Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 10 ian 2006 08:57 de DiMaX

Pe mine care ma vrea.Sunt baiat cuminte:D Nam experientza mare in domeniu.Dar macar stiu ce simt cand imi place o fata:love::love:

Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 10 ian 2006 01:54 de bebelushyka

DA mie mi`a curs si prima si a doua ouara:-`

Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 10 ian 2006 01:44 de Bozgoru

sangeeeeeeee!! vreau sa stiu de sange!! nu de tevi in piscina!! trebuie sa curga ? ori nu?

Eliade si prietenia

din 10 ian 2006 01:44 de ExoticDream

Exercitiu de interpretare: ce parere aveti despre textul urmator? [b]Despre prietenie[/b] [i]Mircea Eliade[/i] Se spune ca a fi sincer inseamna a nu ascunde nimic celuilalt, a te deschide tot. Este exact, dar criteriul acestei sinceritati il ...

Re: Re: Re: Numaratoare pentru baieti (barbati)!

din 10 ian 2006 01:28 de ExoticDream

10 iubiri sunt cam multe, chiar si pentru o viata de om, partea proasta este ca multi confunda iubirea cu atractia fizica si ajung sa numere rapid 5-6 "iubiri" pana la 19-20 de ani! O iubire nu poate dura cateva saptamani, sa fim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa

din 10 ian 2006 01:02 de Bozgoru

Femeile sunt cam agramate in general.. cam stupide... cam asa.. fara creier.. asa ca nu trebuie sa-ti fie frica.. gandeste-te ca tu le esti superior.. si gata.. te-ai scos cu o panarama ! :) bafta multa..

Re: Re: Re: nu prea stiu

din 10 ian 2006 01:00 de lupulnebun

Postinor 2, dupa fiecare masa! :lol::lol::lol:

Re: Re: nu prea stiu

din 10 ian 2006 00:58 de ExoticDream

Las-o in pace, mai, n-ai citit ca a luat Postinor pentru orice eventualitate? Nu-i mai trebuie untura de porc! P.S. Alooooo, fata in cauza, citeste cu atentie prospectul de la Postinor, nu se ia de fiecare data cand faci sex, ci de cel mult ...

Re: Re: Re: Re: ma doare!

din 10 ian 2006 00:47 de lupulnebun

Si ca sa fii mai sigura, astupa-ti toate gaurile. :D:D:D

Re: Re: Re: ma doare!

din 10 ian 2006 00:45 de Bozgoru

Trebuie sa astupi gaura..pana nu e prea tarziu.. ca o sa ti-o tragi intr-una dupa aia.. si vai si amar de lume...

Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 10 ian 2006 00:39 de ExoticDream

Da, dar numai partea aceea in care zici ca baietii virgini sunt buni, nu si continuarea ca nu trebuie scapat nici unul, acum n-o sa strangem astfel de "trofee" doar pe considerentul ca n-au apucat sa fac sex! Poate sa tipe toata ...

Re: Re: Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 10 ian 2006 00:22 de ExoticDream

Nu cred ca e normal ca partenerii sa aiba astfel de secrete pana in "clipa adevarului". Daca este o relatie serioasa, cu sentimente la baza, nu te arunci in pat din prima saptamana, pana se ajunge acolo ai timp destul sa vorbesti cu ...

Re: Re: Este virgina?:-) sau NU?:((

din 10 ian 2006 00:02 de DayLight

Da... Asta e o problema care va macina pe marea voastra majoritate... Ce va zice cand va afla ca nu sunt virgina... In general nu e nici o problema, daca prietenul/iubitul a fost informat in prealabil(nu sugerez faptul ca ar trebui sa umblati ...

Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 9 ian 2006 20:31 de DiMaX

Nu stiu ce sa zic! E o responsabilitate mare.Trebuie sa stii ce faci sa sa fii sigur ca ceea ce faci este bine.Nu numai eu vreau sa ma simt bine si din moment ce ea e incepatoare trebeuie sa incerc sai deschid drumul intr-un mod placut.:love:Cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 9 ian 2006 14:21 de ExoticDream

"Frumosule", abia ai venit de la clinica particulara si ne dai noua lectii?!? Noi am invatat sa ne protejam.... de tot ce trebuie! :x:x:x

Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 9 ian 2006 14:11 de ExoticDream

Asta depinde de ce fel de baiat ai langa tine, daca nu poti avea incredere in cuvantul lui, ma tem ca relatia este pe nisipuri miscatoare! In conditii normale, da, cred ca va fi sincer. Ce-ar fi sa intrebam baietii de pe forum? [b]Hei, ...

Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 9 ian 2006 13:05 de sweetgirl1

O chestie nu inteleg...de ce trebuie sa intereseze atat de mult trecutul...ei traiesc in trecut???sau traiesc prezentul si viitorul???SI reputatia iar este o chestie fara sens...petnru ca unele comentari pot fi facut din invidie, ura s.a.m.d.Nu ...

Re: Re: Re: Re: Care e mai infidel(a)?barbatul sau

din 9 ian 2006 00:27 de ExoticDream

Toata stima si respectul (tau) pentru okidoki, dar ma tem ca incep sa se vada consecintele faptului ca nu mai treci pe la facultate.... 99,9999999999999+ 0,001 ----------------- 100,0009999999999 (%) Dupa calculul asta dificil, am o ...

Re: o mika kuriozitate,...

din 9 ian 2006 00:18 de ExoticDream

Ti-am explicat ca, pentru a avea o poza in dreptul utilizatorului, trebuie ca adminul sa primeasca de la tine poza si sa iti dea OK-ul, cei care se bucura de acest "privilegiu" au avut sansa sa-l "prinda" pe admin acum catva ...

Re: Re: Re: Care e mai infidel(a)?barbatul sau fem

din 8 ian 2006 22:36 de Bozgoru

Toata stima.. pt okidoki.. a spus totul ep fatza si adevarat.. desi trebuie sa-l contrazic... nu se uita la cei drogati si ,,bautori,, ci se uita la aia.. care au bani de droguri scumpe si bautura scumpa.. ,,whiskey,, etc... :).. bafta la ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 817 din 1098
«   1 ... 814   815   816   817   818   819   820 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare