Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat v

din 30 sep 2005 11:08 de dark_love

da, se poate sa nu fi iesit bine testul asta daca nu l-ati facut cum trebuie, se face cu prima urina dimineata, unele sunt altfel.o prietena a facut un test si i-a iesit pozitiv adica ca ar fi fost insarcinata, dar la control a reiesit ca nu. acu ...

Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata?

din 30 sep 2005 08:45 de valentine

Daca ai destul credit sa sun in toate partile, vai de ea de spirala...

Re: O problema BTS

din 30 sep 2005 03:28 de xxxxx

Poate sa fie Candida. Nu stiu prea multe - da un search pe net folosind "images". E bine sa te duci la doctor, totusi! Bafta!

Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata?

din 29 sep 2005 23:00 de Aluka

valentine o punem de o spirala ca vine si sorin28 de la ametzitul de marean dupa site...:)...,vine si dark_love ca tot n-are servici...,nekunoskuta trebuie sa fie si ea pe undeva dar apare...,o mai asteptam si pe exotic , nemesis apare ...

intrebare..

din 29 sep 2005 19:26 de sss

salut! am inceput sa am relatii sexuale acu' o saptamana.. mai exact duminica am avut primul act sexual; mi-a curs putin sange in timpul actului propriu zis, apoi mai putin de o picatura in urmatoarele 2-3 ore. Azi, am facut-o din nou si mi-a curs ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I have a BIG probl

din 29 sep 2005 14:54 de valentine

V-am zis eu ca e geloasa...;):D

Re: I have a BIG problem

din 29 sep 2005 14:32 de Brunhilda

cica tre sa faci injectii seria de b-uri daca nu ma insel, plus sunt infarmacii remedii naturale pt asta.bafta:ok:

Re: Re: Re: Re: razna

din 29 sep 2005 14:02 de dark_love

k, am inteles.:ok: dar nu in doze prea mari, ca strica.e bine sa fi gelos sau sa simti ca partenerul e gelos da nu mult ca da in diverse. pai, n-am vrut sa deranjez, stiu ca e ptr toti sa-si dea cu parerea da eu is noua si n-am vrut sa se ...

Re: Re: Re: razna

din 29 sep 2005 13:11 de ExoticDream

Nu trebuie sa-ti ceri scuze, este o discutie deschisa, la care este invitat sa participe oricine doreste! In privinta trecutului partenerului.... ideea nu este aceea ca il judeci dupa ce a facut inainte de a fi impreuna cu tine (cu toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I have a BIG problem

din 28 sep 2005 23:10 de ExoticDream

Alooooo, fetelor, nu va imbulziti ca nu stiu daca site-ul nostru rezista la o invazie de 2-3000 de useri! Trebuie sa vorbim cu celalalt doctor sa vedem.... poate aranjam ca Doctor Love sa scrie si o carte in care sa impartaseasca experienta lui! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: I have a BIG problem

din 28 sep 2005 22:19 de valentine

Asta mai lipseste...acum sa imi aduc fanele sa semneze condica pe site...:/

Re: Re: Re: Re: Re: I have a BIG problem

din 28 sep 2005 22:04 de Nekunoskuta

Eu??? Rad de om??? Am precizat ca nu rad de el. Cat despre calitatile tale nu trebuie recunoscute de un barbat, trebuie demonstrate unei femei. Nu, nu despre mine e vorba;)

Re: Dilema

din 28 sep 2005 21:54 de Raznaluka

Dilema (de George Toparceanu, nepublicata) Ati vazut prea bine ca la consultatii Doctorii te-ntreaba despre emanatii. Vor sa stie totul: abundenta, faze, Unii le zic "vanturi", altii le zic "gaze". Dar sa nu va ...

Re: fara sa glumesc

din 28 sep 2005 16:33 de Nekunoskuta

1. Nu e nevoie de examinarea medicului de familie, nu el e de specialitate. 2. Depinde. Medicii de familie nu dau trimiteri catre cabinetele particulare. dau doar spre spitale sau unele policlinici (tot de stat). Daca vrei la un cabinet particular ...

Re: Re: Re: Re: postinol

din 28 sep 2005 15:24 de valentine

Ti-am mai zis odata ca SI EU TE IUBESC!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decept

din 28 sep 2005 14:56 de ExoticDream

Ai dreptate, este plina lumea de baieti fitosi! Nu te mai invinovati degeaba, pana sa te autoanalizezi tu de 15 ori, ei au schimbat 15 "iubite" si ti-au uitat pana si numele, chiar daca ati facut dragoste candva! Totusi.... ai rabdare, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vi

din 28 sep 2005 14:39 de ExoticDream

Nu m-ai inteles, eu n-am sa propun niciodata atitudinea aceea, dimpotriva! Mi se pare criminal sa mai dai si tu o lovitura (prin glume sarcastice, cinice) unui suflet care este deja la pamant si care, incovoiat de durere, chiar nu mai poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum?

din 28 sep 2005 14:25 de ExoticDream

Exista un fel de prejudecata conform careia doi virginei nu sunt in stare de nimic prima data, cei mai multi se tem de un eventual fiasco si prefera sa "o faca" impreuna cu cineva experimentat! Daca asa a fost sa fie (adica daca in ...

Re: Re: Re: postinol

din 28 sep 2005 13:45 de ExoticDream

STIM, STIM!!! B) P.S. Pana si copiii aia rasariti trebuie sa mai lucreze la gramatica, OK? ;););)

Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 28 sep 2005 13:13 de lnfector

Sfat: ungeti-va cu benzina si apoi incalziti-va cu bricheta .. @$!#^*~ de greseli ale naturii!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 846 din 1098
«   1 ... 843   844   845   846   847   848   849 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare