Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Am shi eu o intrebare din 12 mar 2005 22:08 de valentine
Tu ai ajuns in acel stadiu in care masturbarea devine o problema...adica iti face mai multa placere sa te masturbezi decat sa ai un contact sexual...adica tipa trebuie sa faca exact ca in fanteziile tale...ca sa ti se scoale ...
Re: E adevarat ca... ? din 12 mar 2005 14:10 de gianina
NU.Poate aparea o sangerare dupa 2-3 zile,dar ciclul vine la data normala...si fara dureri anormale(cel putin in cazul meu)
Re: E adevarat ca... ? din 11 mar 2005 20:28 de dulcik
Eu cand am luat mi-a venit dupa 5 zile si asa a mai patit o prietena dar in prospect scrie k trebuie sa vina la data normala.Oricum nici eu nu recomand folosirea lui decat in cazuri de urgenta maxima.
Re: late period din 11 mar 2005 20:25 de infector
sa mai cresti! asta trebuie sa faci!
Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?? din 11 mar 2005 20:22 de dulcik
Probabil erau fasii din himen.Trebuie sa duci fata la doctor urgent.Nu este bine nici de mai multe ori pe an sa iei Postinor dar 3 doze in 2 zile?Si ale se iau si ele la 12 ore diferenta...cum a luat 3 doze in 2 zile?Doamne ajutane!!! Saraca ...
Re: TREBUIE CITIT !!! din 11 mar 2005 19:29 de oana
:wacko::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: inghit sperma? din 11 mar 2005 12:40 de ExoticDream
Daca tot te documentezi pe Internet, vei constata ca orice statistica arata ca mai mult de 90% dintre cuplurile sub 25 de ani practica sexul oral si exista chiar dovezi ca si cuplurile mai in varsta incearca, unii chiar pentu prima data. ...
Re: E adevarat ca... ? din 10 mar 2005 18:36 de bubu
mai am senzatia ca tu chiar esti gramada. nu ma in mod normal ar trebui sa-i vina ciclu la data normala. parca erai expert la postinor):(:blink:
Re: E adevarat ca... ? din 10 mar 2005 09:24 de trinchi
Nu e neaparat dai in cateva zile e posibil sa aiba sau nu niste sangerari depinde de la persoana la alta si la capacitatea ei fizica de a rezista socului creat de postinor2! Oricum nu recomand folosirea lui e prea nociv!
;););););););)
Re: E adevarat ca... ? din 10 mar 2005 08:59 de Nekunoskuta
La alt subiect erai expert in Postinor2, acum ai uitat tot ce stiai? La medic cu ea si apoi investeste niste bani in prezervative.):():():(
Re: Re: Masaj erotic din 10 mar 2005 00:36 de Necunoscut
Mda.. inseamna ca eu is expert.. chiar is ;)))))))))))))))))))))))))))))))
Re: E adevarat ca... ? din 9 mar 2005 23:36 de Infector
Frate esti crizat?
Ai mai pus un topic .. du-te cu nevasta-ta la doctor si lasa dreaq forumu asta naspa ca n-o sa te ajute!
E adevarat ca... ? din 9 mar 2005 23:12 de okidoki
Daca o fata ia Postinor2 , trebuie sa ii vina ciclul peste o saptamana???
Re: Re: Masaj erotic din 9 mar 2005 19:09 de valentine
Hmmm ma insel eu sau aici au fost sterse ceva posturi? (stiu ca am memoria proasta...)
Re: inghit sperma? din 9 mar 2005 09:11 de Squaw
Gusturile nu se discuta:)Mirosul il suporti?Parerea mea e ca trebuie sa incerci.Sa nu uiti sa ne spui si noua cum a fost :D:D:D
Re: Eseu de 8 Martie din 9 mar 2005 00:05 de aLUKA
auzi bai leshinato....,desi nu agreez expresia...:CANTA LA ALTA MASA CA NU AM MARUNT...!):(
Eseu de 8 Martie din 8 mar 2005 16:03 de ExoticDream
8 Martie – marca înregistrata
de Ghinea Nouras Cristian [Noru]
"Daca unii s-au gandit sa patenteze la Oficiul de Stat pentru Marci si Inventii snurul alb-rosu, facand din traditionalul martisor o “marca ...
Re: De ce din 7 mar 2005 23:18 de valentine
Da ce intrare nervoasa iti faci.....:.
Fii calm din 7 mar 2005 18:11 de Claudiu
Prietene! Ori partenera ta este o replica a vreunei pesteri, ori e muta si nu gesticuleaza nimic, ori tie chiar nu-ti place de ea. Daca toate astea nu sunt adevarate. Atunci ai vreun stres ceva. Te gandesti prea mult la cat de bun trebuie sa fii, ca ...
De ce din 7 mar 2005 17:58 de Claudiu
Vrei sa stii daca tu esti cu masura cea mai mica, sau ce? 15 cm sunt perfecti pt a face o fata sa se simta super. Mai trebuie doar sa o iubesti, sa o scapi de complexe, sa o faci sa se simta cea mai iubita, cea mai buna, cea mai tare tipa pentru tine ...
Pagina 893 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |