Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 03:59 de Vampyrela

Spune-i clar ca nu te simti pregatita pentru asta. O conversatie cat mai sincera si serioasava poate ajuta foarte mult, mai ales cand ti-a spus ca relatia voastra nu se rezuma la pasul acesta. Deci, spune-i si tu parerea ta despre asta si vei ...

Re: Re: Relatii la locul de munca

din 23 mar 2005 03:41 de Foxy

Sa incerc? Am renuntat deja, dar totusi el mi-a spus un lucru: daca atunci cand ma voi intoarce de acolo nu avem nici eu nici el pe cineva, nu ma va mai refuza. Deci? Nu se stie niciodata; doar atunci cand va veni ziua sa ma intorc vom sti ...

Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 01:32 de rapperitza

Da..ai dreptate...intr-adevar,mai bine mai astept o perioada..dar...trebuie sa mentionez faptul ca,desi prietenul nu mi-a spus niciodata direct ca vrea sa facem sex, face aluzii si mai e inca o chestie...felul cum ma atinge in zonele intime ma face ...

Re: Relatii la locul de munca

din 23 mar 2005 01:25 de rapperitza

Crede-ma ca si yo am trecut prin asta si nu e deloc placut...am vorbit cu el pe net,i-am marturisit ca imi plac,dar...nik...trebuie sa mentionez ca baiatul in cauza imi e coleg de clasa si mi-a fost foarte greu sa il uit...Dak chiar nu exista nici o ...

Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 01:08 de alex1

:) da, trebuie sa inveti de undeva. Eu zic ca inca ai nevoie de pregatire mentala si psihica. Mai citeste, documenteaza-te, vorbeste cu prietenele ( cu cele adevarate, nu cu cele de la care ti-ai putea auzi vorbe ), si o sa treci peste problema ...

Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

din 23 mar 2005 01:04 de rapperitza

Oricum,e un pas inainte ca am accesat site-ul si am apelat la cunostintzele voastre,ale celor initziatzi in chestiile astea...trebuie si yo sa invatz de undeva,nu?!?

Re: cum fac o felatie?

din 22 mar 2005 23:37 de Cezara

Cand l-am cunoscut pe prietenul meu cu care sunt de 6 ani, credeam ca n-o sa fiu niciodata in stare sa fac asta. Dar totul a venit de la sine. Imi doream sa-l ating si sa-l sarut peste tot incat nici nu mai stiu cum am ajuns si acolo. Totul a ...

Re: cum fac o felatie?

din 22 mar 2005 15:21 de Nekunoskuta

Intai putina teorie, nu pot sa ma abtin :D. TREBUIE SA VREI CU ADEVARAT SA FACI ASTA. Acum sfaturi: da search pe google si vezi ce obtii. Am facut eu asta pt tine si iti recomand www.sexAZ.ro...e destul de mishto. Succes :D

Re: Re: Placerea durerii....

din 22 mar 2005 14:05 de trinchi

Nu vreau sa se inteleaga gresit, e vorba de o violenta/durere moderata! ;);););)

Re: Placerea durerii....

din 22 mar 2005 13:40 de Nekunoskuta

Banuiesc ca prin "durere" in sensul mesajului tau te referi la sado-masochism pentru ca o palma data cand trebuie acolo unde trebuie ;) nu strica nimanui. Nu-mi place durerea intr-o relatie sexuala, nu din cauza durerii propriu-zise ci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi

din 20 mar 2005 01:10 de valentine

hmmm fara a vrea sa il copiez pe ChaosTerry...dar nu crezi ca te contrazici singura? Uite... iti suna cunoscut postul asta? :"O mai poate duce asa mult si bine si nu pateste nimic. Lasa fata sa se simta bine." .......... :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietzi

din 20 mar 2005 01:00 de Nekunoskuta

In primul rand fata nu trebuie sa stea ca papusa. In al doilea rand nu esti femeie asa ca nu-ti da cu parerea despre 7 ore de sex neintrerupt, chiar daca ai avut 50 de orgasme :D E chiar epuizant, crezi ca organismul unei femei are o astfel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt bar

din 20 mar 2005 00:43 de ExoticDream

Aberatiile, postarile off-topic si calomniile vor fi sterse de ambii moderatori pentru ca exista un regulament care trebuie respectat, aici nu este o jungla in care fiecare bate campii si insulta dupa bunul sau plac. Iti atrag atentia ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varst

din 20 mar 2005 00:17 de ExoticDream

Nu am spus ca l-a cunoscut in 5 zile, ci in probabil lungile, zilnicele discutii care au urmat, in orele petrecute pe Messenger sau la telefon, prin scrisori si mailuri! E greu sa cunosti pe cineva si dupa un an, dar'mite dupa 5 zile! Ei au avut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 20 mar 2005 00:03 de Nekunoskuta

Doar dupa 5 zile??? Cum sa citesti ca pe o carte deschisa o persoana cunoscuta in 5 zile? Nu trebuie sa fii actor exceptional sa minti pe cineva prin intermediul netului intr-atat incat sa te creada. Nu stiu daca ai iubit vreodata la ...

Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata pana in noap

din 19 mar 2005 23:38 de Taqua

Nimic mai adevarat...intotdeauna m-am intrebat de ce despre el nu se intereseaza nimeni cat de tocit ii e facaletul... Noi, femeile am fost dintotdeauna o categorie discriminata pana la nesimtire.... :/

Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

din 19 mar 2005 22:27 de ExoticDream

Te contrazic, romantism poate exista pe net chiar daca ai dreptate, cuvinte dulci poate tasta oricine. Daca cei doi au ajuns sa se cunoasca, probabilitatea ca unul dintre parteneri (sau amandoi) sa minta, sa-si insele cu buna tiinta iubirea de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea pastrata

din 19 mar 2005 10:33 de Nekunoskuta

In primul rand poti sa razi cat poftesti, nu-mi pasa. In al doilea rand poti sa te culci (daca ai cu cine) si daca de fapt te refereai la dormit poti sa dormi toata viatza ca iar nu-mi pasa. In rest treaba ar sta cam asa...ca sa intelegi o ...

Re: Re: cum sarut???

din 19 mar 2005 08:09 de hehehe

valentine, semeni cu ExoticDream:D Nu, nu e un compliment, e o intrebare retorica:D

Re: cum sarut???

din 19 mar 2005 03:04 de valentine

In primul rand ca sa fii un bun "sarutator" nu trebuie sa faci ca majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi; adica sa iei sarutul ca prima treapta spre ultimul etaj - sexul-. Majoritatea baietilor/barbatilor din ziua de azi ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 890 din 1098
«   1 ... 887   888   889   890   891   892   893 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare