Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Adevarul despre numarul parten

din 1 aug 2010 22:27 de valentine

Incearca sa privesti din alt punct de vedere. Tie iti place de un barbat care se imbata sau care injura de mama focului? Si gandeste-te ca e barbat. Dar ce parere ai de o femeie, care ar trebuii sa fie...feminina? Bine, acum ca se imbata si tipa ...

Re: Re: pff...flirtul

din 1 aug 2010 21:52 de ellyssabeta

..revin cu mai multe detalii.multumesc pentru pareri! deci...cat am fost impreuna nu a simtit nevoia sa vorbeasca cu alte fete,sa tina amice langa el pe care sa le contacteze tot timpul.chestia interesanta ii...ca doar acuma simte nevoia ...

Re: Re: Re: Re: Adevarul despre numarul parteneril

din 1 aug 2010 21:49 de dorinda

Am uitat sa scriu, ma refeream la faptul ca te imbeti accidental o data pe an si injuri de mama focului cand esti exagerat de nervoasa. Sunt barbati care nici macar situatiile astea foarte rare nu le tolereaza. Cat despre cariera...in general, ...

Sunt tare, sa moara mama!

din 1 aug 2010 20:28 de Arayas

" Am 20 de ani da' ,sa moara ma-ta, is mai matur in gandire ca Gingis-Han. Nu stiu cine e fraieru' da' suna bine! Pentru tristii de pe forum hai sa va spuna mandea cum e sa fi tanar si nelinistit. In prima, dimineata ma scol la pranz, ca tata nu ...

Re: Re: Ginecologul poate vedea daca mai esti vir

din 1 aug 2010 20:23 de alexxx

normal.un ginecolog isi poate da seama daca o fata mai e sau nu virgina.chestia e ca ar trebui sa vb cu mama ta despre asata ea ti-ar spune mai multe.problema e ca nu te poti desvirgina cu degetul poate doar cu ...

Re: Re: Re: Adevarul despre numarul partenerilor a

din 1 aug 2010 19:52 de valentine

Mi se pare normal sa nu-mi convina ca femeia de langa mine sa bea pana cade din picioare. Adica mie mi se pare normal sa fiu rezervat la consumul de alcool in cantitati excesive in prezenta ei, iar ea sa bea pana sa cada sub masa? Asta cu ...

Existentiala

din 1 aug 2010 19:42 de Arayas

Existentiala Super-funny cum functioneaza mintea umana. Daca functioneaza. Stai ca omu' si te holbezi la un meci de fotbal trist si neinteresant si te trezesti gandindu-te: "cum dracu' am ajuns aici? Unde s-a rupt ceva? Asta e tot?" Nu stiu, cand ...

Re: va rog ajutati-ma :( cu problema secretiei

din 1 aug 2010 18:54 de Arayas

Nu stiu de ce ma bag ca nu sunt femeie. Poate ca sa te linistesc. Este cea mai comuna chestie pe care o intalnesti la femei. Probabil sunt si ceva remedii, dar nu definitive. Iar daca nu vrea sex din cauza asta inseamna ca are experienta vasta, ...

Re: Re: Re: Cum sa ajunga la orgasm

din 1 aug 2010 18:50 de Arayas

La ce exprimare ai, inca o data nu ma mai mir de ce esti limitat. De unde vrei sa stiu eu cum sa-ti satisfaci tu iubita? Zici ca a fost fata mare, deci pe la mine nu a fost. Unele femei vor tandrete sau preludiu prelungit, sau vor limbi ca ...

Secretie in timpul contactului sexual

din 1 aug 2010 18:47 de sams

Buna ziua ,am si eu o problema din care nu stiu cum sa ies...zilele trecute in timpul contactului sexual ,prietenul mi-a spus ca daca nu fac ceva sa-mi dispara secretia aceasta pe care o am, albicioasa nu vom mai avea contact pt.k ii este scarba. Nu ...

Re: Re: Re: Re: FIXISM

din 1 aug 2010 18:41 de Arayas

Dom'le, incapatanata femeie! Nici nu o cunosc si deja ma face sa o iau razna. Nu stiu ce e de facut. Nu detin retete. Ce fac eu? Ma bucur de prezenta ei. Atat.

Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali (+TEST!)

din 1 aug 2010 18:40 de SORIN28

...statisticile arata exact nimic. Femeile intotdeauna vor spune un numar mai mic de parteneri ca sa nu para curve, barbatii vor spune mai multe ca sa para "macho". - 33 - 18(incluse prostituatele si aventurile de o noapte) - 3(cu care ...

Re: Re: Re: Cum sa ajunga la orgasm

din 1 aug 2010 17:57 de SORIN28

Dintre voi doi, doar tu esti ala prost. Baiatu chiar are dreptate. Dialogul chiar este "cheia". Daca nu face ca fostele, daca nu geme, daca nu...etc, alte rahaturi care le-ai insirat....NICI O FEMEIE NU SEAMANA CU ALTA si nu se excita ca ...

Cristisor

din 1 aug 2010 17:56 de cristi

frate eu ti-as spune asa daca te-ai apukat sa fumezi de la varsta asta esti un fraier in primu rand si in al doilea rand nu mai manca fast-food ca asta iti umple mwia de cosuri asculta aici sunt destul de matur...:)

Re: Re: Re: Sex salbatic cu profu' de matematica

din 1 aug 2010 17:40 de SORIN28

Daca vroiai sa te afirmi, incepeai cu litera de tipar. Asa nu ai facut decat sa demonstrezi ca nici tu nu stii prea multe "vacarule".:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca aveai cam

din 1 aug 2010 17:29 de Bozgoru

si eu ziceam in clasa 8-ta la 1,86 ca am gigantism... si vorba aia au trecut 11 ani de atunci si tot 1,86 am:))

Re: Re: Re: FIXISM

din 1 aug 2010 17:27 de ExoticDream

De acord cu tine ca in 90% din cazuri vina este comuna, chiar daca acel procent se distribuie foarte disproportionat adeseori. Geometria, sau mai bine zis analiza nu este deloc simpla (mai ales in cazul unora dintre noi care au studii aprofundate ...

Re: Re: FIXISM

din 1 aug 2010 16:53 de Arayas

Da, au gresit GRAV. Singuri-singurei. Ca intotdeauna vina este exclusiva. Nu conteaza ce l-a adus in punctul ala. La voi geometria e simpla: "l-am cunoscut, baiat ca lumea, am stat X ani cu el, era super ok. Intr-o zi, s-a ridicat din pat si ...

Re: Re: Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GELOZIE

din 1 aug 2010 16:39 de Arayas

Topicul era despre leacul geloziei, nu despre ridicarea unui altar fidelitatii, asa cum abia au asteptat prea-distinsele noastre colege de forum. Cunosc multe relatii care ar fi avut un viitor bun daca unul din cei doi nu ar fi fost de o gelozie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce barbatii isi aleg iu

din 1 aug 2010 16:17 de Arayas

DA, ca sa vezi noutate! Si stii care e diferenta? NU este de genul:" sunt barbati care ar face-o si barbati care nu ar face-o". NU. Este "sunt femei care afla si femei care habar n-au." Difera doar "oferta". Unii se multumesc cu ce pica, iar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 732 din 3731
«   1 ... 729   730   731   732   733   734   735 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare