Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului meu(p din 16 sep 2010 16:57 de ursaru
Pai daca el s-ar simti mai atras de fata adusa,ar vrea sa fie campion nu cred ca iubitei i-ar conveni asta...
Re: Re: Re: Surpriza sexuala prietenului meu(pentr din 16 sep 2010 16:55 de femme
Scandal? De ce? Daca amandoi isi doresc un threesome, nu vad de ce ar iesi scandal.:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau. din 16 sep 2010 16:54 de femme
Daca 2 teste au iesit negative, nu prea ai de ce sa-ti faci griji!
:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau... S din 16 sep 2010 16:53 de Diana
Am facut si al doilea test. Se pare ca e negativ. Nu a mai aparut a doua liniuta,nici macar f vag. Sper sa fie totul bine. Voi astepta pana duminica sa-mi vina menstruatia si daca va intarzia in continuare,voi mai face un ...
Re: Cariera sau dragoste din 16 sep 2010 15:35 de femme
Sincer, eu as pleca sa-mi urmez visul! Daca te desparti de el, poti ca peste 10 ani sa regreti ca nu ai facut ceea ce iti doresti. Trebuie sa faci ceea ce-ti place, mai ales la varsta asta!
Eu, de exemplu, regret ca mi-am ascultat parintii in ...
Re: Cariera sau dragoste din 16 sep 2010 15:29 de McLove
Viitorul... momentan, desi stiu ca nu o sa ma crezi, nu il iubesti.
Aceasta "dragoste" vine, si trece.
Daca e sa fie, o sa formati un cuplu si dupa ce terminati facultatea.
Dar, cum ai zis... ai timp destul inainte. Nu te lasa influentata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2010 13:58 de compot
Eu sper ca Steaua sa nu ia multe goluri. Un rezultat bun pentru Steaua e 0-1, asta daca suntem realisti.
Desi au plecat ceva jucatori de la ei (Liverpool), eu zic ca a ramas in continuare o echipa buna si ca va pune probleme in Premiere League ...
Re: Dragoste aratata prin avatarul de la mess??? din 16 sep 2010 13:16 de iAndreo
Dacă abia vă cunoaşteţi şi deja pui poză cu ea la avatar o să vadă ca eşti cam disperat dupa ea ... fetele nu vor un caţel,vor un iubit :flowers: ,poţi să o impresionezi şi prin alte metode mai mature :rolleyes: .Şi cum zicea ...
Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau... Sarcina? din 16 sep 2010 12:02 de McLove
A.C. = aer conditionat?
Se numesc anticonceptionale, si nu se prescurteaza. Vine unu', citeste, si apoi crede ca daca face sex cu aerul dat drumu', nu o mai lasa pe aia insarcinata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2010 00:30 de femme
Desi imi pare rau ca a plecat, ma bucur ca o sa intri mai des pe forum!!
:-*:-*:flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2010 00:07 de Pischot
Speram sa nu plece, dar raman iar eu cu mine! Iar o sa bantui seara de seara site`ul si o sa va tin de urat unora!
so... in seara asta vreau sa vorbesc despre mine putintel... o caracterizare ce mi-am facut-o de mult unui bun prieten.
"Ma ...
Re: Mituri despre zahar Z din 15 sep 2010 23:49 de sgc
%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti din 15 sep 2010 23:33 de Machiavelli
Aici nu e nimeni medic dermatolog...tot ce iti ramane de facut iti este sa iti ingrijesti tenul cat mai corespunzator (apa si sapun) fara alte baliverne si nu ar fii rau sa dai o tura pe la medic.:ok:
Daca nu poti face astea atunci Domnul fie cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea penisului dupa 16 an din 15 sep 2010 23:29 de Machiavelli
Se vedeee:lol:
Te-a fu*ut tac-tu muuult in c*ur de ai fantezii dastea :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le din 15 sep 2010 23:13 de Alexutssa
Dar de ce ar trebui neaparat sa vada cineva cadoul meu ? E pentru mine , si nu as avea nevoie de parerile celorlalti daca pentru mine ar fi cadoul potrivit :,
Cat despre felul de a-l oferi : poate fi dat dintr-o oarecare obligatie , sau poate ...
Re: Re: Re: iti dau eu sex din 15 sep 2010 22:07 de femme
ei este tineri si este laudarosi! La 17 ani nu cred ca a scapat inca de ejaculare precoce, dar, deh, incearca si el, poate poate pica ceva.
Re: Re: iti dau eu sex din 15 sep 2010 22:05 de SORIN28
La faza asta ai fost rea :P ...adica 4 numere de 30secunde intr-o seara...ei este tineri. :D Tre' sa se laude si ei cumva...si daca scoala nu merege!:ok:
P.S. - pentru cei care vad "E"-ul...gura mica ca "va sparg sa moara mama" :D
Re: Re:Sperma inghitita vindeca cosurile? din 15 sep 2010 21:31 de Alexutssa
Hmm .. cam greu de citit textu' asta . Eu nu am inteles ceva : I s-a umflat fata din cauza spermei ? :blink:
Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 15 sep 2010 21:24 de Alexutssa
Defapt,e mai important felul in care dai cadoul , cuvintele pe care le spui , atmosfera . Persoanele care se afla in jur in momentul respectiv sunt mai putin importante . Si in plus , nu sunt toate fetele la fel . Un cadou frumos nu este neaparat ...
Re: Re: site de actualitate din 15 sep 2010 20:31 de Psyche
pentru ca postez si eu uneori si deci e ceva mai personal. nu ca m-ar deranja,daca voi,cei decenti pe care ii cunosc din posturi sa citeasca lucrurile astea(daca tot colegii mei sunt disperati sa mareasca traficul),dar asa:huh:
Pagina 637 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |