Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Virgin la 23 de ani din 21 dec 2005 02:04 de Andrew
):(
Mai tat`, eu am 20 de ani, si mi-am pierdut virginitatea pe la 17 ani parca :). Si eu eram tot la fel inhibat, dar uite ca s-a intamplat..A fost cu o fata care era la facultate la vremea aceea.Eu eram la pamant cu experienta, dar totul a decurs ...
Re: Re: Dilema: duhul din lampa lui Aladin? din 20 dec 2005 15:28 de Nimeni
Nu, aproape am ajuns la concluzia ca legatura aceea este una neobisnuita, pur spirituala, fara tangenta cu prea-lumestile noastre sentimente, problema dificila este ca, in acest caz, nu am voie sa cad in greseala de a ma intrupa in fiinta ...
Re: ati avorta? din 20 dec 2005 14:04 de ciupsie
as avorta. nici nu se pune problema , azi aflu, azi il fac marinar. k dk as sta sa ma gandesc m.ar mustra constiinta si ar fi mult mai dureros(psihic vorbind) avortul .
suntem 4 prietene , dk una din noi ramane insarcinata punem toate bani si ...
Re: Re: Cum ne certam? din 20 dec 2005 01:07 de ExoticDream
Eu zic ca gresesti, problema aparuta trebuie discutata si solutionata impreuna, mi se pare aiurea sa faci intotdeauna cum vrea ea, doar pentru a evita supararea de moment.... Ai grija, se va invata asa si te vei trezi ca parerea ta nu conteaza in ...
Re: Dilema: duhul din lampa lui Aladin? din 19 dec 2005 16:48 de miky
Eu cred ca ,daca ea iti este aproape de suflet, intre voi a existat odata un tip de sentiment(oricare ar fi el),dar totusi s-a intamplat ceva.
Ai suparat-o ,jignit-o sau ai dezamagit-o in vreun fel?Pentru ca trebuie sa existe o cauza in urma ...
Re: Am o teama!!! din 19 dec 2005 14:03 de Farfalla
Eu zic ca daca esti la inceput si nu prea ai experienta, incearca cu prezervativ, ca cine stie, poate iti dai drumul inauntru ... incerci cu prezervativ si pe urma vezi tu.
Success :ok:
Re: BTS? din 19 dec 2005 14:03 de abs
2 zile fara dus??? Asta se numeste "nespalat", nu om cu o posibila BTS! :x:x:x Iarasi avem parte de "povestiri din cripta"! :x Fa cunostinta cu apa si sapunul, de doua ori pe zi, si o sa vezi ca nu vei mai avea probleme! Cat ...
Re: dificil... din 19 dec 2005 13:54 de Farfalla
Si eu l-as iubi asa cum este. Prietenul meu mi-a zis "Te iubesc" dupa 1 an si ceva, cred ca pe cat inaintezi mai mult in varsta, mai ales la baieti, spui din ce in ce mai rar un "te iubesc". Unii asa sunt ei orgoliosi si nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutor din 19 dec 2005 13:50 de Farfalla
Eu zic sa stai linistita. Mai bine ca sa te calmezi, te duci la farmicie si iei un test de sarcina ...
Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutor din 19 dec 2005 12:43 de Ramona
Am inceput sa iau anticonceptionale.Dar trebuie sa flu eu sigura ca nu s-a intamplat nimik atunci.Pt ca daca s-a intamplat ceva,e grav daca iau si anticonceptionale.
Re: dificil... din 19 dec 2005 12:40 de Ela
Eu trec prin aceeasi problema ca si tine.Prietenul meu e foarte orgolios,incapatanat,si are probleme de comunicare.Trebuie sa-mi dau eu seama care este problema lui.Acum cateva ne-am despartit dupa o relatie de 1 an si 8 luni.Mi-a zis ca o sa-mi ...
Am o teama!!! din 18 dec 2005 17:57 de dan18ro
Salutare!!!Din cate vad pe forum-ul asta trebuie sa fii sincer si sa nu fii rusinos ca sa fii bagat in seama.Asta o sa fac.Am 18 ani shi inca sunt virgin.Nu o consider o problema foarte mare insa n-ar fi rau sa nu mai fiu.Am avut in vara sansa asta ...
Re: Re: Re: va sincronizati orgasmul cu al partene din 17 dec 2005 15:30 de LonelyGirl
:lol::lol::lol:trebuie incercat.poate tine.cine se ofera sa experimeteze??
Re: Re: Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarat din 17 dec 2005 02:54 de ExoticDream
Pe mine nu trebuie sa ma convingi, eu STIU ca dragostea pe net exista! Va doresc sa fiti fericiti impreuna si, dupa ce va intoarceti din luna de miere, te rog sa revii cu detalii despre perioada in care s-a nascut si construit iubirea voastra, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2005 02:05 de Farfalla
Max De Angelis - Sunt aici pentru asta
"A fost o calatorie lunga sa ma intorc aici langa tine
Si sa-mi dau seama ca nu mai e nici una
Stii ca eu nu dorm, nu mai dorm aproape deloc
Orgoliul deja nu trebuie, tu m-ai invatat
Si stii ce imi ...
Re: Himen rupt = sange? din 17 dec 2005 02:02 de nemesis
Da, mint!
P.S. Intrebare "de facut lumina": Daca te tai cu lama, curge sange?
Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 17 dec 2005 00:50 de spleen
ai dreptate, dar sigur nu la 100% . ai comis o eroare foarte mare. dragostea ideala ushor de realizat? asta-i prostie curata. e aproape imposibil, in cel mai bun caz greu de realizat, dar in nici un caz ushor de realizat.
Re: Cum ne certam? din 16 dec 2005 20:45 de LonelyGirl
Am fost tratata dupa toate cele trei variante pe care le-ai descris mai sus insa nu o folosesc pe nici una.Merg pe principiul ca doar prin comunicare poti reezolva cu adevarat o problema.
Re: Cum ne certam? din 16 dec 2005 15:18 de ciupsie
Variante in caz de probleme in cadrul relatiei:
1. "Ti-arat eu tie! Te ignor!"
2. "Trebuie sa te invat o lectie!"
3. "M-ai ranit, te ranesc si eu!"
Voi cum va descurcati in caz de cearta cu partenerul? ...
Cum ne certam? din 16 dec 2005 15:02 de ExoticDream
Variante in caz de probleme in cadrul relatiei:
1. "Ti-arat eu tie! Te ignor!" (Daca partenerul, privat temporar de manifestarile tale de afectiune, reactioneaza, inseamna ca te iubeste, daca nu....., nu. Varianta se aplica foarte bine ...
Pagina 823 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |