Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: help

din 12 aug 2010 13:31 de Randunik

Incearca sa iesi in evidenta cu ceva ..nu iti mai fa probleme..fii cu zambetul pe buze chiar daca faci o gafa tot o treci cu bine..gandeste-te ca o sa ai multe lucruri de castigat daca iti vei infrange timiditatea

Re: Re: Un ajutor daca se poate...

din 12 aug 2010 13:31 de DaNNY_DiViNO

noi incurajam copiii sa se tina de scoala nu de prostii :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problemee..!!!!!!!

din 12 aug 2010 13:27 de victoria_ok

Nu cred ca factorii pe care i-ai enumerat influenteaza cumva ciclul menstrual. Asa ca un test de sarcina ar fi de dorit.:ok:

Re: Un ajutor daca se poate...

din 12 aug 2010 13:13 de L3o4Nn

Imi raspunde si mie cineva , daca se poate.. ? :unsure:

help

din 12 aug 2010 12:37 de girlll_fun

# am o problema imensa! simpt ca traiesc un cosmar.pur si simplu vreau sa ma trezesc. Am incercat sa scap de timiditate de multe ori da atunci cand dau drumul la "gura" incep cunoscutii care ma stiu timida (Exemplu colegii) sa zica"uite vorbestee ...

help

din 12 aug 2010 12:36 de girlll_fun

# am o problema imensa! simpt ca traiesc un cosmar.pur si simplu vreau sa ma trezesc. Am incercat sa scap de timiditate de multe ori da atunci cand dau drumul la "gura" incep cunoscutii care ma stiu timida (Exemplu colegii) sa zica"uite vorbestee ...

Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 12 aug 2010 12:34 de L3o4Nn

Salut! Am 12 ani ( Sper sa nu fiu etichetat dupa varsta :) ) , si imi place foarte mult de o fata cu un an mai mic ca mine! Multa lume mi-a spus sa nu ma bag in seama cu ea pentru ca este figuranta :) , iar altii imi zic ca este fata super de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 12 aug 2010 11:15 de baby

Daca ai fost constient ca ti-ai schimbat comportamentul si ca nu mai coincide cu cerintele ei trebuia sa faci ceva. Dar e mai bine ca macar ai vazut ce vrea ea. Asa ca...fara regrete:`

Re: Re: ORGASM

din 12 aug 2010 11:06 de DaNNY_DiViNO

Cristina sincer am cunoscut si eu o tipa tot cu problema asta, nu avea orgasm.. Si zic, hai ok, sa incercam, poate reusesc ceva in plus.. Si ce sa vezi.. totul ok.. preludiu.. rasfat.. etc.. si in timpul actului, tipa se uita pe pereti, nu scotea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problemee..!!!!!!!

din 12 aug 2010 11:02 de Mada

Multumesc pentru raspuns Arayas.Astazi voi face un test, poate chiar doua.Nici nu vreau sa stiu ce fel o sa reactionez daca o sa iasa pozitiv:((.Si eu ma gandeam la acei factori care ar fi putut influenta intarzierea menstruatiei.Plus ca de aproape o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 12 aug 2010 06:38 de compot

Nu te-am luat prietene la misto. Cel mai mult depinde de partenera, antena lui... nu prea are-o lungime de unda lunga, iar daca ea nu va capta unda, macar sa-ncerce s-o regleze, sa ia problema-n gura si sigur se va rezolva:-`:-`.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2010 06:17 de compot

Asculta: [b]Ombladon - Ultimul tren[/b] http://www.youtube.com/watch?v=9iGQ2emkdig Vreau sa-mi spui daca nu-ti place. Sa "vezi" mesaj aici ;). P.S. Nu are injuraturi! Asculta: Parazitii - Fii Pregatit, Instigare La Cultura, Vreau Sa Va Doara, ...

Re: Re: Ce il excita mai tare?

din 12 aug 2010 04:47 de GoldenLady

Mda! Pai la inceput cand un baiat si o fata abia s-au cunoscut un baiat este mult mai usor de excitat un sarut pasional, o pozitie cat mai indecenta :D adica te urci pe el si iti misti soldurile obraznic ca sa simti ceva tare :D sau acum depinde de ...

din 12 aug 2010 03:19 de Machiavelli

Si ce-a zis? Daca a spus 11 e clar.:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 12 aug 2010 01:59 de ExoticDream

Ok, ia definiti voi ce intelegeti prin dragoste la prima vedere ca sa vedem ce si cum discutam aici. La prima vedere (!) nici eu nu cred ca poate fi mai mult decat o simpla atractie, care se poate materializa in mai mult daca ceea ce ...

Re: ORGASM

din 12 aug 2010 01:51 de Bozgoru

el se satura sau ejaculeaza...? ca daca se satura inseamna ca nici el nu are orgasm :)

din 12 aug 2010 01:41 de ExoticDream

Daca-i vorba de Bucuresti, ar insemna aproximativ pozitia 1700 din 12000, binisor.... :-`:-`:-`

Cool

din 12 aug 2010 01:38 de Arayas

Toata lumea este cool. Eu sunt cool, tu esti cool, ei/ele sunt....Dar hai sa nu mai facem matematica gramaticii limbii romane (limba: complement, singular, cuvant adorat de femei). "El e cool. Gel, blugi cu chilotii partial la vedere (adica cu ...

->

din 12 aug 2010 01:38 de Pitik`

E mult mai ok s`o alegi din prima :) .. Adica da, in mod normal trebuie sa cunosti persoana, sa vezi cum se comporta, sa`i cunosti anturajul .. Abia cand esti destul de sigura ca tipul nu face sex cu tine doar pentru a se da ' Macho ' sau pentru a fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data.... si dime

din 12 aug 2010 01:36 de ExoticDream

Mai incearca, tot nu-i bine.... Ti-au murit laudatorii? N-ai sanse sa agati pe nimeni aici, stai linistit. :wacko::unsure::D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 713 din 3731
«   1 ... 710   711   712   713   714   715   716 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare