Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: O problema rar intalnita din 8 ian 2006 16:34 de miky
Exista multe cazuri asemanatoare si in mare parte invinuiesc parintii,care au trait cu alte principi si mentalitati si au insuflat copiilor aceasta religie stricta, cu teama si frica de tot ceea ce faci.
In zilele noastre se bate cap in cap ...
Re: Re: Re: Re: Ce mai fac userii nostri vechi? din 8 ian 2006 14:52 de ExoticDream
Nu, nu, stai linistita, a trecut doar ca sa ne faca informarea anuala, vestile "interesante" trebuie disipate in mass media (intrebarile mele erau pur retorice, ca intotdeauna).
Lasa asta, imi pare rau sa aud de ...
Re: Ce femei le plac barbatilor? din 8 ian 2006 05:08 de okidoki
Raspund la 4... da?!
oricum ar fi , se poate vopsi si altfel , dar le urasc pe alea care incep sa imi povesteasca cum s-au futut cu tot cartierul !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 8 ian 2006 04:40 de okidoki
Referitor la "limbi" mai discutam!:)):))
Referitor la faptul ca femeile nu pot fi moderne in gandire, cred ca te inseli!
Cred ca barbatii sunt cei care nu pot fi moderni in gandire! Cred ca ei sunt cei care nu pot depasi anumite ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 8 ian 2006 04:40 de okidoki
Sabba draga, imi poti da atunci orice motiv ca eu ca barbat sa ma insor, si sa nu duc o viata doar din pizda in pizda?! dupa ce mai tzin la o femeie, daca exista atatea alte femei ,exista libertate...etc... voi femeile sunteti foarte viclene... ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 8 ian 2006 04:37 de okidoki
turb de nervi daca nu zic si eu ceva! da turb !
ce naiba sunteti voi ? masini ? pc-uri sau ce?!
nu este compatibil motorul de ford cu caroserie de la Dacie sau ce dreq?!
Sexul e o arta! se invatza! Pe cand eram mai tanar ii invatam pe ...
Re: Re: Bani sau dragoste????????? din 8 ian 2006 04:09 de okidoki
lol ma faci , uite eu in viata mea am avut tot ceea ce 'altii nu viseaza' dar niciodata nu am stiut sa le preciez, intotdeuna visam la altceva... niciodata nu m-am putut bucura de ele!
Ce rost ar avea sa se complice cu ala cu bani ?! ca mai ...
Re: Re: Re: Re: curiozitate din 8 ian 2006 03:59 de ExoticDream
Merci pentru compliment (mi s-a parut mie ca te-am vazut pe bancuta aia la sanatoriu, cu ochii roata dupa paciente proaspete)! Deh, ce sa-i faci, eu nu-mi schimb conceptiile, principiile, dupa cum bate vantul (ca... altii), problema mea este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara place din 7 ian 2006 22:00 de joy
cred ca au dreptate baietii, daca tu incepi gandind asa, nu o sa reusesti sa "ajungi" niciodata acolo.cred ca ti-ai facut muuult prea multe sperante si iluzii in legatura cu orgasmul si ce ar trebui tu sa simti.rezultat:ai asteptari ...
Re: Re: Re: ce sa fac? din 7 ian 2006 16:17 de oona
nu iti face griji. cand te duci la ginecolog, mai intai te intreaba de ce ai venit, si de cand nu ai mai avut contact sexual. atunci poti sa spui ca esti virgina. apoi te examineaza, si nu se apuca sa zica in gura mare ce vede, si ce nu mai vede. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, din 7 ian 2006 03:11 de ExoticDream
Eu nu ma dumiresc cum e cu "smecheria"-prietenia aia: relatie de dragoste nu e (pentru ca nu implica sentimente de acest fel), relatie sexuala nu e (pentru ca va ajutati unul pe altul si altfel decat la orizontala), amicitie nu e ...
Re: Re: Re: Un fel de poll despre sanse acordate p din 7 ian 2006 00:33 de spleen
:D:D:D:D:D
prostii...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll din 7 ian 2006 00:33 de andreeea
Si ce-o sa faci cand o sa ai nevoie de iertarea cuiva?Pentru ca sigur o sa treci printr-o situatie de genul asta.
Eu nu inteleg de ce esti asa de categorica daca habar n-ai despre ce vorbesti!
Re: pilula de a doua zi din 7 ian 2006 00:24 de andreeea
Contraceptia de urgenta, numita si pilula de a doua zi, se foloseste in cazul unui contact sexual neprotejat pentru a preveni o sarcina nedorita. Nu este o metoda abortiva ci impiedica fecundatia si nidatia. Contraceptia de urgenta presupune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll din 6 ian 2006 22:15 de nemesis
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
So... That's why! Eh, iar am avut dreptate... B)
Cum spunea valentine:
...wwwaaaahahahahahahaha! :lol:
Re: TREBUIE CITIT !!! din 6 ian 2006 21:27 de iancu jianu
Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...
Re: TREBUIE CITIT !!! din 6 ian 2006 21:27 de iancu jianu
Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de poll des din 6 ian 2006 19:06 de oona
nu. nu am facut greseli mari care sa nu poata fi iertate.
am facut insa lucruri nasoale care sa nu poata fi iertate (si sa fiu sincera nu-mi trebuie iertarea nimanui)dar cu intentie, si ca sa ranesc in mod voit. si consider ca nu am nevoie de ...
funny things din 6 ian 2006 15:14 de LonelyGirl
Ce spun dupa ce au facut dragoste:
BERBECII: OK, hai s-o facem din nou!
TAURII: Mi-e foame, paseaza pizza!
GEMENII: Ai vazut pe undeva telecomanda?
RACII: Cand ziceai ca ne casatorim?
LEII: Zi ca n-a fost ...
Re: Re: fara titlu...doar mesaj din 6 ian 2006 13:32 de coltzunash
ok...gata...reformulez...nu trebuie sa te enervezi asa din nimik. Deci era pe strada cu prietenul ei cand a aparut fosta.Fosta a sarit la actuala sa o bata.A dat in ea pana cand baiatul a sarit la fosta si a luat-o de mana si au inceput sa se certe. ...
Pagina 818 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |