Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Ejaculare rapida la primul act sexual din 7 oct 2006 16:13 de tipu
sal..am citit mai multe subiecte legate de ejacularea involuntara la primu act sexual....io nu mai inteleg nimik...asa k am intrebare la voi..la primul act sexual..io virgin ea virgina...ce trebuie facut..cum ati spus voi intr o la o alta intreb ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU din 7 oct 2006 15:27 de levi82
Chiar aseara am avut o discutie interesanta cu o foarte buna amica care m-a sfatuit sa fac acelasi lucru. Cu toate ca am niste dubii, cred ca aceasta metoda ar fi cea mai sigura. Daca i-as spune acuma tot ce simt, ce vreau, va crede ca bag ...
Re: eu virgin. din 7 oct 2006 13:15 de un tip
aolo oameni buni....nu mai inteleg nimik...o intrebare la voi..deci primul act sexual..io virgin ea virgina...ce trebuie facut..cum ati spus voi..o masturbareee...adik practic ce naiba nu te poti stapanii in timpul actului sexual..chiar dak ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clubs din 7 oct 2006 06:47 de SORIN28
Ok, atunci sa "repar" :D Club ONE(club de biliard) din Galati:lol::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: NOU din 7 oct 2006 02:49 de ExoticDream
Daca ea inca mai tine la tine, nu este totul pierdut, trebuie sa te lupti doar cu orgoliul si lipsa ei de incredere in tine, va trebui sa muncesti pentru a-i dovedi ca te-ai maturizat si ca ceea ce ai facut candva nu se va mai repeta. S-ar putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU din 7 oct 2006 02:43 de ExoticDream
De acord, insa exista situatii in care fie greselile nu sunt foarte grave, fie la mijloc se afla neintelegeri si/sau o influenta nefasta din partea mediului (in special familie, nu gasca de amici), fie unul sau amandoi dovedesc lipsa de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Clubs din 7 oct 2006 01:57 de ExoticDream
Ai facut foarte bine ca ai zis, se pare ca trebuie sa ma repet: acesta NU este un site dedicat userilor din Bucuresti (unii moderatori au lipsit la lectia asta), oricine isi poate exprima parerea, indiferent de localitatea in care isi face veacul ...
Re: Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 5 oct 2006 21:29 de Nekunoskuta
Daca tu vei fi langa ea sa o duci pe o cale "mai dreapta" nu se va schimba. Oricum, sansele sunt cam 50% sa se schimbe, depinde mult de ea, de cum gandesti si cum priveste viata, nu de anturaj. Daca ei ii spun sa se arunce in cap ea o va face daca nu ...
Re: vreau sa ii ofer partenerei sex oral... din 5 oct 2006 15:41 de valentine
Nu trebuie sa ii spui...
Pur si simplu faci un preludiu mai lung ca sa o incinti bine rau de tot,si de la burta,cobori cu sarutarile pe coapse si de acolo inaintezi usor usor spre vagin:rolleyes:
Re: Re: NOU din 4 oct 2006 17:47 de levi82
Si eu vreau o discutie fata in fata dar... nu prea am ocazia. Nu ne mai vedem decat pe la facultate. Ieri am fost la serviciul de garda toata ziua si am rugat-o sa vina sa stea un pic cu mine dupa ce termina orele, dar mi-a trimis mesaj ca ...
Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza?? din 4 oct 2006 00:37 de mya
vezi sa nu-mi lasi vanatai de la atata "gravitate" ... destul de lipsit de ratzionament modul tau de a gandi, insa, fara de-astia ca tine nu s-ar face distinctzia intre om istetz, perspicace, si om cu o mentalitate lenta, greoaie. in fine ... ...
Re: Re: Baieti, sunteti invidiosi pe negri pentru din 4 oct 2006 00:28 de MARYN_POWER
Negri sunt lasati pe lume pentru negrese asa ca luativa gandul nesatulelor si multumitiva cu ce aveti ca doar nu vati nascut pe 30 cm as vea sa o cunosc pe Dazza moarta dupa marimi deastea ca si eu am 23 cm sa vad ce mai face in a mea cat poate sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza?? din 3 oct 2006 21:42 de carrie
pentru ca multa vreme in istorie, si uneori chiar si in zilele noastre, cautarea placerii de catre femeie era vazuta ca un lucru condamnabil, diavolesc chiar in unele perioade, anormal, curvesc, nepotrivit cu o "doamna"... e chestia ca femeia inca ...
Re: nustiu HELPPPP!!!!!!!! din 30 sep 2006 23:14 de mya
daca este compatibilitate intre voi,atractzie din toate punctele de vedere, nu ar reprezenta o dificultate foarte mare faptul ca este de o alta nationalitate. dar trebuie sa te informezi ce inseamna a avea o relatzie cu un tip care nu are ...
Re: Teorie..... din 29 sep 2006 19:58 de sweetgirl1
Nu sunt de acord. Sa incep o relatie gandindu-ma ca se va termina este mult prea pesimist...nu stiu.daca se incepe o relatie cu ideea asta nici nu o sa putem sa ne dam silinta sa mearga bine, sa incercam se rezolvam problemele de care ne vom lovi ...
Re: A fi sau nu materialist/a intr-o relatie din 29 sep 2006 19:27 de sweetgirl1
Atata timp cat exista respect, iubire, incredere, intelegere, comunicare nu ma intereseaza nici ce lucreaza, nici cati bani are.Eu vad asa problema: cu bani se poate rezolva, muncim amandoi mai mult, poate ne cautam altceva mai bine platit...sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: A fi sau nu materialist/a intr din 29 sep 2006 16:55 de carrie
nu ma uit la bani, ma uit daca persoana respectiva mi se pare ok si daca ma atrage. nu imi surade ideea de avea o relatie cu o persoana cu situatie financiara vadit mai buna decat a mea, nu vreau sa fiu datoare nimanui.
dar totusi, pentru cei pe ...
Re: Re: Re: Re: A fi sau nu materialist/a intr-o r din 29 sep 2006 05:17 de valentine
Ma referam la relatii trecatoare nu stabile...:D
Re: Re: Re: A fi sau nu materialist/a intr-o relat din 29 sep 2006 02:04 de DarkAngel
Hai sa vedem cat de misto poate fi.. sa presupunem ca cunosti o tipa care arata bine are si bani (pt ca taicasu cine stie cu ce se ocupa-- neesentia)Dar nu are pic de personalitate nu are valori morale nu are principii aaa da si mai are un efect din ...
Re: Re: Sunteti de acord cu sexul oral? din 28 sep 2006 16:48 de levi82
Imi aduc aminte de un prieten si problema lui existentiala: daca prietena lui ii face sex oral, cum sa o mai sarute dupa aia?? LOL.
Adica daca ti-e scarba de propriul corp, lu altu sa nu-i fie?
Sexul oral nu consider ca ar fi vital intr-o relatie, ...
Pagina 735 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |