Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Secretie in timpul contactului sexual din 2 aug 2010 22:56 de simosimina
...o infectie...probabil, nu sigur, este candida, mai ales ca spui ca este alba...
Ginecologul te poate vindeca de infectie...multa bafta...
Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali (+TEST!) din 2 aug 2010 22:55 de simosimina
- 24
- 2
- ...iubit platonic?
Re: Re: Re: Re: Re: informatie din 2 aug 2010 21:59 de katia
[b]fetelor si eu am trecut acum 3 zile prin un avort...........dar eu nu am faccut avort printr o singura pastila ,pt ca mie imi este foarte frica de spitale..si nu a vrut nimeni sa imi faca anestezie totala........si intr o zi am fost la ...
Cu mine cum ramane din 2 aug 2010 21:53 de heartstop
Sunt nou pe acest forum. Dar sper ca apeland la el sa pot intelege ceea ce mi se intampla.
Lucrez intr-un loc unde am intalnit o fata. Si, da, mi-a placut imediat de ea. Si am sperat ca si ea va simti la fel. Si a simtit. Chiar daca nu mi-a ...
Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina din 2 aug 2010 18:44 de Danny_DaBoss
mda... e un idiot.. daca nu poti face nimic din ceea ce iti doresti cu el atunci La Revedere ! :ok:
Re: Nu mai vreau sa fiu virgina din 2 aug 2010 17:39 de sweety16
E cam ciudat prietenul asta al tau...cum frate sa nu poate face sex cu fetele la care tine? e aberant...nu-l inteleg sincer.
o am ai amre ca voiiiiii=))))numi vien sa crd:D din 2 aug 2010 16:39 de anonim:D
ba pai eu am 11 ani si o am de 9cm ce darku daca sunteti opreti 6 cm crd ca va ganditit ca e mica
=)) da citeste pe wikipedia dupa ac te operezi trb sa iei nite pastile pana a ajunge la cat spune doctoru mai adt unu articolo ca navea ce face.Sunt pe ...
Re: Re: buna... am si eu o problema. din 2 aug 2010 16:17 de alina
Re: Re: Re: De ce se termina greu unii baieti? din 2 aug 2010 16:01 de sf_c11
cam asa e. si cum a zis Arayas, lasa totul sa curga.. simte-te bine..
el poate chiar face eforturi sa te simti bine. Si chiar daca nu ejaculeaza sa stii ca el se simte bine, simte ca a facut sex/dragoste. O spun din propria experienta..
Sau cine ...
................ nu vrea sa facem sex cu lunile!!! din 2 aug 2010 15:32 de sf_c11
desi primul mesaj din topic a fost in 2004, problema se pare ca e destul de comuna si azi ca si atunci ..
sper sa aflu aici cateva raspunsuri concrete la problema mea ..si v-as ruga cei care ati trecut prin asa ceva sau aveti propuneri va rog s-o ...
Nu mai vreau sa fiu virgina din 2 aug 2010 15:24 de kharisma91
Salut! Vreau si eu sa va cer parerea in legatura cu prietenul meu. Sunt cu el de aproape un an si nam facut sex pentru ca el mia spus ca nu poate sa faca sex cu fete la care tine pentru ca nu vrea sa le faca sa sufere dar eu consider ca daca ma ...
Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 2 aug 2010 12:01 de Bogdan
Buna,
am ajuns si eu accidental pe acest site si am citit thread-ul tau. Plin de raspunsuri de doi lei.
Parerea mea? Sexul e o chestie super. Orice barbat care iti spune ce greseala faci e probabil ori un frustrat ori un ipocrit.
Faptul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema Delicata din 2 aug 2010 07:29 de Nekunoskuta
Si care e problema ta? Sa-si rezolve ei infertilitatile, nu tu! Lu' ala i-ar conveni sa fie tata pentru un copil care nu e al lui? Dar oare ea gandeste? Daca vinovat e el nu ea si ea face un copil cu tine? Ea ce spune despre asta?
Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 2 aug 2010 07:27 de Nekunoskuta
Voi dati alta acceptiune cuvantului "cuminte". Nu era vorba de "virgina incuiata in casa" ci, cum bine a spus cel ce a deschis subiectul, o fata care mai mult invata si nu a avut niciodata prieten. Ori, pentru ca nu stim varsta fetei, nu putem ...
Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 2 aug 2010 01:47 de ExoticDream
Asta-i doar unul din fixurile tale. Nekunoskuta are dreptate. Hai sa scriu cu majuscule, poate de data asta ne intelegem:
NU TOATE FETELE CUMINTI/BUNE SE INDRAGOSTESC/SE LASA PROSTITE DE TIPI GORILIZATI, GOT IT?
Evident alt fix. Daca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decolt din 2 aug 2010 00:48 de Machiavelli
Daca e de operatie iti poate spune decat doctorul.Asa ca nu mai dormii in bocanci daca tot te streseaza chestia asta :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema Delicata din 2 aug 2010 00:41 de Anonim
Daca nu ia nimica , mai bine renunti , pentru ca daca ramane insarcinata cu tine atunci vei fi obligat sa platesti pensie alimentara copilului.
De ce sa iti faci de lucru daca poti sa nu iti faci.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 1 aug 2010 23:31 de Maximo
Cand m'am masturbat o data am tras mai tare de ea...si s'a rupt...a curs muult sange...am dat cu servetele alea alea :-@..si vreo 2-3 zile a fost aiurea ca ma durea...apoi a inceput sa se vindece...dar la mine s'a rupt doar jumatate de ...
Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 1 aug 2010 23:02 de Nekunoskuta
O fata cuminte poate fi cucerita doar de un baiat cuminte. Daca un baiat obraznic incearca sa o cucereasca se va preface ca e cuminte si la un moment dat ea va afla si se vor desparti.
Re: Re: Re: Probleme in cuplu din 1 aug 2010 22:57 de Nekunoskuta
Daca erai atent era vorba de transformarea pe parcursul anilor. Cand barbatii vor cheli, se vor micsora in inaltime si li se va scurta p*&a, DA, ne vom iubi sotii cand vor ajunge asa :D
Ontopic: Cauta intelesurile ascunse, subtile ale ...
Pagina 731 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |