Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta din 19 mar 2005 00:24 de Nekunoskuta
Eu ti-am mai spus...traieste povestea asta dar incearca sa nu te implici prea mult. Stiu relatii de 3-4 ani care s-au destramat dupa 6 luni de distanta asa ca trebuie sa fii pregatita pentru orice.
Si inca ceva...orice s-ar intampla nu-ti lasa ...
Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap din 18 mar 2005 23:39 de Nekunoskuta
Ce-i drept sansa e destul de infima iar eu m-am exprimat asa pt ca asa s-a pus problema .
De fapt situatia ar fi mai buna asa cum ai descris-o tu pt ca ar invatza impreuna sa se simta bine si sa descopere placerea.
Re: ???? din 18 mar 2005 23:31 de Nekunoskuta
Daca-i intarzie ciclul nu inseamna neaparat ca e insarcinata, cauze pot fi multe. Daca insa are temeri ca ar putea fi e mai bine sa-si faca un test de sarcina sau sa se duca la un medic.
Cat despre avort...chiar nu stiu, nu am trecut prin asa ...
???? din 18 mar 2005 21:29 de LucianSaD
putetzi sa`mi spunetzi si mie de la ce varsa potzi sa avortezi .. si pana la ce varsta itzi trebuie acordul parintzilor .. ?? .....
dak ciclul unei femei/fete .. intarzie asta inseamna automat ca este insarcinata ??
Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noaptea din 18 mar 2005 16:56 de ExoticDream
Exista sansa (poate infima) ca nici el sa nu fi avut experienta sexuala bogata inainte (sa fie chiar virgin)! De ce este oarecum de la sine inteles ca baietii "trebuie" sa fie experimentati, iar fetele cuminti, pure, asteptandu-l pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va din 18 mar 2005 15:45 de ExoticDream
Imi dau seama ca sunt ceea ce scriu, o fiinta cu defecte si calitati ca fiecare, nu incerc sa ma ascund (in spatele unui monitor), nu am 2,3,4,..., n fete, cred ca asta se numeste sinceritate. Unii ma percep cu totul altfel decat sunt, c'est la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2005 13:58 de Nekunoskuta
In primul rand un medic te poate ajuta oricand si e chiar binevenit. Ce faci cand postezi o intrebare pe forum si ca raspuns gasesti 5 variante diferite??? Mai rau e daca 4 din ele sunt din auzite, din crezute, nicidecum din experienta ...
Re: Re: o femeie brutala,sau una blanda? din 18 mar 2005 13:32 de Nekunoskuta
Matza blanda zgaraie rau. :D
Mie mereu mi-a placut sa fiu o matza blanda si sa-mi scot ghearele exact cand trebuie. Plus ca nu cred ca o femeie poate fi doar blanda ori doar salbatica...aceste doua laturi ar trebui sa se completeze.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va preocup din 17 mar 2005 23:44 de Taqua
Gresesti, nu ma cunosti aproape deloc, nu am absolut nici o problema in privinta criticilor la adresa mea, cu conditia sa fie constructive. Cu alte cuvinte, asculta-mi argumentele, dovedeste-mi cu argumente ca ma insel si voi sfarsi prin a-ti da ...
Re: Re: o femeie brutala,sau una blanda? din 17 mar 2005 23:13 de valentine
dap...sa fie si brutala dar doar cand trebe...adica nam pofta de o femeie care sa mearga cu mine pe strada si sa ma tina in suturi...asha exprimandusi iubirea...
Re: o femeie brutala,sau una blanda? din 17 mar 2005 21:18 de gaby211
Nu te mai lua dupa "sondeje de opinie".Eu o iubesc pe prietena mea asa cum e ea.Parerea mea e ca o femeie trebuie sa stie cand sa fie salbatica :D si cand sa fie tandra cu partenerul.Asa ca lasa sondajele si fii tu insuti.
Re: Pt barbati: Va preocupa sanatatea partenerei? din 17 mar 2005 21:14 de gaby211
Dupa cateva probleme genul "prezevativ rupt" si "Postinor" am hotarat AMANDOI ca sa incerce ea contraceptionalele.In caz de se va simti rau sigur ca vom renunta la aceasta metoda.De ai sti cate informatii am cautat pe net ...
Re: a murit la intrare :( din 17 mar 2005 17:43 de shiminika
Mi-a murit la intrare. A mers bine, am avut o erectie beton pana am penetrat-o, cand... mi-a murit in doi timpi si trei miscari. ( Era a doua oara cand o faceam in aceeasi noaptea ). Daca ati patit si voi, cum ati iesit din situatie ?
( Rog ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2005 17:25 de shiminika
Aici cam ai dreptate...nu prea merita sa rishti,dar este o situatzie prin care potzi sa treci,si atunci e bine sa stii ce se poate intampla,inainte sa te trezesti cu burta la gura...dar din pacate,Romania e tot Romanie...in tzara noastra ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va preocupa sa din 17 mar 2005 16:59 de ExoticDream
Gresesti, nu ma cunosti aproape deloc, nu am absolut nici o problema in privinta criticilor la adresa mea, cu conditia sa fie constructive. Cu alte cuvinte, asculta-mi argumentele, dovedeste-mi cu argumente ca ma insel si voi sfarsi prin a-ti da ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va preocupa sanata din 17 mar 2005 03:52 de 1
Gandeste mai deschis si nu mai compatimi "saraca fata" :
O luam pe rand:
Ce poate face barbatul ca metoda contraceptiva? Prezervativul. Oricine a incercat si cu si fara zic eu ca a observat o MARE diferenta in placerea AMBILOR ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatii la loc din 16 mar 2005 20:14 de Foxy
Si eu sper, ca doar am fost intotdeauna optimista,dar nu prea cred.E prea frumos sa se poate indeplini.Si intuitia mea imi spune acelasi lucru,dar eu o sa mai incerc inca odata.Incercarea moarte n-are!
Re: Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va preocupa sanata din 16 mar 2005 13:09 de Taqua
Si cand ti-am zis ca ai o mare problema privind criticile aduse la persoana ta, ai sarit de stiu eu ce in sus...
Unii medici, unii psihologi...nicidecum toti...
Surpriza: si daca mananci un fir de iarba, inghiti tot chimicale! ...
Re: Pt barbati: Va preocupa sanatatea partenerei? din 16 mar 2005 12:10 de kci
Interesant subiect.Pentru mine personal conteaza sanatatea partenerei,nu vb despre metodele anticonceptionale.Daca ea nu este sanatoasa normal ca ma influenteaza si pe mine,cu sanatatea nu e de glumit.
Cat despre anticonceptionale eu am obiceiul ...
Re: Re: Re: Re: Pt barbati: Va preocupa sanatatea din 16 mar 2005 11:17 de ExoticDream
Ti se pare ca nu ar fi nici o legatura??? Ai timp sa crezi ca administrarea de pilule contraceptive este lipsita de riscuri precum incearca sa ne incante reclamele firmelor producatoare? Nu vezi nici o legatura intre sterilet si anumite forme de ...
Pagina 891 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |