Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci?

din 11 aug 2010 02:15 de Arayas

Deci, proastele si hoatele. Ai idee cate femei ai insultat? Stii cate relatii au rezistat dupa o astfel de "nenorocire" devenind chiar mai puternice? Stii cate compromisuri trebuie sa faci pentru ca sa ramai cu un om 10-20-30 de ani? Ai ...

Re: Neinregistrati, minori si roboti

din 11 aug 2010 01:51 de ExoticDream

Se lucreaza de catva timp la o versiune mult imbunatatita a site-ului, care va rezolva multe din problemele cu care ne confruntam. Orice idei din partea voastra sunt binevenite, cele pe care le-ai enuntat mai sus sunt deja in vizorul ...

Re: Neinregistrati, minori si roboti

din 11 aug 2010 01:40 de McLove

In primul rand... legea nu are nici o legatura. Parca aveam un avocat pe aici, iti explica cum sta cel mai bine situatia. In afara de [b]admin[/b], nimeni altcineva nu are posibilitatea sa inchida acest forum. (probabil soarele, care ne lasa fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci?

din 11 aug 2010 01:39 de ExoticDream

Da, "doar" destule, exista o categorie de femei care nu pun bagajul barbatului la usa dupa ce l-au prins zburatatacind prin gradini straine. De ce? Pai avem doua subcategorii: cele care sunt foarte dependente de partener si prefera sa continue ...

Neinregistrati, minori si roboti

din 11 aug 2010 01:27 de Arayas

Ar fi un bun subiect de film dar din pacate asta se gaseste pe forum. Nu vad de ce se permite accesul fara minime date personale, false sau adevarate dar macar declarate pe proprie raspundere, fara a crea un user clar si o parola. Nu vad de ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

din 11 aug 2010 01:18 de ExoticDream

Din cate imi amintesc, nici nu se acorda premii la sfarsit de an daca nu au media peste 9, iar la premiul intai parca trebuie minim 9,50.... :-`:-`:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 aug 2010 01:10 de McLove

Sper ca am depasit perioada unde parintilor le era rusine sa le vorbeasca copiilor despre viata sexuala. E ceva normal, ca unei fete careia ii vine prima data ciclu, mama sa ii explice... continuand in timp sa avanseze, explicand din ce in ce mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 11 aug 2010 01:02 de McLove

Eu nu cred... un om nu il cunosti asa, dintr-o data. Cand am zis ca o vezi 5 secunde, nu ma refeream ca o vezi pe strada si zici ca te-ai indragostit de ea. Ai nevoie de timp, ca sa spui ca simti ceva puternic, pentru o persoana. Ai nevoie de ...

Dead End - Part Two

din 11 aug 2010 00:58 de Arayas

E 3 dimineata. Stai in fotoliu, aproape de patul unde doarme EA. E intuneric, doar lumina televizorului mai da impresia de miscare. Nu se aude nimic, sonorul aparatului este inchis, si in afara de cateva zgomote de "fundal" din fata blocului totul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema

din 11 aug 2010 00:55 de ExoticDream

Daca stiai ca nu le stii aproape pe toate, cum de ai stiut sa faci sex anal?!? Serios vorbind, ordinea fireasca e asta: intai teoria (adica te documentezi ce si cum e sexul asta) si apoi practica (te apuci de una-alta). ...

din 11 aug 2010 00:49 de Ioana

NU e vorba de interzis accesul total la calculator, dar nu poti atunci cand ai un copil mic (ma refer la cei care sunt pana la varsta adolescentei) sa il lasi sa stie de mic ce inseamna sex, alcool sau droguri, mi se pare cam mult. Daca eu, ...

din 11 aug 2010 00:43 de ExoticDream

Nu stiu daca "neaparat", nu as vrea sa "deraiez" total de la spiritul stiintific si nici nu cred ca am spirit de afacerist, insa ca o variatie mi-ar placea sa aplic cunostinte de matematica (optimizare, combinatorica, statistica etc.) in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis

din 11 aug 2010 00:39 de lovin

tu esti taca rau baiatule ai aceeasi prob si pe softpedia :| oamenii aia ti-au explicat destul de bn ce e de facuT X_X

Re: ce sa fac? help

din 11 aug 2010 00:00 de Bozgoru

e clar a dat d eunu mai nebun si e indragostita nebuneste de el.. simpla explicatie logica... femeile niciodata.. dar NICIODATA nu dau papucii daca nu au nimica pregatit dinainte...

Re: Sex la 14 ani?

din 10 aug 2010 23:51 de Julia

Pai, sa stii ca protejarea in timpul sexului nu e sigura 100%. Si eu simt cum ar fi fost daca mi-as incepe viata sexuala si am 14 ani [prostii nici nu's genu]. Dar ma pot controla si sa stii ca ABTINEREA e 100%. Abtinerea e un scut pentru viitorul ...

Re: Re: Re: Re: mda

din 10 aug 2010 23:42 de Arayas

Desigur, daca eu n-am vazut inseamna ca nu exista! S-au scris carti si s-au facut filme, dar logic, prostii aia n-au intrebat pe forum, ca aflau si ei ca nu exista ce abereaza ei. ESTI FUNNY. Iar "dragoste la prima vedere" n-are nici o legatura ...

Re: Penis la 16 ani curbat!

din 10 aug 2010 22:55 de BBU

Daca ai penisul pe dreapta sau in jos asta e un caz des intalnit (se poate modela prin diverse exercitii)dar se indreapta cand il introduci asa ca ne e motiv de disperare. De exemplu sunt oameni norocosi care il au curbat in sus ...

Re: Bancurile si glumele din ziua de azi.

din 10 aug 2010 22:53 de drz

parearea mea incearca cateva carti cu glume ,sau urmareste comediantii gen teo cafe deko chestii de genu pt ati dezvolta umorul ;) ,oriqm te desconsideri prea mult ,poate poti iesi in evidenta prin altceva ,trebuie doar sa te descoperi ,degeaba ...

Re: Re: Re: Re: mda

din 10 aug 2010 22:32 de SORIN28

Vezi daca n-ai trait. :) Prima oara cand o vezi, prima oara cand o auzi vorbind, prima scanteie...e superb.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema

din 10 aug 2010 22:22 de SORIN28

Ca poate ramane insarcinata din lipsa de neuroni, sunt deacord. Dar...de unde stii ca a facut oral cand ea a spus ca a facut doar anal?:blink: Pentru [b]Dedeluzza[/b]: stai linistita, o sa fii o premiera mondiala. O sa fii prima care naste pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 716 din 3731
«   1 ... 713   714   715   716   717   718   719 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare