Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si vizi din 11 aug 2010 21:30 de sweety16
Daca te streseaza non-stop cu telefoanele clar nu e o dovada de masculinitate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2010 21:15 de Arayas
DOAR din cauza asta? Cand 7 insi iti spun ca esti beat te duci naibii si te culci. Fato, nu DOAR din cauza asta. Esti defecta, defecta major. E ca si cum ar constata maine ca ai o san de cauciuc, proteza in loc de picior si porti peruca. Deci, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2010 19:47 de ThT
Gresesti,esti o mare fraiera ca nu esti capabila sa treci la un nivel mai inalt in relatia voastra.:|s-o fii saturat si el sa faceti acelasi lucru in pat de fiecare data,poate simte nevoia de ceva nou.:ok: Dupa cum vezi,toata lumea de pe forumul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2010 19:43 de Diana
nu, nu voi plange pe forum. Vreau doar sa vad daca ar fi capabil sa termine relatia cu mine doar din cauza asta. Daca raspunsul e ..DA, ei bine....am fost o mare fraiera ca am stat 3 ani cu el!):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2010 19:37 de ThT
Daca esti batuta in cap.:| Nu vad frate ce consideri atat de scarbos,pana la urma e o simpla parte a corpului lui.As intelege daca tipul nu s-ar ingriji si asa..dar daca e iubitul tau de 3 ani si-l iubesti nu vad vreun motiv sa nu o faci.Incerci o ...
Re: Re: Bubite intinse pe 50% din suprafata penisu din 11 aug 2010 19:12 de adi2010
baieti ajutati-ma si pe mine va rog frumos . de 8 luni am cam aceleasi bubite mici si albicioase si prezint mancarimi in diferite momente ale zilei.stie cineva daca e grav ? sa fie acelasi lucru , desi din cate am vazut , foliculi din aceia nu ar ...
Re: o intrebare pentru oameni mai mari??? din 11 aug 2010 18:25 de ioana
daca mai e sau nu virgina nu conteaza cand s-a culcat cu cnv pt k medicul o sa iti sp daca e sau nu acum vn totush intrebarea mea d c esti atat d disperat pana la urma e fostul ei prieten deci e problema ei.cati ani avetzi?te-ar deranja daca nu maie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea din 11 aug 2010 17:41 de ThT
Unii sunt timizi doar la inceput,cateva zile ..pana incep sa te cunoasca.Oricum,daca e timid cu o fata de care ii place nu cred ca nu poate inspira masculinitate.:ok: Preferi acel tip de baiat de care nu poti scapa si care te streseaza cu sute de ...
Re: sex oral din 11 aug 2010 16:25 de Kaya
nu poti numi sex daca ti`ai facut singur sex oral
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2010 16:10 de LethaL4You
Mda... Dar ce zici de media 9.36 la admitere la liceu?;)
Re: Ce il excita mai tare? din 11 aug 2010 15:19 de diana
daca noi suntem proaste voi cum sunteti??
Re: Re: hm....se pare ca am o problema din 11 aug 2010 14:59 de mihaela
ehi ... am o problema , ... dar nu e problema mea defapt .. e a fostului meu ... cu care am facut-o acum 2 luni , el zice ca a avut mancarimi si bubite rosii . mi-a zis sa ma duc la doctor, am fost si nu am nimic,dar a zis ca dupa ce a facut-o cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data.... si dimensiu din 11 aug 2010 13:24 de LethaL4You
Auzi dar mie mi se pare ca sunt destul de bine dotat... Pentru varsta mea :D Prea bine...
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? help din 11 aug 2010 10:38 de baby
Ti-a zis ca esti linistit ca sa nu spuna ca esti plictisitor:ermm:
Asa sunt in ziua de azi astia.
Vor distractie,vor sa iasa...sa cunoasca.
Ce vroiai sa faca? Sa te vada pe tine abatut si trist?
Normal ca nuuu!
Fata vrea sa simta ca ...
Re: Re: Re: raspunsul tau din 11 aug 2010 09:59 de katty
chiar functioneaza?:O:O va rog...:| plec la mare maine [joi dimineatza adica:|11 august]...:-< mi`a venit deja....vitamina k ar opri abundenta macar [daca nu l`ai oprii deloc chiar 8->]:-S:-s
Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU din 11 aug 2010 08:03 de ozy
autobuzu nu vine el la tine daca nu stai in statie:))
Re: Penis mic din 11 aug 2010 07:45 de penis mic
dar esti singur ca e chear asa de mic.. cred ca mai bine ai incerca so faci ...daca nu risti nu castigi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2010 07:13 de compot
Iar eu sunt ca tine, de aceea am spus ca nu vreau sa-mi permit.
Eu nu simt nimic special pentru "perfectiunile" enumerate de tine, decat pentru rasarit. Rasaritul e un nou inceput, ma simt atat de bine cand "il prind"!!
Evita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prima data.... si dimensiunea. din 11 aug 2010 04:39 de bipulet
stai linistit, pana la urma nu marimea conteaza ci cum o faci. sunt sigur ca daca vei avea putina imaginatie vei putea sa o satisfaci si cu 18cm :ok: curaj
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, din 11 aug 2010 02:50 de Arayas
O iubesti, ea stie, dar tine la altul.
Ok. Cel mai greu lucru ca barbat este sa recunosti ca nu poti avea orice femeie sau in cazul tau o anumita femeie. Dupa ce faci asta, trebuie sa-ti impui sa nu traiesti in umbra cuiva. Nu se merita. Daca alege ...
Pagina 715 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |