Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Inceperea vietii sexuale

din 8 dec 2005 19:15 de :P

tu reactionezi ca un copil.u vrei sa faci sex doar pentru a nu rade prietenele tale de tine,cunosc multe cazuri.e o prostie.trebuie sa o faci cand esti pregatita.sincer acum..te simti pregatita sa iti incepi viata sexuala la 15ani?esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A cere iertare vs

din 8 dec 2005 18:20 de miky

Dar daca tu incerci din rasputeri sa-l ajuti pe celalalt si tot din orgoliu nu se lasa ajutat?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A cere iertare vs orgo

din 7 dec 2005 18:23 de vizitator

cine spunea ca trebuie sa "ajute" si partenerul cred ca avea dreptate. depinde foarte mult de partener sa te ajute sa-ti dai seama ca ai gresit, cat de mare e greseala respectiva in ochii partenerului etc. la fel conteaza si cum primeste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fo

din 6 dec 2005 18:25 de miky

Cred ca ne indragostim fara sa cunoastem prea bine persoana,apoi iubim si pe parcurs incet-incet descoperim si persoana de langa noi.Daca e asa cum credeam e k, daca descoperim un om pe care nu-l cunostem de fapt..........e tragic... Mai este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostel

din 6 dec 2005 01:47 de ExoticDream

Stiu, dar vine o clipa in care trebuie sa iti spui: AJUNGE! Ti-ai calcat demnitatea in picioare intai sperand ca celalalt nu stie ca face si isi va reveni, apoi, cand vezi ca te-ai inselat, mai cazi in pacatul umilintei din inertie, dupa care ...

Re: De ce tine asa putin in ultimul timp?

din 5 dec 2005 21:16 de Nekunoskuta

Cauzele pot fi multe. Ori era prea excitat, ori era dupa o pauza mai mare sau altceva. Toata chestia e sa nu mai fii asa "ingrijorata", intelege-l, i se poate intampla oricarui barbat, nu trebuie sa arati ca te nemultumeste pentru ca ai ...

problema

din 5 dec 2005 15:28 de sufletzik

Am si eu o intrebare! Daca am simptome premenstruale (ma dor sanii si s-au umflat) si raman insarcinata... simptomele dispar? Sau le am in continuare? Eu de exemplu acum stau cu grija ca poate s-a intamplat ceva la ultimul contact...dar ma dor sanii ...

Re: Re: Re: metode contraceptie

din 5 dec 2005 12:47 de andreea

Da, mai este si asta, nu spun ca nu ne multumeste, dar totusi, e mult de-aici si pana la generalizare:) Si da, sunt total de-acord cu ce zici tu (aka Nekunoscuta:).. stam bine in ceea ce priveste comunicarea, dar daca de la inceput ne-am ...

Re: Re: Re: Maturitate

din 5 dec 2005 11:22 de xander

Lollllll!Mustatza,15-25-30 ani te maturizezi fizic.Ca sa fii un om MATUR cred ca trebuie sa treci ceva prin viatza,prin bune,rele,ghinioane,bucurii,urate sau frumoase.Atunci cand te intalnesti cu situatzii asemanatoare sa stii sa alegi ceea ...

din 5 dec 2005 11:17 de xander

Lollllll!Mustatza,15-25-30 ani te maturizezi fizic.Ca sa fii un om MATUR cred ca trebuie sa treci ceva prin viatza,prin bune,rele,ghinioane,bucurii,urate sau frumoase.Atunci cand te intalnesti cu situatzii asemanatoare sa stii sa alegi ceea ...

din 5 dec 2005 11:16 de xander

Re: Ce importanta acordati sexului in viata voastr

din 5 dec 2005 08:12 de Nekunoskuta

Daca stii sa nu te pierzi in rutina nu vei face dragoste pentru ca "asa trebuie" si nici nu va scrie la tine in agenda "3 noiembrie - sex". Asa cum tot (aproape tot) e mai bun cu cat e mai vechi, asa se intampla si cu sexul intr-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: mi`e frica

din 5 dec 2005 01:28 de ExoticDream

Asa e, de pe 3 pana pe 14 te tot dooooooooor sanii, pe urma ovarele inca vreo 7 zile, ce soarta, domnule, mai bine de jumatate din viata femeile sufera (de dureri)! Propun sa facem greva! :(:(:(

Re: Re: dulce razbunare

din 5 dec 2005 00:23 de sol

):(fiecare cu opinia lui dar hai sa fim seriosi.....tie ti-sa intamplat vreodata sa aflii ca persoana iubita iese de fapt si cu altcineva in afara de tine? sigur ca nu, pt ca dac era asa stiiai ce se simte atunci cand este inselat dar daca ti s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: mi`e frica

din 4 dec 2005 15:29 de a1exutza

aha..mersic...deci acum m`am mai linstit un pic

Re: Re: Re: Re: mi`e frica

din 4 dec 2005 15:27 de Nekunoskuta

Zineai ca pe 14 trebuie sa-ti vina, nu? De-aia te dor sanii.;)

Re: Re: Re: Re: mi`e frica

din 4 dec 2005 10:39 de antinemesis

"uni" dintre noi nu sunt rai, doar ca reactioneaza la tampenii!;)

Re: Re: Re: mi`e frica

din 4 dec 2005 10:35 de a1exutza

o sa stau linistita...sper...ca am mai folosit odata spermicide..si mi`a venit cum trebuie...uf...dar uni dintre voi sunt cam rai.. :pdar sanii de ce ma dor?!

Re: mi`e frica

din 4 dec 2005 10:35 de antinemesis

Re: dulce razbunare

din 4 dec 2005 02:50 de Bozgoru

eh... nu e razbunare asta mai..daca esti o curva infecta nu trebuie sa folosesti pretext cu razbunarea..erai cu aia 2 in pat ..ca esti o curva..ca altcumva n-am cuvinte pt tine...:/

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 826 din 1098
«   1 ... 823   824   825   826   827   828   829 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare