Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2005 01:00 de spleen
acum ai nuantzat raspunsul si eu un asa raspuns ashteptam. parerea mea?
cind eram mai mic consideram ca baiatul poate f*** tot ce misca shi nu e nimic rau in asta in timp ce fata nu trebuie sa faca asa ceva.(explicatia mea era simpla atunci. ...
Re: Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului?? din 13 dec 2005 00:42 de ExoticDream
Nimic nu se produce la intamplare si, chiar daca putem gasi explicatii justificative pentru diverse fenomene, trebuie sa ajungem la cauzele lor reale ca sa le intelegem si sa le putem controla. Asadar, intai DE CE si abia apoi CUM....
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2005 00:31 de ExoticDream
OK, desi cred ca ti-am dat deja raspunsul, reiterez: m-ar deranja in aceeasi masura daca vreunul din ei ar fi facut sex cu multi parteneri; desi cunosc destul de bine mersul societatii in zilele noastre, continui sa am o parere foarte buna si un ...
Re: Re: sufocarea partenerului?? din 12 dec 2005 08:51 de miky
Sunt de acord cu cele spuse de tine.
E foarte adevarat ca undeva trebuie sa existe o fisura, cum tot atat de adevarat este faptul ca uneori ei simt ca se sufoca de la mult mai putin doar pentru ca nu comuniuca de fapt care e problema....
Re: sufocarea partenerului?? din 12 dec 2005 02:36 de ExoticDream
Ai dreptate, se cam intampla ceea ce spui tu, dar cred ca numai in acele relatii unde exista unele fisuri, minusuri, dificultati de comunicare.
Printre modalitatile de manifestare a sufocarii partenerului se numara grija exagerata ...
Re: Re: Re: Peliculele contraceptive din 11 dec 2005 16:22 de Nekunoskuta
Bla...bla...bla...aaaaa...ai terminat?
Sa inteleg ca ai folosit acest tip de contraceptive sau ca citesti o carte de gramatica?
Re: sufocarea partenerului?? din 11 dec 2005 13:24 de LonelyGirl
Am fost si eu preocupata un timp de aceasta situatie.Am renuntat insa sa mai caut raspunsuri imposibile si am ales sa-mi pun mai bine intrebari la care pot gasi raspunsuri logice.:ok:
Re: sufocarea partenerului?? din 11 dec 2005 13:07 de valentine
E ca si cum te-ai intreba de ce femeia care o tii numai cu vorbe si fapte bune tot te lasa?
Re: Film cu dedicatie! din 11 dec 2005 13:04 de valentine
mmmm chiar mi-ar placea sa traiesc in 1930-1940....as agata toate femeile:D
Aaa si as intra si eu in istorie ca "amantul Contesei de Buhuhuhuh" sau "amantul Reginei Tari Buhuhuhuh"B)
Sufocarea partenerului ucide iubirea??? din 11 dec 2005 12:59 de miky
In ultimul timp aud tot mai des cum ca frumoesele povesti de dragoste se sfarsesc din cauza ca unul din parteneri(in principal el)se simte sufocat....
Interesant este ce intelege el prin sufocare.....faptul ca ea are grija de el, ii gateste ,spala ...
Film cu dedicatie! din 11 dec 2005 03:11 de ExoticDream
Valentine, uite un film pentru tine (il urmaresc acum): "The sleeping dictionary"! Actiunea se petrece in 1930-1940, intr-o colonie engleza exotica, in care "aterizeaza" un tanar ofiter (virgin)! Traditia spune ca strainul trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunare din 11 dec 2005 03:05 de valentine
Okkkkk...a fost inselata, dar daca te stropeste unu cu masina pe strada tu trebuie sa ii dai foc la masina?
Re: Re: Peliculele contraceptive din 11 dec 2005 00:59 de nemesis
Daca aluneca...??? :blink: Dupa ce aluneca, trebuie sa le gusti? :blink: :x
P.S. Ca sa nu crezi ca "fac mishto" degeaba, vezi regulile de adaugare a conjunctiilor intr-o enumerare. ;)
Re: Peliculele contraceptive din 10 dec 2005 16:55 de Nekunoskuta
Nu am folosit, ce-ti spun este tot din ce am auzit pe la prietene si ce am mai citit si eu.
Parerile sunt cam impartite. Printre avantaje se numara faptul ca sunt usor de folosit si ca au o eficienta destul de mare, asa am inteles.
Dezavantajele ...
Re: dulce razbunare din 10 dec 2005 11:53 de valentine
Esti o curva si jumatate. Daca eram in locul gajiului tau, ii invitam pe cei 2 prieteni sa pofteasca afara frumos si te tundeam la chelie si iti scoteam si cativa dinti.
Panarama draq!
Si fa panaramo daca vroiai sa te razbuni trebuie sa te ...
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 9 dec 2005 23:43 de carmen
si eu am trecut prin asa ceva si nu este atat de grav,ma refer fizic,daca gasesti clinica potrivita o sa fie totul bine,oricum iti dau un sfat nu te duce la clinicile de stat.eu iti tin pumni.
Re: Re: Cum decurge un avort? din 9 dec 2005 23:35 de carmen
nu este kiar atat de dureros crede-ma,acum depinde si de femeie.am trecut prin asta si fizic mi-am revenit repede.trebuie doar sa cauti o clinica specializata in asa ceva.
nu este kiar atat de dureros crede-ma,acum depinde si de femeie.am trecut prin asta si fizic mi-am revenit repede.trebuie doar sa cauti o clinica specializata in asa ceva.
Re: problema din 8 dec 2005 21:50 de valentine
O sa mori curand:p
Pagina 825 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |