Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: cum sa fac din 4 aug 2010 00:47 de Machiavelli
Pai daca ea stie c-o iubesti atunci treaba e clara.Tie nu iti ramane nimic de facut pana ce nu o sa iti spuna ea ca ar vrea sa fie cu tine.
Parerea mea e ca ar trebuii sa o lasi,fetele care stiu ca sunt iubite dar prefera momentan pe altcineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pff...flirtul din 4 aug 2010 00:45 de ExoticDream
Departe de mine gandul de a "va insura" la varste fragede, ar fi o prostie pentru ca cei mai multi dintre voi alearga dupa altele si dupa ei insisi pana la 23-25 de ani, asa ca n-am face decat sa fim una dintre cele n si oricum nu v-ati opri la ...
Re: problema din 4 aug 2010 00:36 de sgc
daca-i aminteste de fosta, probabil, ca-n scurt timp revine la fosta. pe de alta parte este absurda evaluarea sentimentelor cuiva dupa expresiile( banuiesc ca de alint) folosite. vreau sa zic ca-i, precum nuca-n perete sa interpretezi si sa faci ...
Re: Re: Re: Re: vreau sex din 4 aug 2010 00:27 de Coco1st
:)))) si are evectul scontat?:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista din 4 aug 2010 00:27 de sgc
ce te-ai face dac-ai fi pus in postura de-a sustine moralul vreunei persoane?!? ce te-ai face dac-ai fi o persoana care-ar trebui sa-si asume si responsabilitati?!? ce te-ai face dac-ar fi cazul sa constientizezi ca trebuie la randul tau sa oferi?!? ...
Re: Re: ................ nu vrea sa facem sex cu l din 3 aug 2010 23:38 de sf_c11
sa fie. cred ca o sa am nevoie.
la inceput atractia a fost reciproca. nu stiu de ce a facut-o... a spus ca ma iubeste.. si ca a facut-o din suflet.
n-am facut nici un fel de presiune, si nici o aluzie. ne sarutam mangaiam .. la scurt timp dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fet din 3 aug 2010 23:29 de Alexx_TM
Pai daca asta simt.
Re: Re: Solutie pentru rezistenta in timp a cuplul din 3 aug 2010 22:54 de petrika
:heart::heart::heart::heart:ascultati inima si daca indradevar vrei sa ai un amant mai puternic [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 3 aug 2010 21:09 de necunoscut
eu am pasit in luna a patra, sa inteleg ca nu mai pot avorta?
Re: Re: Probleme penis din 3 aug 2010 19:59 de Bogdan
Si eu am exact aceasta problema.Cand este "adromita" sa spun asa pot trage piele de pe capul penisului destul de usor...mai greu inapoi dar merge,iar cand este in stare de erectie nu pot sa o trag complecat (sa fie capul scos afara complect).Cum ...
Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sa din 3 aug 2010 19:09 de tu
psihic la sigur numai esti.......
fizic 50/50, sunt unele himene care se rup dar in urma ruperei nu curge singe:p
asa ca fii impacata cu gindul ca nu mai esti virgina:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete ca din 3 aug 2010 18:42 de SORIN28
La cum pui tu problema si cum scrii in incheiere : "Nu mai am pt ce sa traiesc" ...nu pot sa-ti spun decat : MORI MA, faci lumii un bine.:ok:
Re: Salon tatuaj pentru minori in Bucuresti? din 3 aug 2010 18:18 de Bozgoru
eu mi-am facut tatuaj acuma...8 ani.. deci aveam vreo 17 si ceva... si am facut la unu care lucrase la mall vitan dar mi-a facut in particular. ca sa nu mai dea si bani la firma acolo.. deci daca etsi minor poti s ate intelegi cu unu dasta care ...
Re: Fete din 3 aug 2010 18:15 de Bozgoru
you are her gay friend.. platonic friend.. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care f din 3 aug 2010 18:03 de Alexx_TM
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat aici, dar oricum nu am facut nimic. Pur si simplu nu am unde sa intalnesc fete. Pe zi ce trece sunt tot mai deprimat. Mai ales acum cand un vecin de-al meu care nu a avut niciodata prietena, il vad ca ...
Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange? din 3 aug 2010 17:55 de camelia
mei oameni buni .. daca fata a facut sex si nu a duruto sau nu ia curs sange nu este neaparat o panica pentru ca se poate ca himenul ei sa fie foarte elastic ... si din aceasta cauza ea sa mai fie inca virgina si dupa foarte multe contacte sexuale ...
Re: Re: Re: De ce se termina greu unii baieti? din 3 aug 2010 17:46 de vladbodan
stai linistit ca nici pentru ea nu e la fel de placut dupa o vreme daca nu se mai termina odata... stie ea de ce e frustrata pe chestia asta :ok:
dar ca sa incerc sa o ajut oarecum... nu e vina lui si nu se datoreaza faptului ca nu te iubeste ...
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 3 aug 2010 13:39 de DIA
[i]Hello, ca sa calc cu pasi mici in viata ta, pe covorul ce l-ai intins la picioarele tuturor, prin acest mesaj, imi trebuie zambet si soare. [/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pff...flirtul din 3 aug 2010 13:20 de DaNNY_DiViNO
vezi ? asta e greseala voastra ca incercati sa ne insurati de la varste fragede si sa ne puneti lesa... nu o sa va mearga :,
in al 2lea rand nu vreau si nu ma intereseaza sa astept atata timp singur.. nu imi bat joc de mine si nici de ea..
Fete din 3 aug 2010 13:01 de Anonim1996
Am o problema cu o fata pe care o :heart: foarte mult,ne cunoastem de 8 ani find in aceeasi clasa din clasa 1.La un moment mia spus ca,dintre baietzi sunt cel mai bun prieten al ei eu fiind singurul care nu face glume proaste la toate ...
Pagina 729 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |