Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fet din 6 ian 2006 11:04 de DinCluj
Din pacate cam asa e, dar ca sa fiu echilibrat si sa impac capra cu varza (nu de dragul showlui). Eu cred in prietenii adevarate, dintre sexe opuse, dar...nu la toata lumea e asa...Trebuie sa fim realisti si sa spunem pe fata ca mai exista si ...
Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 6 ian 2006 10:22 de ciupsie
stau si ma gandesc..as putea sa fac ceva cu vre.un amic de.al meu?si nu reusesc !deloc!poate din cauza k amicii mei ii stiu d cand am 3 ani.si sunt toti pprietenii fratelui meu mai mare. e d fapt k si cum as avea mai multi frati mari.desi trebuie sa ...
Intrebare din 6 ian 2006 10:14 de Elena
Buna ziua!Imi puteti spune va rog daca stiti cam la cate saptamani dupa un avort trebuie sa vina urmatoarea menstruatie?Cam dupa o luna?Stiu ca depinde si de organism dar asa cu aproximatie?Multumesc!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lista de anticonceptio din 6 ian 2006 09:55 de ciupsie
vezi sa fie ultramicrodozate..nu diane35 sau ceva d genul.d la anticonceptionale nu faci cancer la san ..ci doar avanseaza cancerul.adik oricum ai fi facut..cu sau fara numai k peste cativa ani.si este inuman sa ii 7 ani anticonceptionale..nu le.a ...
Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate p din 6 ian 2006 02:46 de ExoticDream
Ca bine zici tu, fata draga! Ai dreptate in privinta multor baieti.... Numeroase fete sunt inzestrate de la mama natura cu sensibilitate exagerata, cand iubesc o fac din tot sufletul, adesea sunt prea orbite de sentiment (adica fraiere) ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ti-ar plac din 5 ian 2006 21:47 de Marius
Despre dericire:
Momentele de fericire trebuie sa fie rare si scurte altfel s-ar banaliza. De fapt, momentele de fericire maxima sunt atat de putine in viata incat ar putea fi numarate pe degete.
Imaginati-va ca traiti o zi perfecta: nu aveti nici ...
Re: Re: Re: cat costa un avort? (serios) din 5 ian 2006 14:11 de Mony
mah uite cum sta treaba...pe langa faptul ca tipa a intreabat cat costa un avort, poate nu era pt ea in primul rand...voi v-ati apucat cu predici si cu filmuletze "strigatul mut" ??? Mai reveniti la realitate un pic chiar nu va dati seama ...
Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate p din 5 ian 2006 14:05 de De la CLUJ
Mi se pare o utopie sa te tot joci cu unul sau altul, ca fetele sunt puse pe razbunare din cauza ac au avut un esec in viata sentimentala si orce baiat care incearca sa le abordeze e o "tinta sigura". Isi folosesc mrejele pentru a-i ...
Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate parte din 5 ian 2006 12:08 de oona
eu nu am facut niciodata eforturi pt nimeni. de ce? pt ca fetele fac in general eforturi, iar baietilor nici nu le pasa. asa ca trebuie sa existe oona, care sa ii trateze la fel.
si sa stiti, fetelor, ca barbatii nu iubesc pe nimeni, decat pe ei ...
Re: Un fel de poll despre sanse acordate parteneru din 5 ian 2006 03:35 de LonelyGirl
Am luptat pana in panzele albe, I-am iertat totul, as fi asteptat oricat, i-am acordat n sanse si m-am umilit in fata lui si tot singura am ramas.Asa ca nu cred ca e necesara o lupta apriga, n sanse si altele.Trebuie doar sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ti-ar place....? din 5 ian 2006 02:55 de ExoticDream
Sunt de acord ca dorinta de nou, de mai mult, este valabila in aproape tot ce faci, dar in cazul particular al iubirii ma gandeam ca ea se poate implini construind lucruri noi alaturi de un partener "vechi", evident cu conditia ca omul ...
Re: Re: Re: Re: Re: ti-ar place....? din 5 ian 2006 01:05 de ExoticDream
Ai perfecta dreptate! Pe cat de fascinant ne-am simtit candva, pe atat de cumplit este pretul platit dupa aceea, iar acceptarea unor surogate practic imposibila.
Nu-ti trage doua palme, stii bine ca nu ar ajunge, cred ca ne-ar trebui un ...
Re: Re: Re: Re: ti-ar place....? din 4 ian 2006 21:07 de sabba
Este foarte greu sa te multumesti cu mai putin atunci cand ai un termen de comparatie "foarte greu de egalat"!
Atunci cand cunosti ce inseamna sa fii cu adevarat fericit este foarte greu sa accepti ulterior ceva mai diluat!
Cred, ca ...
Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 4 ian 2006 11:56 de freya84
Re: Am o problema din 4 ian 2006 02:46 de ExoticDream
Ciudata situatia ta.... Daca prietena ta ar fi rece si dupa ce ajungeti in pat, as inclina sa cred ca e vorba de frigiditate sau ca nu stii tu cum sa o satisfaci, dar.... se pare ca fata stie cum sa se faca dorita, tu esti multumit, ea insa nu. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara placere din 4 ian 2006 02:36 de andreeea
Ai dreptate... Merci pt sfaturi! Am incercat multe, dar nu le`am incercat pe toate. Adevarul e ca in ultimul timp nici nu mai cautam placerea,vroiam doar sa termine el si sa facem altceva..
Re: Re: Re: Re: Re: fara placere din 4 ian 2006 02:14 de Arrest
Deci sunt mii de metode de a face o persoana sa se simta bine ... altele mai mici altele mai mari ..
depinde si de mentalitatea ta... de firea ta..poate ca esti mai sensibila .. poate ca esti mai sentimentala.. poate ca esti mai dura..poate ca vrei ...
fara placere din 4 ian 2006 01:28 de andreeea
Am 18 ani.Mi-am inceput viata sexuala acum 6 luni.Am facut-o cu un singur baiat(prietenul meu de 2 ani),de fiecare data a incercat sa ma faca sa ma simt bine dar niciodata nu am simtit nici un fel de placere(dar nici neplacere) si o facem destul de ...
Re: Re: Re: marirea sanilor din 4 ian 2006 00:57 de andreeea
Chestia asta cu masajul chiar functioneaza??Nu prea imi vine sa cred,dar suna interesant.Vreau detalii.
Re: despre.. din 4 ian 2006 00:55 de aafection
Draga mea, nu vreau sa te judec dar nici sa te incurajez.Am 18 ani si trebuie sa recunosc ca m-am masturbat si eu o data,mai de mult.Nu stiu daca tu ai abesrvat acest lucru dar sincer acum mai esti tu cea din-nainte se faci asta?Dupa parerea mea ...
Pagina 819 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |