Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cat dureaza primul

din 10 oct 2006 18:17 de valijan

Cat trebuie sa dureze? Pai pana cand - daca ii pui intrebarea partenerei, ce numar - ea iti raspunde: ahhh, ce numaaarrr!:pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carco

din 10 oct 2006 06:30 de Pasaroi_Cuminte

Adevarul adevarat nu o sa-l poti afli .Cel putin in zilele noastre.Pur si simplu nu suntem inzestrati ( inca) cu o capacitate de analiza si introspectie pt a da definitia clar notiunii de adevar. Notiuni precum adevar presupun cunoasterea unui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc

din 10 oct 2006 03:26 de nemesis

Well, din cate stiam eu, in stiinta exista doar "adevarat" si "fals" (in anumite conditii date), ca de aia se numeste cunoastere rationala... A spune asa ceva implica a cunoaste atat "adevarul pur" cat si "adevarul partial". De ce? Pai ...

Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu..., oare ce-o sa ias

din 10 oct 2006 00:56 de ExoticDream

Ba ma gandesc la ambele parti ale cuplului, intotdeauna! Ti s-a parut tie altfel, insa eu am in vedere cuplul in care exista sentimente impartasite, caz in care orice impediment ar aparea prima data sau altadata nu ar reprezenta o tragedie, fie ...

Re: Re: Re: eu virgin.

din 9 oct 2006 22:59 de valijan

Tu dai sfaturi din punctul tau de vedere, dar: 1. Cate femei au deziluzia actului sexual peste care nu pot trece si care duce de cele mai multe ori la "Adios si n-am cuvinte" din partea ei. 2. Baiatul trebuie sa faca tot ce poate ca sa nu aiba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in

din 9 oct 2006 06:53 de Pasaroi_Cuminte

1. Nu. NU sunt asistent universitar. N-am legatura cu invatamantul.Sunt student care lucreaza cu contract. Colegii mei de munca sunt profesorii mei asta este alta problema si nu te priveste:D 2. Faptul ca eu vad si aplic practic ce fac la ...

Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in treb

din 9 oct 2006 03:37 de the nemesis

Sa il ascultam pe expertul nostru in ale ingineriei si fizicii, cum ne toarna platitudini despre Fuzzy, PID si robotei Star Trek! :D:D:D Off-topic: Sa analizam semnatura "expertului nostru": [i]"Necunoasterea este adevar iar cunoasterea ...

Re: Medicina: incotro?!?

din 9 oct 2006 01:43 de ExoticDream

Asa este, medicina face apel la stiintele exacte tot mai mult pe zi ce trece. Exista deja softuri specializate, roboti, care fac lucruri pe care mintea medicului de acum cativa ani nu si le-ar putea imagina: 1. Sistemul expert – soft ...

Medicina: incotro?!?

din 9 oct 2006 01:10 de ExoticDream

Am mutat aici discutia privind medicina in general (inexactitati, viitor etc.), subiectul fiind interesant, dar nu in legatura directa cu curbura penisului. Citez ultimele posturi si va rog sa continuati aici comentarea subiectului (privind medicina, ...

Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in treb

din 8 oct 2006 23:22 de verdiuc

1.DA,pentru a repara un om,tehnica ajuta enorm. 2.Hardware-ul e bun,softul are probleme.

Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in treburil

din 8 oct 2006 21:51 de Pasaroi_Cuminte

1. robotii (cei folositi in medicina pt operatii pe cortex by-pass etc etc) functioneaza pe algoritmi Fuzzy Logic si algotimi PID.Adica asta inseamna ca nu fac o gresala de 2 ori spre deosebire de om care uneori chiar ii place sa ...

Re: Egoismul intr-o relatie

din 8 oct 2006 20:54 de ExoticDream

A fi egoist intr-o relatie este cam ciudat, contrazicand insasi esenta conceptului de iubire, in care fiecare pune in prim plan persoana celuilalt, dar...., din nefericire, nu suntem perfecti. A fi egoist intr-o relatie inseamna a nu tine cont de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

din 8 oct 2006 20:21 de ExoticDream

De acord cu nekunoskuta. In plus, pentru a o anunta, trmite-i un SMS cu numar necunoscut, se poate chiar de pe telefonul tau, era un cod care se tasta la inceputul mesajului..., nu mai stiu exact.... :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

din 8 oct 2006 19:42 de Nekunoskuta

Pe moment sa fie anonima dar a doua zi sa faci in asa fel incat sa dai ochii cu ea si sa o intrebi zambind "ti-a placut?". Dar intrebarea trebuie adresata neaparat fata in fata, sa poti sa-i urmaresti reactia.

Re: Re: Re: Ma simt atat de singura...

din 8 oct 2006 19:26 de ExoticDream

Daca baiatul de care te-ai indragostit vrea de la viata numai aventuri si daca asa s-a comportat pana acum, mi se pare putin probabil sa se schimbe de dragul unei relatii stabile. Pentru astfel de oameni, monotonia se instaleaza rapid, chiar daca ...

Re: Ejaculare rapida la primul act sexual

din 8 oct 2006 18:59 de ExoticDream

[b][i]Acest subiect va fi mutat la sectiunea "Viata sexuala"!!![/i][/b] (!)(!)(!)

Re: Re: dragostea e pt prostii

din 8 oct 2006 02:40 de Bozgoru

intr-adevar ca sa iubesti trebuie sa ai putin creier.. trebuie sa stii s aiubesti .. nu poti sa iubesti pe oricine.. cum dracu te proti indagosti de o protestanta? era clar ca nu o sa ajungi nicaieri

Re: interesat

din 8 oct 2006 01:39 de DarkAngel

Ideea este sa nu te grabesti (chiar daca nu mai ai rabdare si e greu sa te controlezi_) si iti sugerez sa faci bine sa beneficiati de un preludiu lung... nu este nevoie sa te masturbezi inainte sau sa o masturbezi pe ea.... trebuie sa incerci sa te ...

Re: dragostea e pt prostii

din 8 oct 2006 01:34 de DarkAngel

Inseamna ca nu ai nimerit persoana care trebe .. nu inseamna ca a fost un lucru gresit sau prostesc sa te indragostesti.... si nu o poti acuza ca asa viseaza vrea si crede ca trebuie sa faca lucrurile fiecare ii libera sa faca ce vrea cu ...

Re: Re: eu virgin.

din 7 oct 2006 16:21 de Nekunoskuta

Fara masturbare, fara chestii din povesti si fantezii, direct actul sexual. Atunci cand esti sigur ca vrei sa faci asta, cand iubesti persoana cu care o faci, instinctual iti dai seama ce trebuie sa faci ca sa fie bien si nimeni nu se va supara ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 734 din 1098
«   1 ... 731   732   733   734   735   736   737 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare