Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: sarcina fara sex din 22 sep 2005 00:12 de Necunoscut
In 99% din cazuri ma abtin sa raspund la intrebari legate de sanatatea sexuala... si de problemele sexuale ;-)
De pe ce lume ai picat?
Hai sa ma bag si io in seama ;-)
1. Daca esti virgina folosesti tampoane interne pentru virgine ...
Re: Re: din istoria Angliei ..:)) din 21 sep 2005 23:43 de saabba
Sabba nu e, sabba nu e!:p:p
:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: din istoria Angliei ..:)) din 21 sep 2005 23:18 de Benga
;):)
SEMNIFICATIA NUMELUI
ADELINA / ALINA - originea numelui este "Adal" ("nobil" in germana veche).
ADRIANA / ADRIAN - de la "Hadrianus", nume de origine latina ce inseamna "originar de ...
Re: Re: The french kiss din 20 sep 2005 18:48 de andreea
:heart::heart:
Re: Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 20 sep 2005 06:21 de Necunoscut
Am citit printre randuri... ca-mi era somn :D
Pai bine mai, te lauzi, foarte bine, prietenii tai te considera cool... lumea (fetele) afla ca esti cool.. vor sa fie cu tine, si cand ajungi in punctul culminant... te pierzi... ce faci?:)
Re: Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 20 sep 2005 00:17 de kolen
Nu dispera fiule, nimeni nu moare virgin, viata le-o trage macar 1 data.
Re: Re: Re: Conteaza oare marimea ? din 19 sep 2005 23:49 de kolen
De ce trebuie tu sa fii mereu negativista si sa generalizezi. Hmmm?
Re: I have a BIG problem din 19 sep 2005 22:47 de Hyperion
Ok, ti se intampla si nu poti ajunge la actul in sine. Dar, dupa o pauza mai scurta sau mai lunga, nu o poti lua de la capat? A doua oara e tot asa? Daca da, incearca a treia oara...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 sep 2005 22:33 de saabba
sigur ca te platesc!
a fost vreodata cand n-am facut-o?:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 sep 2005 22:28 de Benga
sunt lefter deocamdata si nu ma risc aiurea acolo!astept sa ma platesti tu si eu...mai departe!banul trebuie sa circule ,nu?;)banuiesc ca o sa te tii de promisiune nu ca toti mincinosii astia care ne inconjoara!?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) din 19 sep 2005 21:52 de Benga
cineva imi spune pe messenger de grebla : povesteste..de sabba :D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) din 19 sep 2005 21:51 de Benga
io ma duc pe sentimente la gajicile mele ca voi esti prosti si ma enervatzi!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :))))) din 19 sep 2005 21:46 de saabba
ssssssstttttt!
Nu trebuie sa afle nimeni! Nu mai rade ca grebla!:D:D:D:D:D
Re: Help me, pls!! din 19 sep 2005 14:16 de valentine
A luat Postinor? Ai respectat indicatiile? Fii fara grija, nema kinder pt tine;)
Help me, pls!! din 19 sep 2005 11:52 de mordorr
Am si eu o nelamurire, Am facu sex cu prietena, si din nefericre s-a rupt prezervatuvul, am fost la farmaciei si i-am luat POSTINOR 2, a luat pilule in timpul indicat pe prospect dar eu tot imi fac griji, Noi am sex pe 16 sept, iar ei trebuie sa ii ...
Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 19 sep 2005 01:02 de Stefan
Am 21 de ani si sunt virgin, cu toate astea trebuie sa recunosc, ca doar eu stiu asta, in rest toti prietenii ma considera super tare, asta datorita numeroaselor partide imaginare pe care le-am povestit. Nu as putea sa le spun niciodata ca sunt ...
Re: I have a BIG problem din 18 sep 2005 23:56 de romy
incearca sa-ti pui 2 prezervative unul peste altul...poate nu mai simti asha de multe incat sa termini asha de repede...nu am incercat asha ceva, da' am auzit pe undeva....
apoi sunt prezervativele alea de la durex...DUREX PERFORMA sau pe aici ...
Re: I have a BIG problem din 18 sep 2005 23:02 de bogdan
Ei bine cristi nu cred ca esti singurul.Am 24 de ani si contacte sexuale am avut ca le-am uitat numarul de la 17 ani:~*.Problema care o ai tu o am si eu de 2 ani sau chiar 3.Mai exact de cand am avut o relatie stabila cu o persoana pe care o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 sep 2005 01:31 de nemesis
Tie ti-au scos si creierul??? :mellow: :unsure::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Renuntarea la iubire postdezamagir din 18 sep 2005 01:14 de nemesis
Come on, cut-off the bullshit! Don't quote the others, say what you/b] think, in [b]your[/b] words!
Pagina 849 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |