Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 19 ian 2006 19:04 de ExoticDream
Mi-este tare teama ca privim problema din unghiuri diferite! Nu privesti din perspectiva cui trebuie! Exista persoane care nu ar renunta, chiar daca ar parea ca fac asta, pentru ele sentimentele nu mor chiar daca....
:heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin din 19 ian 2006 18:02 de nico
da.de 5 ani..nu mai conteaza...cand a vazut ca nu vreau sa o fac,mi-a zis ca nu sunt mai speciala si ca ce ma dau asa mare ca oricum suntem toate niste pizde..scuzati expresia..m-am indragostit de cine nu trebuie..sper sa ma pot indragosti din nou si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 19 ian 2006 16:54 de ExoticDream
Poate, dar uneori acest proces iti ia ani si ani...
Nu cred, exista oameni pentru care conteaza mult mai mult ceea ce se ascunde dincolo de chipul/trupul cuiva, uitarea nu are legatura cu distanta.
Exista o limita pana la care poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asasini sentimenta din 19 ian 2006 16:38 de ExoticDream
Ea vorbea de indragosteli, nu de iubiri, acelea (indragostelile) trec rapid, este adevarat, si asta pentru ca nu se bazeaza decat pe simpla atractie de moment.
;););)
Re: Re: Asasini sentimentali...? din 19 ian 2006 16:36 de ExoticDream
Daca vorbim despre o iubire nepotrivita, a carei prelungire nu ar aduce decat noi si noi dezamagiri, atunci nu ai incotro, trebuie sa o ucizi, altfel risti sa te ucida ea pe tine si e pacat pentru ca nu merita!
Daca insa iubirea aceea este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2006 15:10 de oona
in primul rand, daca nu vreau sa fiu cu cineva anume, pot sa gasesc mii de scuze.
pe de alta parte, chiar ma gandesc sa vorbim si despre fostii, ca sa stiu cum stau. sigur fara detalii scabroase, dar e CLAR, trebuie discutata problema.
da, l-as ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2006 01:56 de ExoticDream
Demonstreaza-mi! Care sunt 20 din cele 100 de motive pentru care doi indivizi s-ar saruta in absenta sentimentelor?
:o:o:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2006 01:54 de spleen
daca intr-adevar te vei gindi vei realiza ca am dreptate. sunt 100 de motive pentru care ar putea exista un sarut fara sentimente. gindeste-te ca sarutul e prima reduta care trebuie cucerita de baiat pentru a face sex cu o fata, asta ar fi una din ...
Re: Re: De unde stii ca te iubeste? din 19 ian 2006 01:05 de spleen
absolut de acord. chiar ma irita ghidurile acestea.
Re: Re: De unde stii ca te iubeste? din 19 ian 2006 01:01 de spleen
absolut de acord. chiar ma irita ghidurile acestea.
Re: Re: Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii p din 19 ian 2006 00:42 de ExoticDream
Asa este, te temi ca ai putea suferi din nou, nu neaparat pentru ca noul partener ar fi la fel de rau sau mai rau decat ceilalti, ci si poate pentru ca tu nu ai fi indeajuns de buna pentru el (mai exista si astfel de situatii), plus ca, de la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 ian 2006 17:13 de ExoticDream
Chiar daca nu o spune, tu te gandesti ca o gandeste si asta te scoate din papuci! Oare se poate el detasa de tot trecutul cand este cu tine?!?
Ce-ar fi sa-i intrebam pe baieti ce e in mintea lor la a doua virgina?!?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 ian 2006 17:09 de oona
si un lucru de maxim prost gust mi se pare ca la a doua virgina sa-i spuna, stii stai ca atunci cu Maricica (prima) m-am documentat, si trebuie sa fie asa si pe dincolo.:x:x:x:x:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat din 18 ian 2006 16:49 de oona
mie daca partenerul meu mi-ar spune ca in viata lui a existat o singura virgina, cu care ar fi avut o relatie de mai putin de 1-2 ani, l-as sictiri si m-as si desparti. nu mai vorbesc de 3-4, ca deja mi se pare o chestie scarboasa. mie nu-mi plac ...
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 18 ian 2006 16:16 de petronela
Nu cred ca trebuie sa te sperii.Toate problemele se pot rezolva.Eu am luat novynette timp de 6 luni si apoi le-am intrerupt pt.ca asa am fost sfatuita de medicul meu ginecolog.M-am simtit foarte bine de la ele.La inceput am avut usoare dureri de ...
Re: Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang din 18 ian 2006 15:05 de miky
In ultima perioada am auzit destul de des ca intr-adevar dupa o anumita varsta , dezamagirile te ucid mai mult, iar sansa de a iubi din nou e destul de mica sau daca se intampla trebuie rabdare din ambele parti.
In cazul tau pot sa zic ca ai ...
Re: De unde stii ca te iubeste? din 18 ian 2006 14:07 de LonelyGirl
Nu cred ca ai nevoie de vreun ghid.trebuie doar sa ai acel feeling...sa simti ca te iubeste...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali.. din 18 ian 2006 14:01 de LonelyGirl
Aici trebuie sa te contrazic.Sunt5 perosne care au nevoie de o perioada lunga de timp(poate fi vorba chiar de ani) pentru a uita o iubire.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 18 ian 2006 11:39 de oona
daca a ramas in urma mea, la capitolul parteneri (ceea ce va fi putin probabil), sa recupereze. dar cu siguranta eu voi recupera fie inainte, fie dupa, ca sa fim pe picor de egalitate, si nimeni sa nu poata critica pe nimeni. daca eu am avut doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 18 ian 2006 09:22 de oona
cu siguranta, poti sa treci peste sentimente, oricat de profunde ar fi ele.
daca e vorba de departare, iubirea moare foarte usor, pt ca nu poti sa traiesti din inchipuiri, ochii care nu se vad, se uita.
daca a fost vorba de cearta, e greu sa uiti ...
Pagina 813 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |