Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sex oral

din 12 aug 2010 01:13 de ExoticDream

Cati ani ai, puisor? Nu prea cred ca ai facut sex, dar daca nu ne pacalesti si chiar nu stii ce-i chestia aia alba, afla ca se numeste sperma si este normal sa iasa pe-acolo ori de cate ori te joci de-a sexul. ;););)

Re: viata...

din 12 aug 2010 01:01 de Coco1st

azi urmeaza sa merg dupa buletin... s-ar putea sa ma vad cu EA...mi-e greu o iubesc...postura de amic e grea...dar uneori trebuie sa acepti adevarul chiar daca e crud... :(:(( , viata merge inainte...:rolleyes:

viata...

din 12 aug 2010 00:59 de Coco1st

hmm de cateva zile tot stau si ma gandesc cum ar fi fost viata mea daca nu aveam atat ghinion...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2010 00:57 de ExoticDream

Regret, dar au o densitate mult prea mare pe "vers" ca sa ma mai pot concentra pe mesaj. Cred ca fiecare stil de a face arta se adreseaza unui anumit public: nu prea vei gasi profesori universitari care sa asculte Parazitii sau manele, dupa cum ...

din 12 aug 2010 00:56 de ThT

Acum sa nu exageram.:)) Ea nu vrea nici sa faca sex oral si tu ii spui sa inghita sperma.:lol:

din 12 aug 2010 00:53 de Coco1st

total corect!

din 12 aug 2010 00:52 de Coco1st

deci draga actul in sine pare dezgustator dar i-a incearca si daca vrei puneti iubitul sa manance cu cateva ore inainte capsuni sau ceva de genul si sa vezi dupa ce rezulta:) :flowers:

Re: Re: Re: ORGASM

din 12 aug 2010 00:30 de Arayas

A fost odata un spermatozoid mic, pricajit si cu coada mica si subtire. Din cauza ca nu putea avea erectie ceilalti spermatozoizi radeau de el si-i spuneau Ioana. Intr-o zi, Fauritorul lui, un betiv notoriu, trase o laba si astfel Ioana ajunse pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data.... si dime

din 12 aug 2010 00:27 de LethaL4You

Intrebare: Mai creste mult?:)

Re: Re: Re: Problemee..!!!!!!!

din 12 aug 2010 00:19 de Arayas

Din pacate accesul retardatilor pe forumul asta este liber, cica asa e normal...zic unii. E bun sfatul unei femei, dar din cate stiu eu factorii de mediu, hrana, program fizic influienteaza metabolismul si este posibil sa-ti fi dereglat calendarul. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

din 12 aug 2010 00:14 de Arayas

Din pacate, nasoala varsta! Asta e, e o etapa in care fetele, pe bune dreptate, nu prea vor sa imparta cu nimeni. Drept urmare, baietii raman cu problema in mana. Viata sexuala se incepe ori langa o prietena ori langa o parapanta. In primul caz, ...

Re: Re: ORGASM

din 12 aug 2010 00:02 de ioana

poate nu te atrag barbatii...incearca cu o femeie..si daca nici cu aia..ia un caine

Re: Re: ORGASM

din 11 aug 2010 23:59 de Arayas

Poate ai un vagin mai mare si nu folosesti "marimea" ce-ti trebuie. Poate. Poate partenerul tau nu este experimentat. Poate. Daca nu reusesti nici cu sex oral nici cu un preludiu bun, s-ar putea ca sensibilitatea ta sexuala sa fie scazuta, semi ...

Re: Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 11 aug 2010 23:39 de du....

si eo sufar de acnee de la 14 ani acum am 17........am folosit ft multe produse: avon oriflame din farmacii am fost la dermatolog am folosit si retete naturale ....dar degeaba . ma simt prost knd stiu k tre sa merg pan la magazin sau sa duc gunoiul ...

Re: ORGASM

din 11 aug 2010 23:39 de DaNNY_DiViNO

imi pare rau pentru tine dar esti frigida cred.. daca nu te concentrezi asupra actului sexual si te uiti pe pereti normal ca nu poti avea orgasm.. sau ia-ti parteneri capabili nu toti pustanii nefututi...

Vitamina K si Clorocalcin

din 11 aug 2010 22:52 de Oanys

Chiar are efect, insa NU trebuie abuzat, are f mari riscuri, insa cateodata....merita sa ne simtim si noi libere !!!! Eu am luat la sfatul farmacistei 4 fiole de vit K (nu mai mult !!!), cate una pe zi, si cate 4 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virgine

din 11 aug 2010 22:16 de SORIN28

Nu e considerata curva...doar proasta gramada. La 15 ani ar trebui sa aive alte preocupari decat sexul. Ma gandesc, ca scoala trebuie sa fie pe locul 1. Gresit. Curva este persoana care se afla intr-o relatie(inclusa si casatoria) care inseala. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 11 aug 2010 21:56 de SORIN28

Omu' nu e vorba de "5secunde"...e vorba de prima intalnire, prima data fata in fata. Cand te-ai indragostit nu mai ai nevoie de nimic, timp nu-ti trebuie decat ca sa fii cu ea cat mai mult. Nu stiu...e greu sa explici asa ceva iar eu nu ...

din 11 aug 2010 21:40 de SORIN28

Eu nu te judec...doar imi spun parerea. Ma doare'n basca daca faci sau nu atat timp cat nu esti "femeia mea". Partea urata e ca...ca e barbat sau femeie, intotdeauna de la urmatoarea relatie vrei minim ce-ai avut la ultima. Daca in fosta relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si

din 11 aug 2010 21:36 de ThT

Si pana la urma tot la cel mai cu bun simt si timid ajungi.Nu zice nimeni sa fie exagerat..dar putin nu strica.:-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 714 din 3731
«   1 ... 711   712   713   714   715   716   717 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare