Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: ma doare! din 7 sep 2005 10:18 de Nekunoskuta
E normal sa doara. Mai ales ca ai facut-o de multe ori intr-o perioada atat de scurta de la dezvirginare. Trebuia sa astepti si tu putin, sa se refaca "locul" respectiv, inchipuie-ti numai ca himenul s-a rupt deci e o rana acolo care ...
Re: Sarcina fara contact sexual? din 7 sep 2005 01:01 de Dovela
cu sigurantza nu este nici o posibilitate sa fii insarcinata...0 sanse...ar trebuie sa te informezi mai mult in acest domeniu..insarcinata ai fost dak erati desbracati adik fara chiloti,dak penisul lui ai fi ajuns in vaginul tau si ar fi ejaculat ...
Re: Am nevoie de cateva sfaturi din 7 sep 2005 00:54 de Dovela
pai comunica cu el,,intreaba-l ce anume si-ar dori,,si vezi dak ii poti oferi,,,trebuie sa fie constient ca esti la inceput,,,cu timpul vei acumula experienta...trucuri?,,hmm..de exemplu atunci cand esti cu el sa te imbraci mai provocator..sa-l ...
Re: ce ati face?? din 6 sep 2005 23:24 de alexa
in primul rand..uita-l! stiu ca te doare stiu ca ti se pare imposibil s atreci peste dar nu e asa..trebuie sa incerci s anu te mai gandesti la asta...fa lucruri care iti plac...care sa te faca sa te concentrezi asupra lor...merge metoda ...
Re: Cum sa scap de monotonie? Cum sa-l pastrez? din 6 sep 2005 21:33 de Dovela
Pai in primul rand adu ceva nou in relatie,dak pana acum faceati doar anumite lucruri ,iesiri in cluburi parcuri etc..acum faceti ceva diferit...mai schimbate si tu putin,dak el te vede mereu la fel...ochiul lui se cam plictiseste( toti ...
Re: ce ati face?? din 6 sep 2005 16:14 de Dovela
Buna Diana...hmm si eu trec printr-o situatie similara acum (ma rog nici unul dintre noi nu si-a gasit pe cineva)....dar in urma desparitri el a fost mai rece,mai distant,,insa eu nu pot fi asa..(il iubesc enorm )asa ca te inteleg....faza e ca ...
Re: Re: Re: Re: Cum fac sa tin mai mult? din 6 sep 2005 12:24 de vv
[ninja::zorro:
Trebuie sa nu te exciti prea tare la incalzire iar in timpul actului sa te opresti din miscare inainte de a fi prea aproape sa ejaculezi
Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 6 sep 2005 04:14 de DarkAngel
este normal sa se mai intample asa pt ca... oamenii de generatii intregi care cand s-au intalnit si au format o familie si au avut un copchil p care trebuia sa-l creasca...ok pana aici copilul este total neajutorat pana la varsta de 3-4 ani si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt fete din 6 sep 2005 02:46 de Dovela
Nemesis..uite nu stiu de ce faci referire la gandirea adolescentina,,,tu cum gandeai la 17-18 ani??..nu cred ca sunt "imbecilitati romanctice "...dak asta cred x.y.z..bine ca gandesc si nu insusesc ideile altora...
iar faza cu ...
Re: Re: Re: intrebare pt fete din 5 sep 2005 22:46 de nemesis
Uita cum sta treaba:
E adevarat ca marimea nu prea conteaza, numai ca - vorba celui cu CV-ul - nu prea este asa... De ce?
Imagineaza-ti urmatorul scenariu: Un baiat si o fata. Fata arata... ca dracu, saraca, in schimb este buna in pat. Sa ...
Re: ovule contraceptive FARMATEX din 5 sep 2005 21:35 de Wanted
Introducerea se poate face cu cel mult 1 ora ÃĨnaintea actului sexual. Daca se folosesc tablete, ovule sau filme, este nevoie sa se astepte minimum 10 minute dupa introducerea lor, pentru a se dizolva ...
Re: Re: Re: Banii si iubire din 5 sep 2005 20:12 de Nekunoskuta
Stai sa inteleg:blink:Sa ma despart de el sau sa pastrez o relatie la distanta? Oricum te asigur ca o cale de mijloc s-ar gasi sa raman si cu baiatul si cu banii;)
ovule contraceptive FARMATEX din 5 sep 2005 19:56 de kitty
Am si eu niste nelamuriri in privinta acestor ovule contraceptive, daca cineva a folosit sau foloseste asa ceva sper sa ma ajute si sa imi dea un raspuns:
1. cat dureaza efectul?
2. Cate contacte sexuale se pot desfasura in timpul efectului?
3. ...
Re: Re: Re: Banii si iubire din 5 sep 2005 17:48 de LonelyGirl
Cred ca parerile sunt impartite.Conteaza cat de mult pune fiecare accentul pe partea materiala.Daca e o [pers careia ii plac banii la nebunie si viseaza o viata de lux atunci cred ac ar renunta.O persoana care se multumeste cu o viata decenta ...
Re: mi-a intarziat din 5 sep 2005 17:40 de LonelyGirl
Cred ca poti sa-ti faci un test de sarcina.Ala il poti face acasa si costa in jur de 60 000.Astfel vei stii daca esti sau nu insarcinata.
Nu conteaza cat a durat contactul sexual neprotejat ci conteaza unde anume a ejaculat el.Iar sansele ...
Re: Re: Banii si iubire din 5 sep 2005 16:49 de valentine
Ok, hai sa formulez intr-un mod diferit.
In primul rand asta e o ocazie care apare odata in viata.
Trebuie sa renunti la iubirea ta pentru 1 an,2...si pt asta primesti o mostenire de 70 mil. euro + alte afaceri s.a.m.d.
V-ati risca? Stiind ca nu ...
mi-a intarziat din 5 sep 2005 16:17 de oana
Da, am 100% incredere in partenerul meu.Suntem impreuna de doi ani, timp in care nici unul dintre noi nu a avut relatii cu altcineva, deci nu poate fi vorba de vreo boala, nici nu se pune problema asta. Problema pe care ne-am pus-o amandoi e sa ...
Re: Re: Banii si iubire din 5 sep 2005 15:09 de valentine
Si daca dupa cativa ani...ai putea sa fii din nou cu aceasta prima iubire...dar nu stii daca o sa mai fie iubire dupa acesti ani...?
Adica, de ex. peste 2 ani ai si averea si fata care a fost prima iubire...dar va mai fii iubire peste ...
Re: Re: Re: intrebare pt fete din 5 sep 2005 15:07 de valentine
De acum incolo o sa ma apuc sa "babardesc" cu degetul mic de la mana...ce draq are 5cm si inca putin, deci sigur are orgasm fata.
Re: Re: intrebare pt fete din 5 sep 2005 14:18 de LonelyGirl
Nu cred ca CV-ul e important pe forum.
Nu conteaza.Cred ca mai intai conteaza sentimentele.Si apoi tot ce e mai mare de 5 cm e suficient pentru a satisface o fata.
Punctul G se afla la 4 cm de la intratea in vagin deci nu trebuie sa fie ...
Pagina 852 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |