Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaz din 28 sep 2006 14:16 de ExoticDream
A folosi matematica in exprimarea sentimentelor, gandurilor, ideilor, viselor este..... FASCINANT! I love it! Cred ca limbajul ecuatiilor diferentiale si al integralelor se potriveste foarte bine si in momentele fierbinti! Give it a try!!! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul din 28 sep 2006 13:40 de verdiuc
Exotic,daca esti baiat,spune-ne tuturor.Tu nu vei stii niciodata cum este.Daca toti baietii de pe site iti spun ca o fata care te atrage doar fizic te face sa ai orgasm mai repede,de ce nu ii crezi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul din 28 sep 2006 12:50 de levi82
OMG!!! :wacko: Pe romaneste pls!!! Mi-e clar acuma de ce am ajuns la o facultate care nu are treaba cu matematica :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul din 28 sep 2006 12:13 de Pasaroi_Cuminte
nope.It's gonna be a nightmare .
s->0 papa sentimente=>papa excitatie => o noapte care tinde la calandele grecesti ( t-> infinit daca se aplica limita.Un timp care tinde la infinit insemana niciodata.In matematica infinit reprezinta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul din 28 sep 2006 10:32 de levi82
jdiuu.. si mie nu-mi place matematica...:blink:
Este mult mai variabila treaba.
Sa presupunem doar asa: aventura de o noapte, gagica experimentata, stie ce trebuie sa faca si se misca mai ca in cele mai erotice vise. El nu prea are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul din 28 sep 2006 04:20 de DarkAngel
Daca s tinde spre 0 .... It`s going to be a loooong night....:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul din 28 sep 2006 02:18 de ExoticDream
Tu nu intelegi ca excitatia este direct proportionala cu cantitatea de sentimente dintre cei doi, iar timpul pana la orgasm invers proportional cu excitatia? Hai sa "matematizam" un pic problema:
Facem urmatoarele notatii:
t - timpul de la ...
Re: Sunteti de acord cu sexul oral? din 28 sep 2006 02:06 de ExoticDream
Daca in viata unui cuplu sexul (sa-i zicem "obisnuit") este necesar, adica este ceva care trebuie musai sa existe, varianta orala ramane la latitudinea partenerilor. Sunt cupluri care se simt bine si in absenta sexului oral (sa le numim "de moda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin din 27 sep 2006 00:43 de carrie
iti cam dau dreptate. cu deosebirea ca nici pentru fete dezvirginarea nu trebuie sa vina cu alai si alea-alea. problemele psihice si le cam fac singure. ce probleme de frustrare? fals! filozofia sexuala a barbatilor, cand nu e exagerata, este ...
Re: Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 26 sep 2006 18:50 de ExoticDream
Eu nu chiar anapoda, dar invartindu-se undeva in plaja 33-45. Acum catva timp as fi optat pentru pastile inca de la inceputul vietii sexuale, acum ma mai gandesc, nu stiu daca reprezinta solutia ideala...., as prefera ceva mai... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: books din 26 sep 2006 18:40 de ExoticDream
Eheeeeee, e tare complicata chestia asta cu cititul din carte...., cam multe randuri unul dupa altul, poze nu prea, trebuie sa dai si pagina....., sa tii minte care cine e..... Neeeeeeee, e mai mura-n gura pe cablu!
:p:D:lol:
Re: Teorie..... din 26 sep 2006 17:41 de mya
in fiecare din nou intr-o mai mica sau mai mare masura se ascunde un dracushor. nu-mi dau seama ce te face pe tine sa crezi ca intr-o relatzie totul ar merge pe principiul: am numai calitatzi, sunt perfect, nu am defecte. compatibilitatea de 100% ...
Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 26 sep 2006 15:56 de dazza
Eu am un ciclu menstrual f anapoda...ba e la 24 de zile...ba la 29 ...si cel mai rau la 36.:ermm:
Inceperea vietii sexuale nu m`a ajutat in sensul asta...doar ca am observat ca nu mai am dureri in timpul menstruatiei de cand mi`am inceput ...
Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la din 26 sep 2006 12:15 de LonelyGirl
Depinde de atitudine.daca tu vrei neaparat sa te gandesti la aia "n" normal ca iti faci rau.Daca ii ignori se schimba situatia.
SI ca tot ati zis de voi..oare in cazul fetelor nu e acelasi lucru?Sa stim ca v-ati culcat cu atatea, noi suntem ...
Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 a din 26 sep 2006 08:44 de Pasaroi_Cuminte
insa gandul ca ea a mai facut dragoste/sex de nu stiu cate ori, cu alti n barbati (unde n poate fi chiar 1), este... dureros, ti se insurubeaza undeva in minte si nu am idee ce ai putea face ca sa scapi de el, este un fel de gelozie retroactiva un ...
Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani? din 26 sep 2006 03:30 de ExoticDream
Nu sunt chiar atat de rare, eu am facut un sondaj printre cunostintele mele de genul feminin si aproape toate ar fi preferat sa inceapa cu un baiat virgin. Stiu care este ideea: unele fete serioase (nu majoritatea) prefera ca primul partener sa ...
Re: nashpa din 26 sep 2006 02:04 de ExoticDream
Avem parerea ca trebuie sa se duca la doctor pentru ca probabil are fimoza, nu intelegem de ce acest subiect ti se pare penibil, suntem aici exact pentru sfaturi si indrumari privind probleme de acest fel!
Ia mai terminati cu teribilismele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 sep 2006 03:01 de ExoticDream
YEEEEES, keep up the good work! Versurile au si unele influente eminesciene, elemente romantice, figuri de stil, iubita se va topi auzindu-te cum le reciti!!!
A propos, merge si rima alba, nu trebuie sa fortezi nici ritmul, el urmeaza doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand sa-i spui din 23 sep 2006 03:58 de DarkAngel
Good point!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand sa-i spui din 23 sep 2006 02:39 de LonelyGirl
Cred ca trebuie sa zici atunci cand vine momentul..si cu siguranta vei stii cand e momentul potrivit.Nu ne putem lua dupa anumite "conditii".
Ar trebui ca macar la capitolul dragoste/iubire sa renuntam la "conditii":ok:
Pagina 736 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |