Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Caut prietena din 29 aug 2010 20:29 de Pryce
Daca e vreo fata interesata sa isi faca prieten pe relatie mai stabila... dar sa fie din Bucuresti... cu varsta cuprinsa intre 14 si maxim 18 ani.. eu am 16 ani din buc... daca e ceva ..lasati id pe personal
Vreau sa fac sex :) din 29 aug 2010 20:15 de Pryce
Daca e vreo fata din bucuresti care are vrea sa faca amor cu mine.. sa lase idu pe personal... eu am 16 ani .. su sunt virgin.. ceea ce ma deranjeaza f mult
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2010 20:04 de valentine
In principiu, daca eu sunt cu argumentele, iar tu cu injuraturile, eu nu ar trebui am ce discuta cu tine. Dar pentru ca imi esti simpatic, te bag in seama:flowers:
Cat despre pariul propus de tine, imi aduci aminte de pariurile pe care le faceam ...
As vrea sa fac sex din 29 aug 2010 20:03 de Pryce
Salut , pentru inceput sunt baiat... 16 ani din Bucuresti si as vrea sa imi pierd virginitatea cu o fata... care pentru inceput as vrea intai sa o cunosc... daca e vreo fata interesata ... sa lase id-ul aici si o voi contacta eu :))
Re: Re: Fetelor unde preferati sa faceti sex,in pa din 29 aug 2010 18:50 de vasea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2010 16:08 de sweety16
Da...cunosc si eu persoane asa.Se intampla atunci cand exagerezi si incepi sa fumezi des.Eu fumez destul de rar...
Re: Re: :( din 29 aug 2010 14:01 de panicatul
Da, a luat chiar la 3 ore dupa (cu cat e luata mai repede cu atat are efect mai bine asa am auzit)..dar multe persoane zic ca le-a venit mai repede sau chiar la timp dupa pastila aia..iar simptome exista, adica o doare burta dar asa vag si nu ...
Re: :( din 29 aug 2010 13:57 de victoria_ok
Daca zici ca a luat postinor2, nu mai are cum sa fie insarcinata. Desigur ca menstruatia i-a intarziat dupa ce a folosit pastilele alea.
Re: BTS din 29 aug 2010 10:16 de femme
Din cate stiu eu, orice tip de ciuperca genitala se poate lua si daca se foloseste prezervativ, deoarece organe genitale se ating in timpul penetrarii(prezervativul acoperind doar penisul).Despre alte boli, nu stiu sa se ia prin contact sexual ...
Re: Re: Re: Re: Sugestii si opinii . din 29 aug 2010 03:01 de Raulster
Mersi , sa stii ca apreciez foarte mult .. tocmai deasta am venit sa intreb , ca sa vad si parerile altora , nici eu nu cred ca e bine . unii zic ca da altii ca nu , acum depinde de persoana . Inca nu iau si nici nu cred ca am de gand . Inca ...
Re: Re: Re: Sugestii si opinii . din 29 aug 2010 02:45 de andreiu21
Bun, una cu alta nu au legatura. Si ma refer la masturbarea in legatura cu trasu de fiare.
Bine inteles ca daca la tine "tras tare" inseamna ca iei tot felul de pastile de la sala, atunci Da, alea pot duce la ipotenta, scaderea calitatei spermei, ...
Re: Re: Re: Sugestii si opinii . din 29 aug 2010 02:40 de Bozgoru
n-are nici o legatura.. numai ca dupa o noapte de sex/masturbare.. a doua zi eforturile fizice nu vor fii la nivelul maxim.. oboseala fiind mai accentuata... dar dezvoltarea muschilor.. n-are nici o legatura cu eliminarea spermei ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aniversari ! din 29 aug 2010 02:37 de Pischot
10x Sgc ... am sa tin cont , dar mai ales n-am sa uit!
Re: Re: Sugestii si opinii . din 29 aug 2010 02:33 de Raulster
Da ceva de genul . pentru ca din cate stiu eu , pentru dezvoltarea muschilor , e nevoie de testosteron , iar prin ejaculare se elimina unele vitamine , testosteron si alte substante , daca nu gresesc , poate nu sunt destul de documentat . Cand am ...
Re: Penis curb din 29 aug 2010 02:17 de A
Eu am vazut un film in care actorul avea penisul ca un L intors . Asa cum il ai u . Deci nuti face probleme :)
Sugestii si opinii . din 29 aug 2010 02:10 de Raulster
Sunt nou pe forum , deci consider ca ar trebui sa ma prezint ^^ . Ma numesc Raul si am 16 ani .
In ultimul timp am inceput si eu antrenamentele la sala de forte , ceva normal pentru varsta mea . Ca orice outlook obssesed , incerc sa trag cat mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2010 21:27 de DaNNY_DiViNO
intreabo pe exotic, chiar i-am aratat poze atunci cand am fost.. daca tu cu grasutza ta numai turul magazinului puteti face, fara sa intrati, nu inseamna ca si altii fac la fel :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2010 19:50 de valentine
Sweety, las-o mai usor cu fumatul interezis ca am mai cunoscut o tipa care s-a apucat de mica si pe la 20 de ani, era disperata daca nu fuma cate un joint zilnic...:ermm:
Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari? din 28 aug 2010 18:54 de sweety16
In foarte, foarte putine cazuri una de 15 ani va gandi mai bine decat una de 20 :))) Daca are 20 de ani nu inseamna ca trebuie sa ceara bani ca sa o faca cu oameni in varsta.Toti ne maturizam si ne schimbam pe parcurs.Peste cativa ani iti vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 aug 2010 18:12 de Diana
Nu stiu daca se va intampla asta. Nu am mai acceptat(si nici nu voi mai accepta sa primesc sex oral). Nu ma simt bine,confortabil cand se intampla asta. Da,simt placere,dar nu ma pot relaxa si sunt incordata.plus ca am acceptat ...
Pagina 675 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |