Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata

din 3 aug 2010 10:48 de daniLikkee

Care e problema daca nu mia e virgina ea te mintit pt-ca se simptea complexata

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 aug 2010 10:33 de valentine

Danny_DaBoss, are dreptate in cazul asta. Sunt mult prea multe cazurile in care la voi "cateva kilograme in plus" inseamna in prima faza 2-3, dupa aceea 8-9, pana ne trezim ca ati pus 14-15 kg! Si evident, din lipsa chefului de a face ceva in sensul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 3 aug 2010 10:04 de Danny_DaBoss

hai sa iti zic o chestie, in primul rand nici mie ca barbat nu m-ar atrage o femeie ponderala, nu imi place estetic, fizic si nici psihic ca sa fie femeia mai mare ca mine sa nu o pot lua in brate... in al doilea rand toate zic ca vaai, e temporar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al parteneri

din 3 aug 2010 09:52 de Danny_DaBoss

pai normal.. daca nu iubesc, intorc foaia si incep sa scriu la punctul 2 :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 3 aug 2010 08:24 de Machiavelli

Cum spune si ursaru" victoriile aduc victorii ...Nu conteaza faptul ca arbitrul a anulat un gol valabil.Craiova daca era echipa buna mentinea avantajul.In fine.Trebuie remarcata si forta de revenire a Stelei de la 1-0 timp in care oltenii nu au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata c

din 3 aug 2010 07:36 de Machiavelli

Pai mai nea" Valentine noi cu cine ne mai insuram daca e asa? Pai NU ca e frumoasa si usuratica,pai NU ca e urata si cuminte.:blink: Sa intelegem ca femeia perfecta nu exista?Stim. Ar trebuii sa fim mai "delasatori"?

Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

din 3 aug 2010 05:33 de compot

Ahaaaa!!! Da, esti cuminte :D:D!!! (?)(?)(?)

Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

din 3 aug 2010 03:59 de Bozgoru

indeed.. prin asta inteleg si eu cuminte... de fapt e mai cuminte decat una care nu a avut nici un prieten.. pt ca cea de la urma inca nu ne-a aratat de ce este in stare :D

Canoane

din 3 aug 2010 03:19 de Arayas

Daca traiam acum 2500 de ani, viata era simpla. Trageai un somn cu sforaieli in coliba, te duceai si vanai ceva, gaseai o amarata si o tineai pe langa tine, faceai 7 copii, 2 traiau si cresteau. In final, la 30 si de ani dadeai coltu' pe motiv de ...

Re: ................ nu vrea sa facem sex cu lunil

din 3 aug 2010 02:40 de Arayas

(Daca esti atat de sufocant si in viata cum esti in scris, e nashpa.) O femeie nu se naste frigida sau semi-frigida. O femeie DEVINE frigida. De vina este prima perioada a vietii sexuale. De multe ori se intampla in momentul in care femeia face ...

Re: Re: Re: Re: Cu mine cum ramane

din 3 aug 2010 02:03 de Arayas

Toata problema ta se rezuma la o simpla analiza a "tintei": EA. Dupa o prietenie de 7 ani ramai prins in ceva ce n-are nici forma nici continut. Ce sa-ti spun? Fata este captiva intr-o relatie care se vede ca nu o mai incanta 100%. De aceea cauta un ...

Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 3 aug 2010 01:49 de Bozgoru

e virgin si ii e teama.. si vrea sa para smeker... dar nu i-a iesit:lol:

Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

din 3 aug 2010 01:21 de ExoticDream

Eu as largi un pic spectrul, tinand cont de varsta, desigur... Tot o fata cuminte este si cea care a avut foarte putine relatii, dar serioase, de durata, iar in cadrul lor a facut dragoste. Nu poti spune ca o fata de 25 de ani, care a avut doua ...

Re: Re: Cu mine cum ramane

din 3 aug 2010 00:18 de heartstop

Crede-ma ca nu sunt prost imi dau si eu seama de anumite lucruri, la 25 de ani iti dezvolti anumite perceptii si mai ales ca ma ocup cu lucruri care tin de natura psihicului pot sa vad cand cineva te ocoleste inadins si face tot posibilul sa ...

Re: Cu mine cum ramane

din 3 aug 2010 00:14 de sgc

):( nu se mai poate. numele si prenumele dvs.! daca a zis ca nu s-a-ntamplat nimic si ca aia-aia, de ce vii tu, acum, si-mi faci mie creierii pane, ca inca unul):( ca tu esti sincer si ea nu-i?!? aaaaaaaaaaa?!? vreau sa aud! si repede, te rog. 'ei ...

Re: Se poate dezvirginare cu degetul?

din 3 aug 2010 00:02 de boghy

cine imi raspunde si mie urgent in seara asta m-am intalnit ku ea dar nu am putu sa introduc penisu in vagin de ke oare si m-am chinuit foarte mult. Am dat de keva tare deasupra vaginului ke era oare??? K sa imi dau seama k mi-ati ras la mes meu ...

Re: Cum cuceresti o fata cuminte?

din 2 aug 2010 23:26 de BBU

Pai nu-ti mai fac teorie si-ti dau un raspuns direct. Fiind cuminte trebuie sa-i dai incredere de sine,asta inseamna ca nu trebuie sa o controlezi tot timpul cu discutia,privirea si sa nu fi prea hard to get (daca esti asa ai sansa sa o ...

Re: Pozitia sexuala in functie de zodie

din 2 aug 2010 23:13 de simosimina

zona mea erogena nu e pieptul:))) nu :(

Re: Compatibilitati sexuale in functie de zodie

din 2 aug 2010 23:12 de simosimina

...nu prea...eu sunt rac...el e leu...si ne intelegem super...

Re: Yasmin in ultimele zile / saptamana de pauza

din 2 aug 2010 22:58 de simosimina

te protejeaza inclusiv in zilele de pauza! :) relax!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 730 din 3731
«   1 ... 727   728   729   730   731   732   733 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare