Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral? din 8 feb 2006 12:55 de Nekunoskuta
Cel mai bine ar fi sa o intrebi. Cand vrei sa-i faci tu oral si ea nu te lasa o intrebi de ce si trebuie sa-ti raspunda.
Re: Sex sau iubire? Amandoua?!? din 8 feb 2006 11:45 de pionul
Mai, cred ca atunci cand faci dragoste, trairile sunt mult mai intense... simti altfel decat daca ai face sex. Esti mult mai receptiv la atingerile partenerului. In plus, daca iubesti inseamna ca esti atras/a si de fizicul celuilalt, asta pe ...
Re: Re: o problema din 8 feb 2006 11:10 de Shaky
Pai si daca testul iese pozitiv, se ajunge la avort. Habar nu am unde sa ma duc shi nici sa nu afle parintii.
M-am indragostit de profesorul meu! din 7 feb 2006 23:14 de blanytza
am avut o relatie cu un profesor la inceputul liceului! inceputul relatiei noastre a fost neasteptat!(la discoteca la balul bobocilor). apoi totul a mers ok, am avut si relatii, mi-a spus ca simte ceva special pentru mine... eram super fericita (el ...
Re: Re: Diferenta de varsta din 7 feb 2006 22:20 de blanytza
nu trebuie sa fii asa de radical cu biata fata!! puteai sa o zici altcumva, k totusi ai dreptate!
Re: o problema din 7 feb 2006 22:09 de blanytza
parerea mea k trebuie sa ii faci un test de sarcina!! nu mai merge cu daca aia, daca ailalta ce se intampla!! asa ca vezi asta, k e cea mai buna solutie! si cea mai sigura de a sti! :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns din 7 feb 2006 16:50 de x
eu nu m-am ofticat ci pur si simplu am facut misto de tine. acum nu are rost sa-ti explic ca din punct de vedere sexual o duc foarte bine, deoarece oricum vei intelege prostii de genul "m-am ofticat, cine se scuza se acuza etc etc" care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 7 feb 2006 14:56 de nico
baieti ce inseamna sa fii versata?:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns din 7 feb 2006 14:46 de David21
Esti dusa,......rau de tot...O:)O:):-`:-`
Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 7 feb 2006 11:15 de Nekunoskuta
Nu-ti poate spune nimeni de pe un forum daca esti sau nu slaba. Trebuie sa te vada cineva ca sa afirme asta. Este irelevant ce inaltime si cate kg ai.
Lumea iti zice ca esti slaba? Nu gasesti haine pe masura ta pentru ca toate iti sunt mari? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un raspuns sin din 7 feb 2006 11:07 de Nekunoskuta
Acum folosesc pluralul si ca sa-ti explic si de ce ma refer si la x si la Daaaaaaa...vid21: V-ati ofticat rau de nu v-ati putut abtine de la un raspuns, nu?
Apropo...trebuie sa folosesc logica pe aici??:blink:Ciudat, am vazut ca merge cu ...
Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 7 feb 2006 00:43 de dana
Am o intrebare..Am cam1.68m si 46 kg..is prea slaba?:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia sexuala din 6 feb 2006 18:21 de Nekunoskuta
Nevoie de diversitate exista mereu dar trebuie satisfacuta in cadrul cuplului. Daca vreau bomboane sa-mi aduca el, nu ma duc sa-mi dea altul. Asa ca...nu stiu ce sentimente are fata aia pentru tine dar iubire nu e.
Daca a facut asa e posibil ...
Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex din 6 feb 2006 14:34 de ExoticDream
Cred ca pentru a te descurca in astfel de situatii trebuie sa filtrezi ceea ce ai citit si ceea ce ai invatat din experienta altora prin prisma personalitatii proprii, retinand ceea ce ti se potriveste si "condimentand" cu un pic de ...
Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex din 6 feb 2006 13:11 de David21
Bla bla bla......eshti plictisitoare, si ma intreb daca te mai poti suporta!:blink::-`:-`
Re: Re: Re: problema care tine de sex din 6 feb 2006 12:09 de LonelyGirl
Auzi!Nu trebuie sa ai experienta ca sa analizezi asa ceva.Si apoi cel mai bine e sa inveti din experientele altora.Asta face un om inteligent.;)
Re: Re: Re: Re: problema care tine de sex din 5 feb 2006 17:05 de Bozgoru
Inainte sa incepi sa ai o relatie sexuala cu partenerul stabil..trebuie sa te gandesti la mai multe inainte...implicit..daca aveti un loc al vostru unde sa o faceti...fara sa fiti stresati de nimeni..asta e o problema foarte mare... pentru ca in ...
Re: Re: Re: Re: Cat de importanta este intalnirea? din 5 feb 2006 01:57 de ExoticDream
Si eu tot din experienta iti vorbeam. Este adevarat, in relatia OK nu am avut parte niciodata de cuvinte grele, de jigniri pe care sa le tinem minte o viata, au existat mici neintelegeri, dar adoptasem un fel de regula: in clipa in care se crea o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2006 16:19 de Nekunoskuta
Pacat ca nu-ti poti folosi doar 4 muschi si trebuie sa faci fitness ca sa-l injuri:D
Re: Re: problema care tine de sex din 4 feb 2006 16:09 de chris
Ai dreptate..dar in privinta comunicarii ..cred ca am plictisit-o de cate ori i-am zis ..sa fie mai deschisa cu mine..ca doar ce draq suntem impreuna .nu? Dar parca nu ii intra in bila aia ):(
Pagina 807 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |