Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sper ca vei citi din 4 ian 2007 22:52 de Pasaroi_Cuminte
Am citit.Good point.True :ok:
Sper ca vei citi din 4 ian 2007 21:23 de anonim
Din cate mi-am dat seama situatia nu este chiar asa de complicata doar tu o complici...sa iti spun dece...sotia ta nu e nebuna,nu are nevoie de doctor sau de popa...ea doar a descoperit un adevar care putin il stiu.A aaa si in legatura cu sexul oral ...
Despre sex.... din 4 ian 2007 20:59 de 009
Ca sa fac sex si sa fiu protejat,sa nu iau nici o infectie,boala,trebuie sa port un prezervativ? Adica,voi cum ati facut ca sa fiti protejati cand v-ati pierdut virginitatea?
Re: Re: Ganduri de vacanta din 4 ian 2007 19:21 de verdiuc
Revelionul a fost la Bucuresti,cu influente mici :heart:,din pacate ingredientele nu erau cele dorite.O blonda ochelarista?? :(. [-x. In schimb...spectacolul a fost superb,si oamenii din jur de caliutate.Vorba unui doctor: "baieti de treaba,si fete ...
Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 4 ian 2007 17:54 de Snake
Ufffffff ma faci sa ma repet :D mai incearca sa faci ce ti-a zis Danny_DaBoss credema tine si eu am anumite defecte fizice si am complexe pe seama lor :D is cam slab la 1,80 si ceva am abia 70 kg cel putin atat am avut ultima oara insa cu munca am ...
Re: Anticonceptionale Karisa... din nou din 4 ian 2007 14:53 de carrie
nu in prima zi de pauza; de obicei cam in a 3-a, a 4-a zi...
Re: Re: Re: Stai linistit....... din 4 ian 2007 14:02 de Danny_DaBoss
vezi daca ridici greutati cu penisu ? :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2007 13:25 de Guest
Sunt in asentimentul lui 70 cm lungime. Incearca sa judeci omul dupa ce-l cunosti. In fine, eu, ascult si house si techno. Daca, mediul, o impune si nu gasesc o usita pt. a evada, nu ma reped sa-i jignesc pt. gusturile lor, nici, chiar, pe cei care, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2007 13:06 de stefanoski
Cred ca tu esti ala cu capul ! Ma uit la nick-ul tau si ma intreb : cata minte iti trebuie sa postezi sub numele de "70cm lungime" ?:wacko:
Consideri house-ul o idiotenie ? Te consideri normal chiar daca ai podoaba capilara mai mare decat multe ...
Re: Stai linistit....... din 4 ian 2007 00:15 de andreiiiiiii
ms de raspuns ....:rolleyes:
inca ceva..... penisu meu are 14 cm deoarece nu e drept .... e curbat rau de tot ... daca ar fi drept as avea si eu vreo 15 16 ..ce pot face in privinta asta ?
Stai linistit....... din 3 ian 2007 23:58 de Necunoscut
Din punct de vedere medical nu este nici o problema...multa lume se dezvolta mai tarziu.Dar din punct de vedere psihic este...NU TREBUIE SA TE INGRIJOREZI:D...de exemplu multe fete nu au CM la timp asa ca nu prea conteaza.Si tu aproape te incadrezi ...
Re: Re: Re: cheaguri in timpul ciclului din 3 ian 2007 20:23 de Guest
Eiiii, vezi!? Stiai ce trebuie facut, inainte sa chinui hartia, pardon, net-ul. Nu intarzia, cauze pot fi multiple: stres, o metroanexita hemoragica , altele.
Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 3 ian 2007 20:10 de ExoticDream
N-am inteles, parca discutam despre excitarea prin vorbe, daca e de atins, devenim off-topic!
Inca ceva: ce ai vrut sa spui cu ghilimelele din urmatorul fragment:
Adica.... minte-o cat mai verosimil?!? :wacko::unsure::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un din 3 ian 2007 20:04 de ExoticDream
Cred ca turcul vrea mai mult de un blow job, doar pentru atat nu era nevoie sa efectueze deplasarea la domiciliul fetei.
Nice advice, uite ca mai sunt si baieti care privesc fetele ca pe fiinte umane!
:flowers::flowers::flowers:
Re: Re: cum sa agat o tipa pe strada :P din 3 ian 2007 13:24 de Snake
Ok asta am inteles desi o sa imi fie greu dar cum abordez o tipa intrebare valabila si pt tipe si tipi.Adik de exemplu pt tipi puneti-va in situatia in care mergeti pe strada vedeti o tipa singura si ff draguta cum procedezi pt a o face sa iti dea ...
Re: Help me pleaseee!!!!!!! din 3 ian 2007 03:51 de DarkAngel
Lasa-te condus de ea nu fi stresat si nu te gandi la ce si cum sa faci... aaa da si nu incerca sa te grabesti... savureaza momentu.... si o sa te conduca ea tu trebuie doar sa o urmezi si nu uita sa folosesti protectie !!!
Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina din 3 ian 2007 02:02 de Claudiu
Salut! am si eu o rugaminte la voi:am nevoie de niste sfaturi serioase si fara mistouri!va rog!
Deci...eu am 15 ani,si sunt virgin.Acum cateva saptamani mia propus o fata(de aceiasi varsta) sa facem cat mai curand sex si iam spus k o sa facem.ea nu ...
Re: cum sa agat o tipa pe strada :P din 3 ian 2007 01:14 de stefanoski
Frate nu trebuie sa te pierzi. Nu ai de ce ! Este o simpla fata. Nu este cu nimic mai presus decat tine si nu ai nimic de pierdut. Trebuie sa ai tupeu, putina aroganta combinata cu umor si asta e. ai grija sa nu vorbesti prostii :ok:
Cred ca se mai poate face ceva... din 3 ian 2007 00:45 de Diana_snow
Daca nu au trecut 48 de ore de la contactul sexual (neprotejat) sa ii spunem asa mai poti face ceva exista la farmacie doua pastile pe care trebuie sa le ia prietena ta sunt niste anticonceptionale sunt in jur de 200000 si sunt sigure si bune....si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un bai din 3 ian 2007 00:07 de Snake
Si sincer dak o sa ii faci blowjob cred ca o sa fie cea mai mare greseala a ta :-` fiindk o sa stea cu u numa pt sex sau poate nu o sa mai stea de obicei nu le invat pe tipe sa refuze o partida fiindk is tip :D dar dak vrei mai mult decat sex cred ...
Pagina 708 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |