Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida met

din 28 ian 2006 01:51 de Bozgoru

1.75 si 65 kg?... pai ce cacat ii mai trebuie ingrasare?... e foarte bine.. nu stii ca greutatea la baieti trebuie sa fie cu 10 kg mai mica ca inaltimea? 1,75...65 kg... 1,85 ...75 kg?... deci arividercii

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 ian 2006 01:02 de sweetgirl1

Ieri discutam cu niste prietene exact despre asta si eu sunt de aceasi parere cu exotic...daca ma iubeste, este inteligent...si nu trebuie sa fie neaparat frumos...trebuie sa aiba acela "ceva" care sa ma atraga este mai bine decat ...

Re: Re: Re: Moderatorii nostri!!!!!!

din 27 ian 2006 23:57 de valentine

Ok...am inteles ca era "a joke", dar nu ii inteleg rostul,sensul,obiectivul si ideea de la care pleaca:ermm::unsure::mellow:

Re: Re: Moderatorii nostri!!!!!!

din 27 ian 2006 23:08 de David21

Faza era, sa mergi maine la cel mai apropiat chiosc de prin zona si sa intrebi,: aveti umor? imi trebuie un vagon, nu,din acela negru imi trebuie ca de ala duc lipsa!!!! :-`:-`):(

Re: Re: Re: Re: HHHHEEEELLLLLPPPP!!!!!

din 27 ian 2006 21:43 de David21

Bai leguma, tu ai urgenta nevoie de un nosejob ca iti intra pe unde nu trebuie!!!

Re: Trezirea

din 26 ian 2006 20:08 de Grety

"Vrei sa faci schimbari majore in ce te priveste, dar nu stii de unde sa incepi? Esti pregatit sa te trezesti si sa faci ceva concret pentru a avea o viata mai buna, dar ti se pare ca ar dura o vesnicie sa iti indeplinesti acest vis? Ei ...

din 26 ian 2006 17:07 de David21

Ce vorbesti ma?:blink::blink: oricat ar fi de avute tot le mai trebuie,de bani si de sex nu le satura nici draquO:):-`

din 25 ian 2006 10:28 de LonelyGirl

Aici trebuie sa te contrazic.Exoticva e mai mult decat ok la capitolul asta.:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 02:56 de ExoticDream

Hmmmm..... stau in cumpana: sa ma duc sa fac sex de placere, sa nu ma duc...... dar, daca nu ma duc, de unde voi sti ca n-am pierdut elixirul universului??? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 02:53 de ExoticDream

Si ce propui cetatenilor-useri impricinati: sa purceada la incercat sexul in absenta persoanei iubite, pardon, cu alte persoane fata de care nu au sentimente de iubire, doar ca sa-si poata confirma opinia? In general, acei useri nu afirma ca a ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare!

din 25 ian 2006 02:35 de nemesis

Hmmm... Pe acest site este incetatenit un apodictic curent de opinie, livrat cu o oarecare emfaza de catre cetatenii-useri, conform caruia "a face sex" este un "lucru rau", este ceva ce nu-ti poate produce placere decat daca ...

Re: AJUTOR!VA ROG MULT RASPUNDETI!!!

din 25 ian 2006 02:25 de nemesis

Bla, bla, bla... Citeste prospectul si JUDECA! Pana la sfarsitul tratamentului! Duhhh!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-

din 25 ian 2006 01:53 de ExoticDream

Tu ai o mentalitate influentata de modul in care era privita sexualitatea in Israelul antic, unde femeia era considerata ca fiind cea care aducea necazuri din punct de vedere sexual si deseori acuzata de coruperea barbatului (Eva este cea care ...

Re: Re: Re: AJUTOR!VA ROG MULT RASPUNDETI!!!

din 24 ian 2006 19:58 de pionul

In mod normal, nu ai voie sa intretii relatii sexuale atata timp cat dureaza tratamentul. Asta inseamna toate cele 2-3 luni cat iei ovule. Daca o faci s-ar putea sa o iei de la capat cu tratamentul si e pacat. Nu stiu ce ovule iei, pentru ca nu ...

AJUTOR!VA ROG MULT RASPUNDETI!!!

din 24 ian 2006 18:12 de una fata

va rog mult sa`mi raspundeti si mie...cat mai multi(e)persoane care au trecut prin ce va voi spune is stiu sigur..So: am de urmat un tratament cu ovule.Doctora mi-a zis sa fac 2-3 cure...adica 10 ovule in fiecare luna dupa fiecare ciclu ...

Re: Intrebare!

din 24 ian 2006 14:39 de ExoticDream

De ce? Esti impotriva acestui stil de sex? Oricum, asa ceva nu poate fi impus, nici chiar de catre cineva care te iubeste, trebuie sa simti tu ca vrei sa faci. Poti totusi sa incerci, apoi sa te pronunti. ;););)

Re: Re: Intrebare!

din 24 ian 2006 12:43 de Nekunoskuta

Daca nu vrei nu faci si gata. Nu trebuie sa o faci de dragul ei. Bineinteles ca poti incerca si apoi sa decizi daca iti place sau nu dar hotararea o iei tu.

Bine zis....

din 24 ian 2006 09:28 de DinCluj

:ok::ok::ok:CORECT raspuns, nu stiu de ce unii viseaza la mai mult decat pot duce????:huh::huh::huh:Ce, numai cu una nu poti face, ce crezi ca poti face cu 2 sau mai multe??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat

din 23 ian 2006 23:13 de nico

nu stiu ce sa zic...la virgine cred ca depinde f mult starea psihica si cum spui tu daca este in compania barbatului iubit,dar asta nu inseamna ca e mai usor de excitat ca o fata care si-a inceput viata sexuala.cred ca una experimentata e mai ...

Re: Re: unde sa merg?

din 23 ian 2006 22:35 de gandac de Cr

mi se pare la fel de normal ca si tie cac trebuie sa merg la medic, dar intrebarea era la ce fel de medic ;)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 810 din 1098
«   1 ... 807   808   809   810   811   812   813 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare