Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Tehnici de agatat pentru a fi folosite pe din 28 dec 2006 22:53 de Snake(baiat)
Sincer sunt de acord cu u :) dar sincer si mesu e bun de ceva mai ales pt a tine legatura cu o tipa io va-as sfatui de obicei cand bagaci o pers in lista voastra sa fie cunoscuta macar o data in viata adik ceva de genu :te intalnesti cu o tipa pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 dec 2006 18:15 de ExoticDream
529. batic (scris)
(Materialul folosit poate fi bumbac sau matase fina, alba, finisata si pregatita pentru a fi pictata. Ceara fierbinte este aplicata manual cu ajutorul unui instrument numit canting, prevÄzut cu un rezervor mic pentru ceara ...
Re: Re: cateva intrebari din diverse domenii din 27 dec 2006 22:52 de omu_negru
4.M-am simtit uneori exclus si doare sa te simti in plus acolo unde canda era totul :(
Trebuie sa spui verde-n fata
ms de raspunsuri. mai asteptat si pe altii sa isi dea parerea aici.
referitor la problema numarul 4. cred ca maine ii voi ...
Re: Orgasmul: mit sau realitate? din 27 dec 2006 22:40 de Rasputin
Te voi ajuta :)
In femeie trebuie creeata tensiune sexuala. Acea tensiune se elibereaza prin orgasm.
Cu cat are mai multa tensiune sexuala acumulata, cu atat va avea orgasm mai repede.
Inainte de sex, dasanti putin.
Puteti dansa si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt femei din 27 dec 2006 22:35 de Rasputin
Toate femeile au capacitatea sa ejaculeze.
Dar au nevoie sa acumuleze foarte multa tensiune sexuala.
Trebuie stimulate anumite zone in vagin.
Sunt si unele secrete... ascunse de voi... care spun exact cum sa faci femeia sa ejaculeze in ... ...
Re: cateva intrebari din diverse domenii din 27 dec 2006 21:19 de stefanoski
1. eu am 17 ani jumate si am cam aceleasi dimensiuni ca ale tale. deci nu esti singurul:ok: Ce sa facem daca atat ne-a dat natura ? :-`
2.Nu, din cate stiu eu masturbarea nu afecteaza calitatea spermei.
3. Nu stiu, si eu as vrea sa ma cunosc mai ...
Re: Exercitii pentru marirea penisului? din 27 dec 2006 14:26 de omu_negru
daca ai da mai multe detalii ar fi bine.
totusi eu zic sa omori vreo cativa euro de pe telefon tau mobil (maxim 5 cam atat costa codul pe care trebuie sa il ai daca vroiai sa ii scrii un email) si sa trimiti un email la pshiologul de pe acest ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Guest din 26 dec 2006 12:02 de Danny_DaBoss
hihiihi :p cu atat mai bine...postez si eu un subiect unde sa nu-si bage nasu Guestu :lol: :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: So din 26 dec 2006 10:22 de Guest
Un Craciun Fericit si tie! Lecturand subiectul, trebuie sa-ti spun, ca, eu, una, n-am descoperit, chiar, niciun sfat. N-ar fi bine sa te casatoresti, intai, sa faci copilul, etc., asta, ca sa ai un punct de plecare, cel putin, in deschiderea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima din 25 dec 2006 19:18 de ExoticDream
Ai avut curiozitatea sa rasfoiesti putin sectiunea "Adolescenta"? Sunt numeroase topicuri care iti raspund la intrebare in ambele sensuri (varsta potrivita si sfaturi pentru prima data), de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Guest din 25 dec 2006 18:43 de ExoticDream
Aici nu-ti poate raspunde, trebuie sa fie inregistrat si sa aiba minimum 100 de mesaje postate!!!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima din 25 dec 2006 11:46 de SORIN28
Inseamna ca nu ai citit bine :ok:
Citeste primul mesaj al lui "stefanoski". Cred ca ala te va lamuri:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima dat din 25 dec 2006 10:00 de wals
fara suparare... da trebuie sa dau explicatii cuiva? + ca eu am pus niste intrebari si se pare ca aproape toate mesajele sunt puse la mijto si fara sa ma lamureasca...
daca vreau sa fac acest pas in viata care ar fii problema...
atata timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc Show! din 25 dec 2006 00:18 de stefanoski
Un student la sociologie isi da doctoratul. Ca sa se documenteze trebuie sa locuiasca timp de 2 luni la o stana si sa observe obiceiurile ciobanilor.
La inceputul primei luni observa ca ciobanii isi satisfac poftele sexuale cu oile. Rade el ce rade ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc Show! din 24 dec 2006 23:51 de stefanoski
Papagalul se duce la vulpe acasa, bate la usa. Deschide vulpea:
- Vulpeo, hai sa ne fu***!
-Nici vorba, sunt virgina, fata cuminte si finutza etc. Si ii inchide usa.
A doua zi papagalul nu se lasa, iar se duce la vulpe.
-Vulpitzo, hai sa ne fu*** ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #N din 24 dec 2006 00:23 de Dysdera
stii exotic..exista relativ putine persoane care pot face diferenta intre iubire si dragoste...e grelutz :) bine macar ca totusi mai sunt persoane care stiu ce inseamna fiecare si...sper..cum sa le pretuiasca pe fiecare
Re: Vreau sfaturi pentru prima data... din 23 dec 2006 19:18 de stefanoski
In primul rand eu te sfatuiesc sa nu iti faci planu ce se va intampla peste nu stiu cate luni. Se pot intampla multe in acest timp.
legat de intrebarile tale, nu este obligatorilu sa folositi lubrifiant. Daca faci preludiul cum trebuie fata o sa fie ...
Re: Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 22 dec 2006 21:54 de marcel
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 dec 2006 20:07 de ExoticDream
Ba da, scanteia poate aparea din primele minute, un inceput de "ceva" se creeaza, insa pentru a vorbi de sentimente in cel mai serios sens al cuvantului mai trebuie sa treaca multe ore de "impreuna" (nu zile calendaristice), nu poti simti iubire ...
Ganduri de vacanta din 22 dec 2006 20:02 de verdiuc
Aseara am iesti prin oras sa il vad.M-a intampinat cu atatea lucruri! E superb orasul.Pationoarul atrage atata lume. E ca un furnicar totul.Din cand in cand strica peisajul cersetorii,insa in rest ai vrea sa fie totul asa mereu. As fi vrut doar ...
Pagina 710 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |