Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Fete induiosate

din 15 oct 2006 00:57 de Bozgoru

De ce frate fetele sunt pacalite asa usor de baietii care le ating la sentiment...! ce vreau sa spun cu asta? uitati niste exemple : 1. fetele cad prada baietilor care au un caine micutz si dragalas.. pentru ca vai...catelushu.. si stapanu e la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea e pe

din 15 oct 2006 00:26 de verdiuc

Adica sarmana noastra omenire,de la facerea ei,ce lucru mare a pierdut ea...Internetul.Pana acum cativa ani ne-am indragostit 'ireal' intalnindu-ne....bine ca a venit Internetul,aecst purgatoriu al sentimentelor umane.Spuneai,Exotic,ca tu nu te-ai ...

Re: Ce vor fetele de la un baiat?

din 14 oct 2006 22:11 de irene

Ce vor fetele de la baieti: sa se simte cat mai ocrotite,apreciate,iubite,indragite de cati mai multi...(se da o mare lupta pentru asta)...mai ales daca ii gasesc pe acesti tipi interesanti,cu simtu umorului...iar atunci cand obtin ceea ce ...

Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 14 oct 2006 21:37 de valijan

Eu cred ca o fata trebuie sa-si dea virginitatea unei persoane iubite. Nu spun ca nu poti sa faci sex si cu o persoana care-ti place, dar primul act sexual cred ca e bine sa-l ai cu cel pe care-l iubesti si cu care vrei mai mult decat o implinire ...

din 14 oct 2006 21:04 de Ionel

Zau ca nu te inteleg. Daca de multe ori nu am fost de acord cu Exotic, acum sunt intru totul de acord cu ce a spus. Daca vrei sa faci sex cu el doar de dragul sexului, fa-o, dar atentie: mai tarziu o sa gasesti altul care o sa-ti placa, apoi ...

din 14 oct 2006 15:04 de omu_negru

ciudat, el umbla cu 2 fete O:):ermm:...ar trebui sa se hotarasca pe cine alege...serios! si daca nu te alege pe tine, eu sunt liber si te voi alege eu.:love:

Re: Re: #LOL

din 14 oct 2006 14:48 de valentine

mai degraba trebuie mutat la aberatii si caterinci...ca e o aberatie...nu de alta dar se pare ca domnul Dani are impresia ca pe vremea cand inca mai sugea tata stia totul despre sex,dezvirginare,sarut,etc:`

# Cum ar trebui sa fie o relatie buna ?

din 14 oct 2006 08:56 de Danny_DaBoss

Plictisitoare ca dracu zic unii. Relatiile bune sunt plictisitoare. :lol: Numai relatiile rele sunt incitante. Nu stii ce se va intampla maine, cand esti intr-o relatie rea. :D Relatiile sunt grele dar pentru orice relatie sa functioneze, amandoi ...

Re: Re: Re: Re: #Probleme De Familie

din 13 oct 2006 23:21 de Danny_DaBoss

Chiar.. Trebuie sa incerc. Mersi s sfat. :ok: :-*

din 13 oct 2006 22:37 de SORIN28

De ce esti tu geloasa?!:blink: Nu esti decat o tipa de schimb, anti plictiseala, pentru marirea dorintei atunci cand este cu iubita lui. Ce sa faci?! Probabil sa-ti cauti pe unul singur.:ok:

Iubire vs cariera

din 13 oct 2006 22:26 de ExoticDream

(Meditatie pe marginea unui ganduri apartinand unui student doctorand la Oxford) Sa zicem ca esti o persoana tanara, dinamica, ambitioasa, aflata la inceputul drumului spre afirmarea profesionala. Vrei sa ai atat o cariera, cat si o viata ...

Re: Re: Re: Re: Unele fete nu suporta sexul anal?

din 13 oct 2006 22:23 de bebe

Perversiune e ceea ce nu le place la ambii parteneri. Si sexul oral e perversiune, precum si cel pe la spate.P:devil: Si daca mai gandim mult vedem ca sexul in orice pozitie e perversiune.:lol: Si atunci cred ca trebuie sa trecem la fecundarea in ...

din 13 oct 2006 21:44 de ExoticDream

Ce cauti tu in patul lui daca el are prietena stabila? Ce fel de caracter are un asemenea baiat daca isi inseala prietena de un an si ceva? Il iubesti sau vrei doar sa faci sex cu el? Iti este indiferent daca face sex cu tine si apoi te lasa ...

Re: Re: Prezento-viitorul si disparitia iubirii?

din 13 oct 2006 21:40 de ExoticDream

Ti-am spus ca tu, eu si alti cativa ne-am nascut in secolul gresit! Din nefericire, majoritatea tinerilor de azi gasesc normala aceasta alunecare spre sexualitatea ca divertisment, considerand iubirea un sentiment perimat, stresant, ...

Vreau sa fac sex cu el!

din 13 oct 2006 21:38 de criss

am 17 ani sunt virgina ..el aproape 20. Ma intalnesc cu el de 1 an si cateva luni dar el are prietena de 2 ani si sunt f geloasa....dar de fiecare data cand ajungem in pat si incepem sa ne `jucam` ma inebuneste de tot si vreau sa fac love cu el...dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2006 18:21 de verdiuc

Eu le predau legatura matematicienilor sa iti explice ei de ce penisul tau este incurbat,cu cate grade,si cu ce forta trebuie apasat,dindirectie contrara,pentru a ti-l indrepta.Si apoi de cat timp are nevoie penisul 'sa inteleaga' ca el asa trebuie ...

Re: Re: #Probleme De Familie

din 13 oct 2006 17:21 de Danny_DaBoss

Relatia mea cu mama vitrega este foarte buna, discutam normal, niciodata nu ne-am certat ca nu am avut de ce, intotdeauna am respectato si am facut ce a zis ea. Deci niciodata nu mi-am batut jos sau m-am certat cu ea. Nu am avut discutii de ...

Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu EA ??

din 13 oct 2006 16:04 de Nekunoskuta

Pe bune Vali! Numai la tigari ti-e gandul? Daca fata aia nu fumeaza poate sa o dea in bara rau de tot si oricum fumatul nu e un subiect prea "inteligent". Tinand cont ca o cunosti de la scoala poti incerca varianta cu imprumutatul unei carti, cu ...

Re: Re: cum va place...

din 13 oct 2006 16:04 de mobiluncus

Re: Prezento-viitorul si disparitia iubirii?

din 13 oct 2006 15:35 de SORIN28

Un text normal(in zilele noastre) care reflecta realitatea (nu stiu cat de) dura:ok: Pacat ca trebuie sa traim asa ceva:(

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 732 din 1098
«   1 ... 729   730   731   732   733   734   735 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare