Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi

din 22 dec 2006 13:47 de ExoticDream

Departe de mine gandul de a impune ceva cuiva, nu am spus decat ca senzatiile si sentimentele nu trebuie confundate unele cu altele. Sa fim seriosi, in 3-4 zile de stat prin prejma cuiva poti sa te... decizi daca il iubesti?!? Cunoscandu-l cat de ...

Re: Re: Re: Re: #Guest

din 22 dec 2006 13:46 de stefanoski

Asa e mai Dany ! chiar nu are rost sa fii stresat din cauza unui/unei psihopat/psihopate. Te enerveaza guest, te enerveaza gajika, offff o sa iesi la pensie mai devreme :lol:

Re: Re: Re: #Guest

din 22 dec 2006 13:05 de ExoticDream

Ti se pare! Numele sunt pure inventii.... Cateodata realitatea este prea greu de indurat, problemele prea chinuitoare, durerea prea aprinsa, si atunci unii dintre noi isi varsa oful in lumea virtuala, trebuie sa fim ...

Re: Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un

din 21 dec 2006 01:13 de ExoticDream

In curand am sa-ti recomand o carte care cred ca iti va placea.... mult! Mi-ar placea sa o comentezi dupa ce o citesti! (Vorbesc serios.) ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 20 dec 2006 17:01 de picticot

(?)(?)(?)

Re: De 4 ori Postinor

din 20 dec 2006 01:24 de ExoticDream

Tu nu ai citit prospectul??? Postinorul este o bomba hormonala, de aceea nu se recomanda a fi luat de mai mult de 1-2 ori pe an! Se foloseste numai in cazuri de urgenta! Se presupune ca, dupa ce ai facut greaseala sa nu te protejezi o data si ai ...

Re: Re: de patru ori postinor

din 20 dec 2006 00:11 de Danny_DaBoss

jur ca la fel am vrut sa zic si eu :p

Re: de patru ori postinor

din 19 dec 2006 21:57 de carrie

incearca mai bine sa iei anticonceptionale, sunt mai sigure si nu au (in principiu) efecte secundare. nu cred ca e posibil ca postinorul sa nu aiba efect daca e luat in asa perioada scurta, in orice caz ar trebui sa scrie pe prospect. (oricum, ...

Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat

din 19 dec 2006 11:41 de stefanoski

Dupa creierasul asta al meu de adolescent, sentimentele tale pentru "cea veche" nu au incetat niciodata sa existe :~* Nu am sa-ti spun concret pe care sa o alegi. Asta trebuie sa fie decizia ta si numai a ta, neinfluentata de nimeni. Fa ceea ce-ti ...

Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfa

din 19 dec 2006 01:21 de carrie

este f bine ca vine cea "noua" de sarbatori la tine, numai bine astfel ai ocazia sa o intalnesti (nu am inteles daca relatia este strict pe internet sau v-ati si vazut) si sa vezi cum te simti cu ea, ce si cum. cat o priveste pe cealalta, nu vad de ...

Re: Re: Re: Re: re

din 19 dec 2006 01:09 de carrie

ok, nu contest ca exista situatii de genul acesta... insa ceea ce vreau eu sa subliniez este ca, din cate observ aici pe site, se comenteaza si se condamna extrem de mult infidelitatea femeii, faptul ca daca nu este virgina este curva, faptul ca daca ...

Re: Balanita cu probleme

din 18 dec 2006 18:40 de DarkAngel

mergi la un dermatolog si fa-ti si tu niste analize mai amanuntite si poate ca trebuie sa schimbi tratamentul

Re: M-a inselat, m-a parasit

din 18 dec 2006 10:03 de Guest

Dumnezeule! Imi este mila de tine Daisy, tu chiar nu poti pricepe... Cartela a aruncat-o, prezervativele le-a folosit cu oficiala... Revino-ti in fire!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange s

din 17 dec 2006 23:52 de Nu cont

Si totusi la o mentalitate ca cea a dl macho...bozgoru...trebuie intervenit...e mult prea praf, are o mentalitate d kkt si el este unul din exemplarele kre le fac p femei sa ii catalogheze pe barbati in porci si insensibili...pakt k ai 2 capete ...

Re: Re: #Nervi Din Orice

din 17 dec 2006 19:21 de Danny_DaBoss

ce urasc eu chestiile astea... imi zice mie cineva ce simt sau ce nu simt. Daca am zis ca tin la ea asa e. Nu imi zici ttu mie ca nu e asa. Stiu f sigur ce simt si ce vreau. :` Si daca nu era pregatita nu incepea o relatie cu mine da ? E ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea

din 16 dec 2006 18:24 de DarkAngel

La faza cu pacatuitul iara se contrazice biblia pe sine insusi ca zice ca omul este liber ..iar daca unu il opreste pe altu de la savarsirea unui pacat ii ia libertatea deci a pacutuit si el automat pentru ca i-a incalcat dreptu de libertate care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea

din 16 dec 2006 16:41 de Dysdera

eu l-am postat nu carrie :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il i

din 16 dec 2006 15:31 de LonelyGirl

Chiar nu ma pot abtine.O sa citez cateva dintre pacatele gasite pe linkul postata de carrie. homosexualii (Homosexuali se numesc aceia care desfrânează anal bărbat cu bărbat sau bărbatul cu sotia lui desfrânând in chipul arătat mai sus.), ...

Re: Re: Romania in U.E.

din 16 dec 2006 15:19 de Guest

As vrea sa cred, ca in timpul micului dejun, profesorul din OLANDA, nu ti-o fi dat de inteles, ca prin tarile membre U.E., umbla, cetatenii, cu pet-urile de aluminiu, in spinare, catre centrul de reciclare. Nu. Prin localitati, exista cosuri de ...

Re: M-a inselat, m-a parasit

din 16 dec 2006 12:09 de Guest

Doar, pentru, atat, eu, nu mi-as bate capul. Repet, pt. atat, cat cuprinde mesajul tau.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 711 din 1098
«   1 ... 708   709   710   711   712   713   714 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare