Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 2 ian 2007 23:48 de Snake
Haam :) e f greu sa exciti o fata doar din vb trebuie sa fi un adevarat maestru al cuvintelor in primul rand dak vrei sa o faci sa se excite ar fi bine sa o cunosti in deajuns de mult sa ii sti defectele si calitatile cum s-a mai spus inainte ...
Cum sa agat o tipa pe strada? din 2 ian 2007 23:21 de Snake
Sincer in cea ce priveste agatatu is total nul in sensu k dak e sa vb face 2 face cu o tipa(necunoscuta) ma pierd complet nu stiu ce si cum sa ii zic ca sa o fac sa se simta atrasa de mine sincer nu is urat nu prea rau :ninja: :P dar de obicei eu ...
Re: va rog sa ma ajutati cat ma repede din 2 ian 2007 23:01 de Guest
Repede. De unde le-ai luat?
Re: Cum e mai bine? din 2 ian 2007 22:44 de Guest
De unde le-ai cumparat?
Anticonceptionale Karisa din 2 ian 2007 21:41 de ?
Cand trebuie sa imi vina ciclu in prima zi dupa ce fac pauza sau in decursul la cele 7 zile de pauza daca iau anticoncep Karisa?
Anticonceptionale Karisa... din nou din 2 ian 2007 21:40 de aaa eu
aaa deci cand trebuie sa imi vina ciclu in prima zi dupa ce fac pauza sau in decursul la cele 7 zile de pauza daca iau anticoncep.Karisa?
pt ca luna trecuta mi-a venit pe 5 si acum am erminat cutia pe 2
Continuare din 2 ian 2007 20:50 de ExoticDream
[b]Guest:[/b]
Ce-ai putea sa faci? Asteapta putin, conform traditiei, deja, de aproape 2 ani, la sexexpert, azi-maine, vei descoperi un mesaj al prietenei nickname inregistrat&/neinregistrat, editat EXOTICDREAM, gratie caruia vei afla ca, ...
Re: Re: Cine plateste la intalniri? din 2 ian 2007 13:32 de Guest
Nici, macar, o verigheta simpla nu cumperi cu 600.000(60RON). Dupa cotatia BNR, pt. gramul de aur~50 RON, la care, normal, se adauga manopera, pierderi prin prelucrare, etc.. Deci, clar, inel de logodna nu cumperi cu banii astia. Daca nu ma ...
Re: Cine plateste la intalniri? din 2 ian 2007 13:08 de SORIN28
Probabil, articolul era scris de o femeie dar daca citesti putin mai atent ai sa vezi ca este scris "[b][u]e bine[/u] ca...[/b] si nu "[u]e obligatoriu[/u] ca.....deci merg si banii lor
600.000 o simpla intalnire?!:blink: Ma intreb cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : din 2 ian 2007 12:47 de stefanoski
Din multumirea ta, deduc ca e virgina. De curiozitate, cum ai aflat ??
Re: Re: Re: Re: Prieten prost din 2 ian 2007 12:38 de stefanoski
Trebuie sa ai o discutie cu el si sa-i spui ca daca nu isi revizuieste atitudinea o sa-l parasesti. Daca va reactiona din nou isteric la auzirea acestui lucru, e clar...Trebuie sa-l parasesti ! :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: din 2 ian 2007 10:50 de Coracao
Am aflata raspunsul daca este virgina sau nu si nu mai trebuie sa imi dau eu seama...si sunt ff multumit...
Re: Prieten prost din 31 dec 2006 18:22 de ExoticDream
Stai linistita, ai postat unde trebuie.
O relatie de iubire are la baza pronumele personal "NOI", nu "EU", nici "TU", cine nu poate accepta aceasta idee mai bine nu se inhama la asa ceva pentru ca nu exista sanse sa dureze. Prietenul tau ...
Re: prieten prost din 31 dec 2006 18:02 de Guest
Nu stiu in ce masura, te-ar putea ajuta o concluzie de viata, cei ce se contrazic prin propriile afirmatii, sunt persoane duplicitare. Ipocriti, mai clar scrisa. Nu stiu, insa, cum reusiti sa va intelegeti, sa comunicati, cand, chiar, tu, esti cea ...
Prieten prost din 31 dec 2006 14:33 de iuli
Rog moderatorii sa ma scuze daca nu am postat unde trebuie..dar nu am stiut unde s-ar potrivi mai bine.
Ce este de facut daca prietenul tau pur si simplu nu intelege??
Ex. In mod normal totul e bine, ne intelegem, comunicam. Dar cand ne certam, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 dec 2006 03:58 de ExoticDream
Aventurile familiei Bantea au fost mutate la sectiunea "Altele" din cadrul Clubului Sexpert!
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum din 30 dec 2006 18:37 de ExoticDream
Eterna poveste: a avea multi/multe in pat. Nu din cauza prejudecatilor unele persoane prefera un numar mic de parteneri sexuali, nu poti sa crezi ca exista oameni pentru care a face sex nu reprezinta un mod de a-si trai viata? Lumea este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti din 30 dec 2006 18:02 de carrie
of, iar problema asta cu virginitatea... in anumite cazuri nu ai cum sa iti dai seama si trebuie sa mergi pe incredere. oricum, nu vad de ce ar conta asta atat de mult. cum am mai spus, adevarata valoare a unei persoane, a unui om (da, chiar daca ...
Re: Cand ati vazut prima oara un penis/vagin... din 30 dec 2006 13:54 de Danny_DaBoss
Mie imi place p.z.a nu vaginele. Am iesit dintr-un vagin. Cum am iesit mi-am zis ca imi trebuie p.z.a ! :lol:
Re: Re: Orgasmul: mit sau realitate? din 30 dec 2006 13:49 de Danny_DaBoss
si dupa fazele astea pici rupt de oboseala si rade femeia de tine ca nu esti bun de nimic in pat :p
Pagina 709 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |