Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: SARUTUL PE GAT din 30 aug 2010 11:56 de sgc
si eu citisemB)
Re: Re: Re: vreau sa raman gravida din 30 aug 2010 11:31 de elena
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2010 03:51 de Bozgoru
3 meciuri pe saptamana e mult? cum draqu 2-3 meciuri mereu e mult pt romani si se simt saracii obositi.. englezii ce sa mai zica cand joaca cel putin 3 meciuri pe saptamana sau chiar 4 cele care evolueaza in cupele europene si care sunt prezente si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce din 30 aug 2010 03:40 de ExoticDream
Tu vrei sa pari o persoana mai toleranta decat mine, admitand ca pe o scala de la alb la negru exista numeroase nunate de gri, adica gasind scuze celor care inseland se cheama ca "gresesc omeneste" si trebuie iertati. Poate ca nu vorbim totusi ...
Re: Re: SARUTUL PE GAT din 30 aug 2010 03:26 de christi
vazusem sau citisem undeva (nu mai stiu) ca fetele se excita si la degetele de la picioare... e adevarat? daca da, cum se face asta? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce fac din 30 aug 2010 03:12 de ExoticDream
Ooops, abia acum am vazut aceasta postare! Cum riscul de a te enerva a disparut impreuna cu plecarea ta de pe forum (pe care o regret), imi permit sa raspund chiar si cu intarziere... Precizez ca nu ma voi referi doar la barbati ca fiind cei care ...
Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari? din 30 aug 2010 02:06 de ExoticDream
Scuza-ma ca te intreb, dar... ai trait tu o astfel de dragoste ca sa poti spune ca iubirea la distanta (fie ea si de mii de kilometri), chiar si la 16 ani, nu poate fi intensa, adevarata, traita cu toata fiinta?
Probabil ca aceasta ...
Re: Sugestii si opinii . din 30 aug 2010 02:03 de roky
Ronnie Coleman stai ma cuminte. eu zic ca asta e una dintre cele mai idoate intrebari de pe acst forum :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt baieti!! din 30 aug 2010 01:51 de ExoticDream
In realitate, niciuna! Daca nu ai inteles inca, sgc bantuie forumurile, inventand biografii tuturor, sofisticatul "algoritm" bazandu-se pe un singur lucru: nickname! Daca ai facut greseala sa alegi "marie_capsunica" si ea sa fi avut o polita de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2010 01:34 de ExoticDream
Confirm partea cu plimbarea la Monaco si parca la Geneva, cu tot ce este in between, plecarea si revenirea fiind pe plaiurile mioritice. Daca va ajuta cu ceva, in discutie a fost un xc din 2003...
;););)
Re: Vreau sa fac sex :) din 30 aug 2010 01:19 de ExoticDream
Drum bun... in alta parte! Si pe noi ne deranjeaza foarte mult sa fim luati drept site de rendezvous. Aici, daca vrei, poti sa-ti pui la punct educatia sexuala, nu sa agati, asa ca.... so long, auf wiedersehen, goodbye!
(!)(!)(!)
:) din 30 aug 2010 00:54 de Didi
Ca bine zici...asa e..fata trebuie sa se obisnuiasca dinainte cu baiatu,cu faza cu dezbracatu ,cu timiditatea si asa mai departe...e bine sa incerce ceva timp cu degetelul:D,cu limba...si asa mai departe si apoi sa treaca la actiune:))...
Eu una ...
Re: Re: din 29 aug 2010 23:22 de Jman
Pitesti .
Da-mi id sa vad daca ma cunosti.
Re: As vrea sa fac sex din 29 aug 2010 22:50 de femme
Pentru ce ai tu nevoie cauta in alta parte!! Eventual pe centura!!:ok:
Re: Re: Vreau sa fac sex :) din 29 aug 2010 22:35 de ThT
Lasa'neeeee Lasa'neeee
Re: Vreau sa fac sex :) din 29 aug 2010 21:31 de aditza
se vede:)) esti cam disperat... chiar crezi k o sa gasesti asa ceva pe acest site... mai bine ai cauta pe un site de socializare... sincer pari un pic cam disperat daca ai deschis trei topping-uri diferite... prietene poti sa iti faci la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2010 21:28 de ursaru
Anghelov?:D
Sa-mi fie rusine ca nu m-am conectat mai devreme cu Sopcast sa vad meciul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2010 21:22 de ThT
:lol:
vezi de ce ziceam sa nu se transfere?!.Daca nu era el pe cine ar fii bagat in locul lui bicfalvi?
Re: As vrea sa fac sex din 29 aug 2010 20:54 de victoria_ok
Ai gresit adresa. Aici e un site despre tot ce tine de sex.:wacko::wacko:
Re: Caut prietena din 29 aug 2010 20:45 de ThT
Ne confunzi cu simpatie.ro:lol:
Pagina 674 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |