 4 numere de 30secunde intr-o seara...ei este tineri. :D Tre' sa se laude si ei cumva...si daca scoala nu merege!:ok: P.S. - pentru cei care vad "E"-ul...gura mica ca "va sparg sa moara mama" :D

Re: Re:Sperma inghitita vindeca cosurile?

din 15 sep 2010 21:31 de Alexutssa

Hmm .. cam greu de citit textu' asta . Eu nu am inteles ceva : I s-a umflat fata din cauza spermei ? :blink:

Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 15 sep 2010 21:24 de Alexutssa

Defapt,e mai important felul in care dai cadoul , cuvintele pe care le spui , atmosfera . Persoanele care se afla in jur in momentul respectiv sunt mai putin importante . Si in plus , nu sunt toate fetele la fel . Un cadou frumos nu este neaparat ...

Re: Re: site de actualitate

din 15 sep 2010 20:31 de Psyche

pentru ca postez si eu uneori si deci e ceva mai personal. nu ca m-ar deranja,daca voi,cei decenti pe care ii cunosc din posturi sa citeasca lucrurile astea(daca tot colegii mei sunt disperati sa mareasca traficul),dar asa:huh:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 637 din 3731
«   1 ... 634   635   636   637   638   639   640 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare