Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 28 sep 2005 09:01 de dark_love
in primul rand felicitari ca aveti curajul sa recunoasteti ce principii aveti, sa fiti fericiti si tot ce va doriti.
in al 2lea rand, aveti grija cu ce vreti sa faceti, sa nu regretati, ganditi-va bine.
iar in al 3lea rand, ati incercat la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindec din 28 sep 2005 08:57 de dark_love
nu stiu ce sa-ti zic la faza asta.nu stiu cum e bine, sincer.
atitudinea pe care o propui tu sau alta.
oricum fiecare decide ptr el, DAR, ideea e sa nu radem de cei care sufera.toti am suferit si vom mai suferi asta e viata, dar nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii din 28 sep 2005 08:35 de dark_love
stiu ca trebuie sa am rabdare, dar e ff greu ptr ca-s scorpiuta si noi nu prea le avem cu rabdarea.
am gasit pana acu' numai fitosi, sa zicem, la inceput ma intrebam daca-s eu de vina, dar pe urma am realizat ca nu in totalitate.
eu sunt foarte ...
Re: postinol din 27 sep 2005 22:33 de gabriela20
Contraceptivele de urgenta se iau numai in cazuri exceptionale. De exemplu : s-a rupt prezervativul. Retine cuvantul " prezervativ " , un lucru ce trebuie folosit de fiecare data cand ai un act sexual. Eu cred ca inainte de ai avea primul ...
Re: postinol din 27 sep 2005 21:24 de Nekunoskuta
Nu ai mai mult de 15-16 ani nu? Deci...morala:devil: COPIL TERIBIL, STII SA CITESTI? CITESTE NAIBII PROSPECTUL ALA SAU INTREABA FARMACISTA.
In primul rand nici denumirea nu o stii bine, deci chiar nu stii sa citesti. Se cheama Postinor si [b]NU E ...
Re: Dilema din 27 sep 2005 15:53 de Nekunoskuta
TREBUIE sa gasesti o metoda sa vorbesti cu el. Nu ati vorbit chiar niciodata despre copii? Nu stiu ce sa-ti zic, singura metoda ar fi comunicarea dar se pare ca nu reusesti sa comunici cu el.
Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti din 27 sep 2005 04:18 de ExoticDream
Sa inteleg ca vii tu in locul baiatului neexperimentat?!? Sau oferi consiliere gratuita?!?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce din 27 sep 2005 01:10 de valentine
Ma suna pe mine :D
Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa f din 27 sep 2005 00:08 de ExoticDream
Corect, dar atunci, dupa parerea ta, care sunt metodele de contraceptie ideale? Coitus interuptus? Steriletul? Prima ar fi acceptabila, dar ce te faci daca baiatul nu este suficient de stapan pe reactiile sale?
:unsure::unsure::unsure:
Re: probleme si iar probleme din 26 sep 2005 21:35 de saabba
ce ai tu nu seamana cu mai multe boli , ci cu o cistita netratata corespunzator!
trebuie sa iei antibiotic minim 5 zile la 12 sau la 8 ore.Daca simti burtica dureroasa, chiar daca usturimile dispar mai trebuie sa iei 2-3 zile.Dupa care in ...
Re: Re: Re: Re: O problema BTS din 26 sep 2005 19:25 de Nekunoskuta
Valentine face morala. Bravo lui :D
Nu trebuie sa te superi pe ce a zis (oricum daca te superi nu-i pasa:-`) dar gandeste-te daca are dreptate sau nu.
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 26 sep 2005 15:57 de Nekunoskuta
Pai stai putin:blink:Anti - impotriva conceptionale - conceptiei, nu? Cum sa fie prescrise doar ca tratament? Ce-i drept in Romania nu se fac toate analizele care ar trebui facute inainte de a se prescrie anticonceptionale si risti sa bagi cam ...
O problema BTS din 26 sep 2005 14:13 de unknownman
Nu stiu sigur daca e o problema BTS ce am eu insa as vrea sa ma ajutati. Pe capul penisului in stanga am o iritatie rosie. De cateva zile a inceput sa apare si o mucoasa langa ea de culoare alb-galbuie. Trebuie sa mentionez ca am respectiva iritatie ...
Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 26 sep 2005 14:05 de gabriela20
Eu cred ca doctorii nu trebuie sa prescrie anticonceptionalele decat pentru tratamente nu si pentru protectie deoarece au multe efecte secundare , iti schimbi metabolismul etc ... mie doctorita mi-a zis sa nu iau anticonceptionale ... mi-a prescris ...
Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 26 sep 2005 12:45 de alinutzza3
iau anticonceptionalele novynette de 7 luni fara recomandare, dar cand am fost la medic mi-a spus ca sunt bune si doar atat. mi-a mai spus ca sunt predispusa la varice care apar ca si contraindicatii la novynette cat de grav este? trebuie sa nu le ...
Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 26 sep 2005 12:07 de dark_love
o intrebare mai indiscreta, scuze, din ce punct de vedere ai privit sexualitatea la tine si la ceilalti?
te intreb asta deoarece mi se pare ciudata atitudinea ta, adica esti virgin, super, felicitari, dar intrebi oamenii ce cred ei, k, din ...
Re: Re: alte probleme-sefii buni,rai si obsedati din 26 sep 2005 11:25 de dark_love
momentan sunt secretara, pana imi gasesc un job mai bun, a trebuit sa aleg asta in lipsa de oferte mai bune.asta e.
stiu ca suntem in romania, dar mai stiu ca multe fete hartuite de sefi nu sunt in stare sa realizeze ca nu e vina lor (asta daca ...
Re: Re: Oare mai e sau nu?! din 25 sep 2005 23:35 de ExoticDream
Vad...., numai ca acolo discutam despre dimensiuni, chestii-trestii.... stii tu cum sunt baietii astia, trebuie sa fie admirati in... maretia lor! Astia mai mici insa nu mai stau de teorie, intra direct in.... problema! Action rules!!!
B)B)B)
Re: Re: Oare mai e sau nu?! din 25 sep 2005 20:43 de Farfalla
Depinde. Unele fete au himenul mai elastic si se rupe mai greu, adica ii curge sange dupa cateva datzi dupa ce atzi facut sex, nu chiar din prima sau la alte fete nu le curge sange deloc. Mie de exemplu nu mi-a curs deloc. Trebuie sa ai incredere in ...
Re: sal la toate lumea din 25 sep 2005 13:17 de valentine
Citeste pe prospect ;)
Pagina 847 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |