Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sex la menst... din 4 ian 2006 00:26 de o fata
Da` chiar trebuie sa o faci neprotejat? :huh:
Re: CUM DRAQ SA SARUTI? din 4 ian 2006 00:11 de o fata
Cheia sarutului de calitate este creativitatea. Acest cuvânt vorbeste de la sine. Sa fii creativ include atât testarea noilor idei si combinatii de miscari cât si a noilor locuri. De asemenea, este important sa ...
Re: Am o problema din 3 ian 2006 17:06 de sabba
Sunt simptomele unei femei nesatisfacute! Nu este nici pe departe frigida, ci pur si simplu nu simte nimic bun sau extraordinar atunci cand faceti dragoste/sex....orice ati face!
Cand iti place...mai vrei, la fel ca atunci cand mananci ceva bun ...
Re: Re: Re: Re: cum ati petrecut? din 3 ian 2006 17:05 de ExoticDream
Eram acolo!!! Bradutii daramati de pe Republicii i-ai vazut??? Probabil am trecut una pe langa cealalta..., eu ma straduiam sa adun piesele dezmembrate ale unei umbrele cumparate cu nici 10 minute in urma si incercam sa fac oarece poze, ambele ...
Re: Re: Re: cum ati petrecut? din 3 ian 2006 16:51 de sabba
Cand zburau tiglele de pe case si casutele de lemn din piata sfatului eu eram acolo, imi tineam prietena sa nu mi-o ia vantul!:D:D:D
Dar trebuie sa recunosc ca a fost din categoria "horror-uri pe care nu doriti sa le revedeti" :D:D:D, ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum ati petrecut? din 3 ian 2006 15:49 de ciupsie
exact.tarcu e langa muntele mic.trebuie numai sa urci muntele seroni..sa mai mergi un pic si ajungi la cabana cuntu.
teleschi...ar fi fain dar momentan acolo nu ai nici d unde sa iti cumperi o paine:lol:k e cabana meteo.m.am dus pregatita psihic ...
Am o problema din 3 ian 2006 09:38 de David1945
Ma adresez cu o intrebare psihologilor (nu neaparat cu diploma), celor cu mai multa experienta, dar mai ales femeilor de pe acest forum
Am o prietena. Suntem impreuna de ceva ani (vreo 7, traim impreuna, avem si un ...
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 3 ian 2006 02:26 de ExoticDream
Acest mod de a pune problema demonstreaza felul in care ganditi [b]voi, baietii[/b], probabil ca pentru voi nu exista notiunea de pura prietenie intre o fata si un baiat. Baiatul care merge la un suc cu o amica despre care stie ca are iubit si ...
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 3 ian 2006 02:00 de ExoticDream
Cred c-am mai raspuns la intrebarea asta, pentru mine conteaza in primul rand sa fie inteligent si sa aiba caracter, daca nu "trece" de pasul asta, nu-mi pasa cum arata (n-o fi chiar cocosatul de la Notre Dame!). Mi s-a intamplat sa am ...
Re: Re: ti-ar place....? din 3 ian 2006 01:53 de ExoticDream
Aha, in acest mod, daca va aduna cineva, suma va fi zero, asa-i?
Ce fain suna: el inteligent, ea prostuta, el mincinos, ea sincera, el bun, ea rea, el zburator din floare in floare, ea fidela, el frigid, ea hot.... Cam cat ar dura o astfel de ...
Re: Re: Dulce razbunare din 3 ian 2006 01:27 de ExoticDream
Chiar crezi ca "evolutia" unui asemenea specimen merita urmarita? Chiar daca exista karma, trebuie sa ai inclinatii sado-masochiste ca sa-ti mai pierzi minute pretioase din viata doar pentru a-l vedea indurand fie si 1/1000 din ceea ce ...
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 2 ian 2006 23:39 de nemesis
Corect! E valabil si pentru baieti! :,
Re: ti-ar place....? din 2 ian 2006 23:08 de Farfalla
Categoric NU!Eu cred ca partenerul ideal trebuie sa te completeze, adica ce defecte ai tu, el sa le aibe calitati sau ce calitati ai tu, el sa le aibe defecte ... :love:
Re: Re: Re: Re: re: din 2 ian 2006 12:37 de titlu
eu cred ca tu chiar stii ce vrei. si o sa-ti spun eu ce vrei, pt ca tu poate esti angoasat de prsoanele din jur. tu vrei o relatie stabila, cu o persoana pe care sa o iubesti, si care sa te iubeasca. deocamdata nu ai gasit-o, dar poti sa fii sigur ca ...
Re: Re: ,,Amicii,, fetelor... din 2 ian 2006 10:26 de sabba
Hai fii serioasa!
Nu-ti alegi iubitul sa te vada prietenii agatata de bratul lui! Asta chiar nu conteaza! Dar vrei sa spui ca daca e un tip urat si extrem de inteligent.....iti place?
Mie in primul rand trebuie sa-mi placa foarte tare....daca ...
Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 2 ian 2006 04:15 de Acar CFR
BAAA,DOBITOCILOR.NU V-AR FI RUSINE,DUCETI-VA MAI DES LA BISERICA SAU VENITI LA MINE LA GARA SA VA UNG MACAZELE ALEA STRICATE
Re: probleme cu foitele chinezesti din 1 ian 2006 22:35 de Loverboy
Ce e facut de chinez...tot de chinez ramane facut...Cum dreq sa fii asha idiot sa itzi bagi kkturi in tine fara sa shtii exact ce sunt shi cum se folosesc ? Maine poimaine itzi bagi shi penisu' nu shtiu cui in vagin. Hahahahahaha.....
Re: Re: RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI din 31 dec 2005 01:43 de angel_one
merci ..d faot multumesc pt ambele mesaje
Re: ,,Amicii,, fetelor... din 30 dec 2005 22:52 de Demonul
Un subiect interesant..dar cel care l-a deschis are perfecta dreptate.Nu exista relatie de amicitie intre un baiat si o fata...se poate intr-adevar ca fata sa creada amic un baiat...dar asta e doar in mintea ei...in mintea lui nu se stie niciodata.De ...
Re: RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI din 30 dec 2005 14:46 de nemesis
Nu, nu are rost! Ca sa ramai insarcinata trebuie sa ejaculeze in interior si si atunci sansele sunt reduse... Stai linistita! Nu fa tampenii! Pastila de a doua zi nu este pentru asa ceva!
Pagina 820 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |